JiovanniGeorgeo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 ^ Φαντάσου εγώ ζητάω μια να εκτιμάει κάθε ταινία του Tarantino. Αν πέσεις στη δικιά μου, και εγώ στην δικιά σου ενημερώνουμε ε..
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Εμένα φέτος ο στόχος μου είναι να έχω στόχους. Πλεονασμός. 😂 1
skiabox Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 9:36 ΜΜ, santac είπε Οι περισσότεροι πιστεύω τέτοιες περιόδους κάνουν σχέδια και βάζουν στόχους για τη νέα χρονιά. Προσωπικά όσες φορές έχω κάνει κάτι τέτοιο, ξεκινάω ορεξάτος αλλά στην πορεία το χάνω. Κοινώς, ότι και να πω δε κάνω τίποτα και τα σχέδια μένουν στα χαρτιά. Εσείς τι σχέδια-στόχους έχετε για τη νέα χρονιά; Εμένα νούμερο 1 στόχος είναι να βρω σοβαρή γκόμενα γιατί σε αυτό τον τομέα η χρονιά που μας αφήνει ήταν ό,τι να ναι. (Όχι ότι οι προηγούμενες ήταν καλύτερες) Να μην είμαι τόσο αναβλητικός. Λέω ότι θα κάνω κάτι και το κάνω μετά από 10 μέρες. Το έχω πληρώσει ακριβά αυτό και δε βάζω μυαλό Να διαχειριστώ κάπως καλύτερα τα οικονομικά μου και να μη σκορπάω λεφτά όπου να ναι χωρίς κρατάω λογαριασμό.Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει αρκετά χρήματα αν δεν έκανα βλακείες Να μειώσω το φαγητό και καφέδες απ έξω (αυτό έχει να κάνει και με το 3) Να πετάξω το παπί και να πάρω μεγάλη μηχανή (ή όχι και τόσο μεγάλη) https://www.menofstyle.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα