NIKOS25271 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Οκ noted! Επίσης θα τρέξω το benchmark του Shadow of the Tomb Raider που ανέφερε ένα παιδί πριν + 3d Mark firestrike/time spy + unigine super position Ίσως ανοίξω μια το κουτί να βγάλω/βάλω τη κάρτα πάλι μπας και γίνει τίποτα τα σκορ από το firestrike(graphic score), από το Shadow of the Tomb Raider και από το bench στο gears 5 είναι τα πιο άμμεσα για να διαπιστώσεις τα παραπάνω που έγραψα. στο Shadow of the Tomb Raider μπορείς να τεστάρεις εύκολα το oc σε vram, αν δεν είναι σταθερές θα σου βγάλει artifacts στο τρίτο μέρος. 8 ώρες πριν, koolisk6 είπε πωωω τι λες τώρα , άρα μπορεί να θέλει και τον Ερμή στον Υδροχόο και ευθυγραμμιση πλανητών για να παίξει σωστά..... άμα ήταν να έκανα όλα αυτά για μια κάρτα θα χα πάθει εγκεφαλικό..... οι drivers της amd είναι τραγικοί μέχρι τώρα σε αυτές τις κάρτες
Sarevok19 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Και που να την χρησιμοποιούσατε για VR. Έπρεπε να πάω περίπου σε drivers Ιουλίου/Αυγούστου για να παίξει, όπως και πόσοι άλλοι στο reddit. Επίσης με την οθόνη Dell SE2717H δεν δίνει σήμα πριν μπει στα windows οπότε δε μπορώ να μπω στα bios με κανέναν τρόπο, επίσης το έψαξα πολύ και φταίει η οθόνη(ο συνδυασμος τους δηλαδή, αφού με την rx580 όλα ήταν τέλεια), τουλάχιστον λειτουργεί νορμάλ με την 4k τηλεόραση αν θέλω να μπω στα bios.
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, GRat είπε Αγγελίες Χαχα πέρασε από το μυαλό μου αλλά που να πάω σε 2060s ;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχει και τεράστια διαφορά πάντως σε επιδόσεις η 5700ΧΤ με την 2060S. Την 2060S την κουμπώνεις, κάνεις DDU, περνάς τους drivers και τέλος, δεν ξανασχολείσαι. Ούτε κάθεσαι να ψάχνεις τι έκδοση bios έχεις, τι έκδοση drivers, αν θα δουλεύει με συγκεκριμένο συνδυασμό επεξεργαστή-μητρική, ούτε αν ο Ερμής είναι ανάδρομος, ούτε αν, αν, αν.. Κάνεις και ένα OC στην 2060S που είναι υπόθεση 15 λεπτών και παίρνεις κάνα 10άρι fps. Εντάξει η 5700ΧΤ θα είναι ενδεχομένως πάλι λίγο πιο γρήγορη αλλά μιλάμε για 10-15 fps στην καλύτερη.. Υ.Γ. Και έχεις και το RT bonus αν ποτέ παίξεις κάποιο από τα παιχνίδια που το έχουν.. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι ότι τόσα παιδιά δεν αντιμετωπίζουν το δικό μου θέμα με τη κάρτα, με έχει βάλει σε σκέψεις αν ευθύνεται κάποιο άλλο υποσύστημα γι αυτό. Ωπ. Κ αυτός που παίζει Siege... Ρίξτε μια ματιά στο gpu usage, core clock Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
BabisTs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 καμία άλλη gpu φίλου δεν έχει να δοκιμάσεις?
Arkin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δοκιμασε να πας στους 19.12.1 drivers. Οι 2020 δημιουργησαν περισσοτερα θεματα απο οσα εφτιαξαν. Θελουν στρωσιμο ακομα. Οι 19.12.1 και επειτα οι 19.7.5 ειναι απο τους πιο stable drivers για τα navi.
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, Arkin είπε Δοκιμασε να πας στους 19.12.1 drivers. Οι 2020 δημιουργησαν περισσοτερα θεματα απο οσα εφτιαξαν. Θελουν στρωσιμο ακομα. Οι 19.12.1 και επειτα οι 19.7.5 ειναι απο τους πιο stable drivers για τα navi. Και με τους 19.12.1 το ιδιο Απ' ότι βλέπω στο βιντεάκι που παίζει ο αλλος Siege ιδια σκαμπανεβάσματα. Άρα είναι "φυσιολογικό" της κάρτας πράγμα
CleanthisD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Ο τύπος παίζει με ολα Low αν το παρατήρησες. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο
7nisiotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, CleanthisD είπε Ο τύπος παίζει με ολα Low αν το παρατήρησες. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο Όχι, έχει διαβαθμίσεις το βίντεο του 1080p LOW, HIGH, ULTRA 1440p -//- (ναι κ γω κοιτούσα αν ήταν μόνο low και αν τερμάτιζε η μηχανή γραφικών) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
CleanthisD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Έχεις δίκιο δεν άνοιξα νέο παράθυρο youtube 1
kkatzos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Το TRIXX στην καρτέλα "Hardware Monitor" σου δείχνει θερμοκρασίες για τα VRM και τη μνήμη; Και αν ναι είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες ενώ παίζεις;
kezman288 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα και μου το έκανε το nzxt cam.Για κάποιο λόγο μου έριχνε τα ρολόγια της κάρτας.Και εγώ παίζω rainbow six siege και εκεί το κατάλαβα όταν είχα το καινούριο cam έβγαζα στα high 212fps και μετά έβαλα παλιότερη έκδοση του cam και έβγαλα 255fps. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από kezman288
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, kezman288 είπε Καλησπέρα φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα και μου το έκανε το nzxt cam.Για κάποιο λόγο μου έριχνε τα ρολόγια της κάρτας.Και εγώ παίζω rainbow six siege και εκεί το κατάλαβα όταν είχα το καινούριο cam έβγαζα στα high 212fps και μετά έβαλα παλιότερη έκδοση του cam και έβγαλα 255fps. Το ξέρω, το cam εχω να το χρησιμοποιήσω από το 2016. Απ ότι φαίνεται είναι των navi θέμα. Βασικα στο apex με το που τα έβαλα όλα ultra δε πέφτει κάτω απο 90+%
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά στο Metro.Exodus που μια δούλευε 90+ το gpu usage μια όχι έστρωσε με το που έκανα αλλαγή σε DX11 από 12. Σε Polaris <570,580> δεν είχε θέμα θυμάμαι, όπως και μέσα από screenshot που είχα κρατήσει, αυτό είδα. Με τους τελευταίους 20.1.1 το δοκίμασα και με 19.12.3. Anyway. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα