Georgee999 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θελω να αγορασω ενα μικρο αυτοκινητο τυπου Smart,Toyota iQ και τα λοιπα.Θα ηθελα τη βοηθεια απο αυτους που εχουν ηδη καποιο μικρο γενικα με το ποιο ειναι πιο αξιοπιστο απο ζημιες,service...... Με λιγα λογια ποιο αξιζει να αγορασω με ενα μπατζετ απο 6-8 χιλιαρικα.Μην μου πειτε οτι με αυτα αγοραζεις καλυτερο αυτοκινητο πιο μεγαλο και τετοια,το ξερω αλλα στη συγκεκριμενη φαση χρειαζομαι ενα μικρο Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Georgee999
gia_nnis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Georgee999 είπε Θελω να αγορασω ενα μικρο αυτοκινητο τυπου Smart,Toyota iQ και τα λοιπα.Θα ηθελα τη βοηθεια απο αυτους που εχουν ηδη καποιο μικρο γενικα με το ποιο ειναι πιο αξιοπιστο απο ζημιες,service...... Με λιγα λογια ποιο αξιζει να αγορασω με ενα μπατζετ απο 6-8 χιλιαρικα.Μην μου πειτε οτι με αυτα αγοραζεις καλυτερο αυτοκινητο πιο μεγαλο και τετοια,το ξερω αλλα στη συγκεκριμενη φαση χρειαζομαι ενα μικρο Κοιτα και το 500αρακι.. Εχω την εντυπωση οτι θα βγεις πιο κερδισμενος οικονομικα σε σχεση με τα υπολοιπα 2!
Georgee999 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, gia_nnis είπε Κοιτα και το 500αρακι.. Εχω την εντυπωση οτι θα βγεις πιο κερδισμενος οικονομικα σε σχεση με τα υπολοιπα 2! Σωστη επιλογη και αυτο!!!
moure Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, Georgee999 είπε Θελω να αγορασω ενα μικρο αυτοκινητο τυπου Smart,Toyota iQ και τα λοιπα.Θα ηθελα τη βοηθεια απο αυτους που εχουν ηδη καποιο μικρο γενικα με το ποιο ειναι πιο αξιοπιστο απο ζημιες,service...... Με λιγα λογια ποιο αξιζει να αγορασω με ενα μπατζετ απο 6-8 χιλιαρικα.Μην μου πειτε οτι με αυτα αγοραζεις καλυτερο αυτοκινητο πιο μεγαλο και τετοια,το ξερω αλλα στη συγκεκριμενη φαση χρειαζομαι ενα μικρο Έχεις θέση πάρκινγκ?Αν όχι απέφυγε το σμαρτ. 1
babisskg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 9:57 ΜΜ, Georgee999 είπε Θελω να αγορασω ενα μικρο αυτοκινητο τυπου Smart,Toyota iQ και τα λοιπα.Θα ηθελα τη βοηθεια απο αυτους που εχουν ηδη καποιο μικρο γενικα με το ποιο ειναι πιο αξιοπιστο απο ζημιες,service...... Με λιγα λογια ποιο αξιζει να αγορασω με ενα μπατζετ απο 6-8 χιλιαρικα.Μην μου πειτε οτι με αυτα αγοραζεις καλυτερο αυτοκινητο πιο μεγαλο και τετοια,το ξερω αλλα στη συγκεκριμενη φαση χρειαζομαι ενα μικρο Καλησπέρα και καλή χρονιά , δεν θαλεγα για το Smart , το οποίο χρειάζεται μελέτη σε ότι αφορά ανταλλακτικά και κόστος συντήρησης , θαλεγα περισσότερο για το ζήτημα του να ανεβείτε λίγο προς το δεκαχιλιαρο όπου αμέσως έχετε αρκετές επιλογές σε ολοκαίνουργιο με τις εγγυήσεις του κλπ , εφόσον είναι δυνατό κάτι τέτοιο . Στα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε , υπάρχουν μεταχειρισμένα όπως i10 της Hyundai , όμως πρέπει να το βρείτε από ιδιώτη , όπου θα το έχει αγοράσει καινούργιο και φυσικά καλό είναι να έχει πλήρες βιβλίο service . Το δικό μου Suzuki Celerio , αγορασμενο καινούργιο , λίγο παραπάνω από 10 χιλιάρικα , έχει φτάσει αισίως τα 60.000 χλμ σε δυόμιση χρόνια χωρίς να παρουσιάσει ακόμη ζημίες . Για το IQ της Toyota θα το κοιτούσα αν χρειαζομουν κάτι γρήγορο , όμως έχει και πολύ μεγαλύτερο κινητήρα και δεν θαλεγα όχι στο 500αρακι της Fiat αφού έψαχνα λίγο και από άλλους χρήστες την εμπειρία τους από ζημιές και κόστος συντήρησης γενικά . Καλή επιτυχία .
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Skoda Citigo. Κι είναι κανονικό αυτοκίνητο, το Smart μέχρι ειδικά το 451 είναι συγκρουόμενο
ideal09 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Hyundai i10 η kia picanto. Γνωστά για την αξιοπιστία τους αλλά σίγουρα κανένα δεν έχει το στυλ του 500. Το smart δεν το συζηταω ουτε για μπρελοκ δεν θα επαιρνά αυτό το πράγμα.
raflas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Fiat 500 δαγκωτό... Υπάρχουν και εκδόσεις ιπποδυναμης για όλα τα γούστα ...Έχω μπει και οδηγήσει όλα τα μικρά σχεδόν.. Ψηφίζω 500ρακι και δεν είσαι πάνω από 7 χήνες με τπτ για να μην σου πω 6 χιλιάρικα άνετα
terry308 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Škoda Citigo Vw ( eco) up Seat mii Πόλεως και με επιλογές με φυσικό αέριο για οικονομία Panda & Punto μεγαλώνουν σε σκάφος
Georgee999 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, moure είπε Έχεις θέση πάρκινγκ?Αν όχι απέφυγε το σμαρτ. Δεν έχω θέση σε πάρκινγκ για αυτό και το αποφεύγω το σμαρτ Απ'όσο τα βλέπω γενικά είμαι ανάμεσα σε Fiat 500 και στο iQ . Πάω προς το iQ γιατί είχα και πριν Toyota και αποδείχθηκε σκυλί δεν έβγαλε ποτέ ζημιά
Θάνος Βενέτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/1/2020 στις 12:28 ΜΜ, Georgee999 είπε Δεν έχω θέση σε πάρκινγκ για αυτό και το αποφεύγω το σμαρτ Απ'όσο τα βλέπω γενικά είμαι ανάμεσα σε Fiat 500 και στο iQ . Πάω προς το iQ γιατί είχα και πριν Toyota και αποδείχθηκε σκυλί δεν έβγαλε ποτέ ζημιά Σε τι κατέληξες τελικά; Γιατί εγώ είμαι ανάμεσα σε smart και iQ και ψήνομαι περισσότερο για το δεύτερο και θέλω γνώμες.
Black Demis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 smart παιρνεις μονο αν εχεις δικο σου parking κλειστο και προφανος θα σκάσεις σοβαρα ποσα για συναγερμούς κλπ toyota μια χαρα επηλογη αλλα στα λεφτά που τα ζητας δεν θα βρεις κατι σωστο 500 πιστευω θα ειναι καλη επηλογη
sellsoap Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Toyota iq μακραν απο ολα τα αλλα........ smart & fiat ξεχνατα, ειναι οτι κατσει απο τη παραγωγη........ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα