Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικα μετα απο 4 προσπάθειες και 15 ωρες παιχνιδιού το παράτησα δεν άντεξα το κατα την γνωμη μου κακο fighting ,moving,animation... Ο χαρακτηρας μου φάνηκε εκτός χώρου. Θα μου πεις ειναι μια προοδο απο τα 2 προηγούμενα εφόσον εχει και jump.

Anyway γουστα ειναι αυτα . 

Flashback from 90s animation goes for award :)

• Confused 7
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, KilliK είπε

εχει ηδη γινει σηριαλ κωμωδιας απο μονο του. 😁

αντι κανε συνεχισουν το bug-glitches sequal ηθελαν προτοποριες...χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το GOG στρημαρει το Βlood and Wine αυτη τη στιγμη στο επισημο Τwitch καναλι του (διαχειρος του αγαπητου Kilg0re_Trout), και δινει 78% εκπτωση σε ολα τα Witcher παιχνιδια:

https://www.gog.com/promo/20191230_witcher_completion?pp=385c3935a7a3a9d72847a122bdd330ec2b399d14

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Ειμαι απο τους λιγους που το θεωρούν ενα απ τα πιο βαρετα games που έχουν κυκλοφορήσει με περισσότερους διαλόγους απο οτι gameplay. Και έχω γράψει πολλες πολλες ωρες. Απο την αλλη ισως να μην ειναι για μενα τα rpg. Απo lore παντως ειναι δυνατο μεχρι εκει ομως για εμενα τουλάχιστον.

• Confused 2
Δημοσ.

Θυμάμαι πριν κάτι χρονιά σαν απένταρος φοιτητής είχα "τραβήξει" το Witcher 1 από τα Gnet και ειχα πάθει ζημιά με το story, παίζει να το έχω τερματίσει καμιά δεκάρια φόρες, το δεύτερο δεν μου άρεσε και τόσο, το τρία είναι ίσως το καλύτερο game που έχει βγει ever. Η σειρά είναι πολύ καλή αν εξαιρέσεις το εμετικό flash back που είναι κυριολεκτικά αχρείαστο και το άθλιο soundtrack που προσπαθεί να μιμηθεί το αντίστοιχο του Witcher 3

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Fil_X είπε

Θυμάμαι πριν κάτι χρονιά σαν απένταρος φοιτητής είχα "τραβήξει" το Witcher 1 από τα Gnet και ειχα πάθει ζημιά με το story, παίζει να το έχω τερματίσει καμιά δεκάρια φόρες, το δεύτερο δεν μου άρεσε και τόσο, το τρία είναι ίσως το καλύτερο game που έχει βγει ever. Η σειρά είναι πολύ καλή αν εξαιρέσεις το εμετικό flash back που είναι κυριολεκτικά αχρείαστο και το άθλιο soundtrack που προσπαθεί να μιμηθεί το αντίστοιχο του Witcher 3

Ο πρωταγωνιστής μιας και είπες μιμηθεί, μιλάει όπως ο geralt στα παιχνίδια και είναι λίγο αστείο

Και πού και πού του φεύγει και το άκυρο χαμόγελο του καλού παιδιού και νιώθω λίγο αμήχανα ενώ παράλληλα προσπαθεί να μιλήσει με το απαθές ύφος 

Η ηθοποιία των παιχνιδιών είναι κλάσεις ανώτερη όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό, να σε κερδίζουν τα πολύγωνα.. γενιφερ και τρις δράμα και τα μαύρα ξωτικά ο,τι να'ναι

Γενικά εμένα οι όποιες διαφωνίες μου στη σειρά έχουν να κάνουν με το καστ, αλλά η σειρά σαν σενάριο κτλ μου άρεσε

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ο πρωταγωνιστής μιας και είπες μιμηθεί, μιλάει όπως ο geralt στα παιχνίδια και είναι λίγο αστείο

Και πού και πού του φεύγει και το άκυρο χαμόγελο του καλού παιδιού και νιώθω λίγο αμήχανα ενώ παράλληλα προσπαθεί να μιλήσει με το απαθές ύφος 

Η ηθοποιία των παιχνιδιών είναι κλάσεις ανώτερη όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό, να σε κερδίζουν τα πολύγωνα.. γενιφερ και τρις δράμα και τα μαύρα ξωτικά ο,τι να'ναι

Γενικά εμένα οι όποιες διαφωνίες μου στη σειρά έχουν να κάνουν με το καστ, αλλά η σειρά σαν σενάριο κτλ μου άρεσε

Καλά δεν υπάρχει μετρό σύγκρισης τα game είναι κλάσης ανώτερα, εντωμεταξύ είδα μια συνέντευξη που μιλάει ο Cavill και λέει οτι στην σειρά αφαίρεσε την "Αμερικανια" από την φωνή του gaming Geralt, οτιναναι στο game τουλάχιστον ένιωθες το μεσαιωνικό vibe και την απελπισία του γύρω κόσμου, anyway καλή ήταν για τα δεδομένα του Νetflix

Δημοσ.
15 ώρες πριν, EmptyPromises είπε

παιζω και δεν εχω δει τοσα... ειναι σοβαρο να κολάει το παιχνιδι οταν ανοιγεις το inventory??? θα τρελαθουμε??? τεσπα κλαιν

να αγιασει το στωμα σου!!!!!!!!!!!!!!!

Ούτε κατάλαβες τι quotαρες, τουλάχιστον αποδεικνύεις ότι είσαι περιορισμένης ευθύνης και δεύτερη φορά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, EmptyPromises είπε

αν ασχολιοντουσαν να φτιαξουν τα αμετριτα του bugs για να μπορουμε να το παιξουμε ανθρωπινα καλο θα ηταν....

Τι λέει αυτός ρε;;;

Επεξ/σία από NiceGuyGeorge
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα το *μονο* που μου φανηκε βαρετο στο παιχνιδι ηταν τα σουλτα φερτα στο novigrad για τις γκομενες του dandelion. Χαρηκα τοσο πολυ που του αλλαξαν ονομα στη σειρα, απο γινατι για τις σολες που ελιωσα να τον ψαχνω τον παπαρα δυο μερες... Κατα ταλλα ειναι ενα απο τα ελαχιστα παιχνιδια που καθε αποστολη εχει διαφορετικο χρωμα και ... ψυχη!

Σχετικά με την ποιοτητα του λογισμικου και τα "bugs", καποιοι μπερδευουν την cd red project με την ubisoft και την rockstar. Η red ειναι απο τις ελαχιστες εταιρειες που ανδρωθηκε μεσα απο το community της. Οτι ζητησαν οι παικτες εκατσαν με υπομονη και το εφτιαξαν. Εκαναν support ακομα και σε community-based εργαλεια, γιαυτο και το witcher εγινε μπιμπελο στα pc. Και ολα αυτα με το πενηνταρικο του release χωρις να ξαναπλωσουν χερι. Οχι σαν την ubi που πεταει κλανιες καθε χρονο για να κανει αρπαχτες ή σαν την rockstar που κυνηγαει το community μην της χαλασουν τα σχεδια για τα golden bars.... Γιαυτο και οι παικτες ειναι τοσο καβλωμενοι με το cyberpunk, γιατι ξερουν οτι θα δωσουν ενα πενηντάρικο και θα παρουν ενα στολιδι που θα το νταντευει και θα το επεκτεινει δωρεαν η red για 3-4 χρονια με σεβασμο για την προτιμηση του παικτη. Χαλαλι τους η αγαπη του κοσμου!!

Επεξ/σία από sansara
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pac man ρε γιδαρια και τα μυαλά στα κάγκελα είστε ορισμενοι. Αν και δεν είμαι των rpg το παιχνίδι μαμαει και bugs τουλάχιστον δε θυμάμαι. Που να παίζατε το skyrim η το oblivion δηλαδη. Όσο για τη σειρά για κάποιο λόγο δε μ αρέσει ο Cavill σ αυτό το ρόλο. Σαν λουλα είναι μ αυτό το μαλλί. 

Επεξ/σία από LeonV12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...