Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και να αλλάξεις και τα χαλιά στο σπίτι, μπορεί να φταίνε αυτά .. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Σε πρώτη φάση κάνε αν γίνεται format (ή σε έναν άλλο δίσκο καθαρή εγκατάσταση). Εχω κάνει ήδη 2 φορές βρε συ. Απλά αν είναι θέμα hardware οκ έχω εγγύηση σε όλα. Απλά θα περιμένω ενα χ διάστημα και τέλος. Δε νομίζω να φταιει η κάρτα, δεν έχω artifacts. Τι μπορώ να τρέξω ως δοκιμαστικο ώστε να δούμε τι ευθύνεται. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
koolisk6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 σε αποδοση (benchmarks) αποδιδει οπως πρεπει η καρτα περιπου?
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα τρέξει ενα Superposition και είχαμε τα ίδια αποτελέσματα (σκορ) με έναν φίλο (Ryzen 3600 αυτός όμως) πάνω κάτω τη πρώτη μέρα που την έβαλα πάνω. Θα δοκιμάσω να το τρέξω πάλι τώρα αλλά με overlay ανοιχτό να φαίνονται τα ρολόγια. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, koolisk6 είπε το TriXX το εχεις εγκατεστημενο? Όχι
koolisk6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Όχι βάλτο κ δοκίμασε δε χάνεις τπτ, official sapphire είναι
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, koolisk6 είπε βάλτο κ δοκίμασε δε χάνεις τπτ, official sapphire είναι Τι να αλλάξω με αυτό;
koolisk6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Τι να αλλάξω με αυτό; τιποτα απλα κανε hardware monitor με αυτο, μηπως δε μετραει σωστα το αλλο αν το θεμα σου ειναι τα σκαμπανεβασματα στο gpu usage ενω η καρτα αποδιδει οπως πρεπει
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Εμενα 1 στις 3 εκκινησεις δε δινει καθολου σημα στην οθονη παιζει σε σας τιποτα τετοιο ;
koolisk6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Εμενα 1 στις 3 εκκινησεις δε δινει καθολου σημα στην οθονη παιζει σε σας τιποτα τετοιο ; μίζα ή μπαταρία είσαι...😂 1
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, koolisk6 είπε τιποτα απλα κανε hardware monitor με αυτο, μηπως δε μετραει σωστα το αλλο αν το θεμα σου ειναι τα σκαμπανεβασματα στο gpu usage ενω η καρτα αποδιδει οπως πρεπει Έχω δοκιμάσει με - μόνο με AMD overlay statistics - μόνο με msi afterburner - και τα δύο μαζί Τα ίδια αποτελέσματα. 17 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εμενα 1 στις 3 εκκινησεις δε δινει καθολου σημα στην οθονη παιζει σε σας τιποτα τετοιο ; Δες στο bios Primary να έχει το pcie express όχι Auto Και αν κάπου γράφει link speed ή κάτι τέτοιο επέλεξε Gen 3 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
kagouras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Εμενα 1 στις 3 εκκινησεις δε δινει καθολου σημα στην οθονη παιζει σε σας τιποτα τετοιο ; Ναι δεν δίνει σήμα ...το κάνει και σε εμένα no signal ....στο reddit έχει κανα 1500+ Post γι τα προβλήματα
Ronnie1985 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Εχω κάνει ήδη 2 φορές βρε συ. Απλά αν είναι θέμα hardware οκ έχω εγγύηση σε όλα. Απλά θα περιμένω ενα χ διάστημα και τέλος. Δε νομίζω να φταιει η κάρτα, δεν έχω artifacts. Τι μπορώ να τρέξω ως δοκιμαστικο ώστε να δούμε τι ευθύνεται. Συμφωνα με το λινκ εδω μπορει να ευθυνεται το radeon overlay η ακομα κ να δειχνει λαθος ενδειξεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα