santac Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Οι περισσότεροι πιστεύω τέτοιες περιόδους κάνουν σχέδια και βάζουν στόχους για τη νέα χρονιά. Προσωπικά όσες φορές έχω κάνει κάτι τέτοιο, ξεκινάω ορεξάτος αλλά στην πορεία το χάνω. Κοινώς, ότι και να πω δε κάνω τίποτα και τα σχέδια μένουν στα χαρτιά. Εσείς τι σχέδια-στόχους έχετε για τη νέα χρονιά; Εμένα νούμερο 1 στόχος είναι να βρω σοβαρή γκόμενα γιατί σε αυτό τον τομέα η χρονιά που μας αφήνει ήταν ό,τι να ναι. (Όχι ότι οι προηγούμενες ήταν καλύτερες) Να μην είμαι τόσο αναβλητικός. Λέω ότι θα κάνω κάτι και το κάνω μετά από 10 μέρες. Το έχω πληρώσει ακριβά αυτό και δε βάζω μυαλό Να διαχειριστώ κάπως καλύτερα τα οικονομικά μου και να μη σκορπάω λεφτά όπου να ναι χωρίς κρατάω λογαριασμό.Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει αρκετά χρήματα αν δεν έκανα βλακείες Να μειώσω το φαγητό και καφέδες απ έξω (αυτό έχει να κάνει και με το 3) Να πετάξω το παπί και να πάρω μεγάλη μηχανή (ή όχι και τόσο μεγάλη)
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Το 5 δε θα σε βοηθήσει ούτε στο 3 αλλά κυρίως ούτε στο 1
santac Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Xacti είπε Το 5 δε θα σε βοηθήσει ούτε στο 3 αλλά κυρίως ούτε στο 1 Το 5 δε το θέλω για να πετύχω το 1. Είναι άσχετα. Απλά με το παπί πλέον δε τραβάει και δουλεύει στο όριο. Θα καεί όπως πάει. Για τις αποστάσεις που κάνω δε βολεύει. Και ναι, έρχεται σε αντίθεση με το 3, αλλά χρειάζεται να μετακινούμαι αναγκαστικά. Δε το θεωρώ και τόσο σπατάλη δηλαδή. Δε μιλάμε για μηχανή 10,000€+
irenemagic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ; NEVER HEARD OF HER Καθε χρονο οι στοχοι μου για το νεο ετος βγαινουν παντα το αντιθετο απο αυτο που ηθελα οποτε i give up 😂
greekfragma Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, irenemagic είπε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ; NEVER HEARD OF HER Καθε χρονο οι στοχοι μου για το νεο ετος βγαινουν παντα το αντιθετο απο αυτο που ηθελα οποτε i give up 😂 κάνε κονέ με τον santac και προσπάθησε να τον κάνεις να πετύχει τους στόχους του. win-win κατάσταση και για τους 2 σας! 1
talibanakos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Αν εχεις στοχους,δεν εχεις αναγκη να κανεις πλανα "για τη νεα χρονια".
Iris_89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Να χασω κιλα Να μπορεσω επιτελους να βαλω τον κ*λο μου κατω κ να στρωθω στο διαβασμα κι οχι να τα φορτωνω στον κοκορα Να μην τα τιναξω ή σκοτωσω τον αντρα απο ελλειψη υπνου/νευρων 😋
lactate Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Είναι ένα από τα αγαπημένα μου θέματα! Να ξεμπλέξω ανώδυνα από μια κατάσταση που έχω μπλέξει Να συνεχίσει η καλή πορεία μου στο crossfit και τη διατροφή Να βελτιώσω το εισόδημά μου Να πάω επιτέλους διακοπές με το αίσθημα
cumulus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Λεπτο σωμα χοντρο πορτοφολι ΥΓ Την τελευταια χρονια μου ηρθαν αναποδα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Υγεία να έχουμε και τα άλλα πάνε και έρχονται.
txcellas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Να περάσω σε κάτι εξετάσεις, να κάνω οικογένεια και να τερματισω μαραθώνιο!
GoMaR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Αφού στο τέλος θα πούμε, κάθε πέρσυ και καλύτερα..οπότε αφήστε τους στόχους και τα σχέδια 😛
bluesattack Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, santac είπε Εμένα νούμερο 1 στόχος είναι να βρω σοβαρή γκόμενα γιατί σε αυτό τον τομέα η χρονιά που μας αφήνει ήταν ό,τι να ναι. (Όχι ότι οι προηγούμενες ήταν καλύτερες) Αυτο Μια γκομενα δηλαδη που να ακουει ροκ και hip hop στο τερμα , να ριχνει μπινελικια στα πολιτικα (αρκει να συμφωνει μαζι μου ) , να κραζει την τελευταια ταινια του Ταραντινο , να παιζει σοβαρο μπιλιαρδο , στοιχημα και να ριχνει κανα καντηλι οταν τα φρουτακια στο καζινο της τρωει τα λεφτα.Ενα κοριτσι με σωστη ανατροφη ηθικες αξιες και κοινα ιδανικα .Ζηταμε πολλα ? 😄 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από bluesattack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα