Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/12/2019 στις 9:52 ΜΜ, EmptyPromises είπε

αν ασχολιοντουσαν να φτιαξουν τα αμετριτα του bugs για να μπορουμε να το παιξουμε ανθρωπινα καλο θα ηταν....

Δε ξέρω αν έφταιγε το σύστημα σου ή αν ήταν κάποια προηγούμενη έκδοση του παιχνιδιού. Το Witcher 3 πάντως έχει σίγουρα bugs αλλά αν σκεφτείς το ποσό μεγάλος χάρτης είναι, πόσες αποστολές έχει στο βασικό μέρος του και πόσα άλλα quests που και να φας όλο το χάρτη δε θα τα βρεις όλα και κάθε φορά που θα επιστρέψεις όλο και κάτι θα υπάρχει, νομίζω ότι συγχωρούνται τα bugs. 

Α! Και να μη ξεχάσω ότι έχει τα expansion που άλλες εταιρείες θα τα χρέωναν 60€ τα expansion μόνο τόσο τεράστια που είναι. 

(Είμαι σίγουρα μεροληπτικός λόγω της εμπειρίας μου με το παιχνίδι, αλλά διορθώσεις και άλλες απόψεις ευπρόσδεκτες)

Δημοσ.
Στις 31/12/2019 στις 9:52 ΜΜ, EmptyPromises είπε

αν ασχολιοντουσαν να φτιαξουν τα αμετριτα του bugs για να μπορουμε να το παιξουμε ανθρωπινα καλο θα ηταν....

μονο οι κοπιες ειχαν BUGS .ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΠΙΑ εχεις. και μαλιστα οι τελευταιες εκδοσεις παρανομων witcher 3 με τα expansions blood and wine δεν ειχαν καν bugs......

Δημοσ.
7 ώρες πριν, razorblade334 είπε

μονο οι κοπιες ειχαν BUGS .ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΠΙΑ εχεις. και μαλιστα οι τελευταιες εκδοσεις παρανομων witcher 3 με τα expansions blood and wine δεν ειχαν καν bugs......

original το εχω 

Δημοσ.

Πολύ καλό παιχνίδι, δεν το χάρηκα όπως έπρεπε γιατί με τόσες εναλλακτικές που σου έδινε έχανα την μπάλα, καθώς σε κάποιες σου έδινε ένα μοναδικό αντικείμενο, σε άλλη πχ το πιο δυνατό όπλο του παιχνιδιού κτλ.

στο τέλος, το έπαιξα με λυσάρι walk through για να εχω την καλύτερη δυνατή εξέλιξη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...