EmptyPromises Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, logistoulis είπε Ποια bugs συνάντησες; βαλε στο google witcher 3 bugs και θα καταλαβεις
logistoulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, EmptyPromises είπε βαλε στο google witcher 3 bugs και θα καταλαβεις Το έχεις παίξει το παιχνίδι; Τι να δω στο Google; 120 ωρες το έπαιζα ο ίδιος 3
EmptyPromises Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε Το έχεις παίξει το παιχνίδι; Τι να δω στο Google; 120 ωρες το έπαιζα ο ίδιος οχι κανω τον εξυπνο χωρις να το εχω παιξει.... συγκεντρωθείτεεεεεεεεε ορεεεεεεεεεε οσο παιζεις τοσο περισορερα θα βλεπεις....ιδικα με τα dlcs....
logistoulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, EmptyPromises είπε οχι κανω τον εξυπνο χωρις να το εχω παιξει.... συγκεντρωθείτεεεεεεεεε ορεεεεεεεεεε οσο παιζεις τοσο περισορερα θα βλεπεις....ιδικα με τα dlcs.... Ποια είναι τα bugs περιμένω να μου πεις
ELMastas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο PC δέχομαι πως είναι πιθανό να γίνουν πολλά,λόγο αρχιτεκτονικής και διαφορετικού software και hardware,σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια βλέπουμε πράγματα που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς,όμως το παιχνίδι γενικός και για το είδος του "open world"έχει πραγματικά πολύ λίγα bugs,το ότι απο εκατομμύρια που έχουν παίξει μάζεψαν κάποια ορισμένοι και τα αναφέρουν στο google η δείχνουν κάτι στο Ytube απο πράγματα που συμβαίνουν στο PC τους δεν λέει κάτι και δεν σημαίνει πως οτι είναι λέγεται buggy το παιχνίδι.Τουλάχιστον αυτό μας δείχνει η μεγάλη πλειψοφηφία των παικτών που δεν έχει θέματα και σίγουρα όχι σοβαρά που να επιρεάζουν πραγματικά το παιχνίδι.Οταν βγήκε υπήρχαν κάποια μεμονωμένα graphic glitches όπως θυμάμαι πχ άλογο που πέταγε απο το έδαφος κλπ που και για αυτά και διάφορα πράγματα ήταν σπάνια και έχουν βγάλει διάφορα patch,τώρα αν βρέθηκε κάποιος που έχει θέματα τι να πω,παίζουν πάρα πολλά σε αυτό όπως είπα πρίν σε θέματα hardware,Windows εκδόσεις,drivers γραφικών,ενα κάρο άλλα προγράμματα κλπ δεν έχω ακούσει άλλον τουλάχιστον εδω να λέει για bugs όμως αντίθετα υπάρχουν πάρα πολλοί δεκάδες άλλοι συμφορουμίτες που δεν έχουν θέματα και για να αναφερθώ προσωπικά για την δικιά μου εμπειρία εγώ 160+ ώρες το έπαιξα μαζί με τα 2 expansions τελείωσα και δεν είχα πραγματικά bugs πουθενά,μόνο 1 η 2 φορές ένα γραφικό glitch μου είχε κάνει σε κάποιους χαρακτήρες που είχαν κάπου "κολλήσει"και όταν το ξανάρχισα η έφυγα απο εκεί ξεκόλησαν. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από ELMastas
EmptyPromises Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, logistoulis είπε Ποια είναι τα bugs περιμένω να μου πεις google, αρκετα λεπτα χαλασα με το θεμα...
Nomedor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Ίσως έχει να κάνει ότι το tw3 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ. Τόσο καλό story δεν το βρίσκεις σε πολλά ακόμα παιχνίδια. Η έμφαση στη λεπτομέρειας που έχει είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και το πώς έχουν δέσει όλες τις μικρές ιστορίες/side quests σε ένα πιο μεγάλο consept δημιουργοντας ένα κόσμο που σε παρασέρνει μέσα του. Παιχνιδάρα...
logistoulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, EmptyPromises είπε google, αρκετα λεπτα χαλασα με το θεμα... Γελάει ο κόσμος 1
TopicStrarter Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 9:52 ΜΜ, EmptyPromises είπε αν ασχολιοντουσαν να φτιαξουν τα αμετριτα του bugs για να μπορουμε να το παιξουμε ανθρωπινα καλο θα ηταν.... Αγόρασε το παιχνίδι για να μην έχεις θέματα συνήθως αυτά τα προβλήματα βρίσκονται στα πειρατικά λογισμικά.
iazriel Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, EmptyPromises είπε google, αρκετα λεπτα χαλασα με το θεμα... Πέρα από κάποια γραφικά και μη glitches του Roach κυρίως, το Goty edition που έπαιξα φέτος με χίλια δυο addon πάνω (σωστά εγκατεστημένα χωρίς conflict και με manager) δεν μου έβγαλε σχεδόν κανένα bug ή κάποιο κόλλημα με 160 ώρες παιχνιδιού. Άρα... Από την άλλη αν σου κρασαραν τα addon ή το έχεις σπασμένο ή το PC/windows είναι για αλλαγή/format, δεν σου φταίει κανείς. Το παιχνίδι είναι gaming εμπειρία ζωής, τέλος. Και η σειρά για πρώτη σαιζόν ήταν αρκετά καλή για το budget που της έδωσαν, προφανώς δεν την πίστευαν. Τώρα που είδαν πως ήταν για φέτος η 2η δημοφιλεστερη μετά το Stranger Things, κάτι μου λέει θα σοβαρευτουν περισσότερο στο season 2 το 2021. 6 1
imperialplay3r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει έως σήμερα!! 1
TopicStrarter Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Φίλε η αλήθεια είναι το witcher 3 δεν είναι γνωστό να έχει ένα σωρό bugs οπότε αν σου εμφανίζονται πολλά ή ειναι θέμα του υπολογιστή σου (ιοί, drivers,windows updates,μη υποστηριζόμενο hardware) ή έχεις κάποια πειρατική έκδοση.. και εγώ είχα πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών και κάθε φορά που γινόταν κάτι και έψαχνα λύση online έβρισκα πως το πρόβλημα είχε σχέση με την πειρατική έκδοση που είχα... οι πειρατικές εκδόσεις συχνά παίρνουν σαν πηγή μια πρώιμη ή παλαιότερη έκδοση του παιχνιδιού και έτσι εξ αρχής ειναι επιρρεπείς σε προβλήματα σαν να μην έφτανε αυτό για να αποφύγουν το DRM πολλές φορές μεταποιούν αρχεία που επίσης μπορεί να οδηγήσει σε bugs 1
logistoulis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Αντί να ποσταρεις ξανά και ξανά τα ίδια γιατί δεν μας λες ποια bug συνάντησες εσύ ο ίδιος; Και αν θες ανέβασε και screenshot με τις ώρες που το έχεις παίξει από steam ή gog Εγώ τα bugs δεν τα θυμάμαι έχω να τρέξω το παιχνίδι από το καλοκαίρι του '16 από ότι βλέπω στο steam, για θύμισε μου ποια ήταν και αν μετά από 3.5 χρόνια συνεχίζουν και υπάρχουν 1
Fil_X Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 45 λεπτά πριν, logistoulis είπε Αντί να ποσταρεις ξανά και ξανά τα ίδια γιατί δεν μας λες ποια bug συνάντησες εσύ ο ίδιος; Και αν θες ανέβασε και screenshot με τις ώρες που το έχεις παίξει από steam ή gog Εγώ τα bugs δεν τα θυμάμαι έχω να τρέξω το παιχνίδι από το καλοκαίρι του '16 από ότι βλέπω στο steam, για θύμισε μου ποια ήταν και αν μετά από 3.5 χρόνια συνεχίζουν και υπάρχουν Είχε μερικά στην αρχή που έβγαζαν μερικά side quest σαν failed ενώ τα έκανες όλα σωστά, όπως και μερικοί npc κολλούσαν σε κάποιο σημείο και δεν προχωρούσε το quest, τα οποία όμως λύθηκαν με μηνιαία update , το οποίο είναι λογικό ως προς το μέγεθος του game με τους ατελείωτους διάλογους και επιλογές, σε γενικές γραμμές είναι τέλειο, όσους δεν τους αρέσει υπάρχουν τα Bugster Scrolls και το Failout 76! 1
KNSM Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, EmptyPromises είπε οχι κανω τον εξυπνο χωρις να το εχω παιξει.... συγκεντρωθείτεεεεεεεεε ορεεεεεεεεεε οσο παιζεις τοσο περισορερα θα βλεπεις....ιδικα με τα dlcs.... Το τελειωσα μαζι με τα Dlc και δεν θυμαμαι κανενα bug. Μαλλον απο τον θειο το επαιξες και ερχεσαι εδω να κανεις τον εξυπνο ενω ολοι οι υπολοιποι δεν ειχαμε κανενα προβλημα και οχι, δεν εχουμε μετοχες στην CdProject. Επισης μαθε ορθογραφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα