Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι περισσότεροι πιστεύω τέτοιες περιόδους κάνουν σχέδια και βάζουν στόχους για τη νέα χρονιά.

Προσωπικά όσες φορές έχω κάνει κάτι τέτοιο, ξεκινάω ορεξάτος αλλά στην πορεία το χάνω. Κοινώς, ότι και να πω δε κάνω τίποτα και τα σχέδια μένουν στα χαρτιά.

Εσείς τι σχέδια-στόχους έχετε για τη νέα χρονιά;

1. Εμένα νούμερο 1 στόχος είναι να βρω σοβαρή γκόμενα γιατί σε αυτό τον τομέα η χρονιά που μας αφήνει ήταν ό,τι να ναι. (Όχι ότι οι προηγούμενες ήταν καλύτερες)
  2. Να μην είμαι τόσο αναβλητικός. Λέω ότι θα κάνω κάτι και το κάνω μετά από 10 μέρες. Το έχω πληρώσει ακριβά αυτό και δε βάζω μυαλό
  3. Να διαχειριστώ κάπως καλύτερα τα οικονομικά μου και να μη σκορπάω λεφτά όπου να ναι χωρίς κρατάω λογαριασμό.Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει αρκετά χρήματα αν δεν έκανα βλακείες
  4. Να μειώσω το φαγητό και καφέδες απ έξω (αυτό έχει να κάνει και με το 3)
  5. Να πετάξω το παπί και να πάρω μεγάλη μηχανή (ή όχι και τόσο μεγάλη)

Δημοσ.

Το 5 δε θα σε βοηθήσει ούτε στο 3 αλλά κυρίως ούτε στο 1

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xacti είπε

Το 5 δε θα σε βοηθήσει ούτε στο 3 αλλά κυρίως ούτε στο 1

Το 5 δε το θέλω για να πετύχω το 1. Είναι άσχετα.

Απλά με το παπί πλέον δε τραβάει και δουλεύει στο όριο. Θα καεί όπως πάει. Για τις αποστάσεις που κάνω δε βολεύει.

Και ναι, έρχεται σε αντίθεση με το 3, αλλά χρειάζεται να μετακινούμαι αναγκαστικά. Δε το θεωρώ και τόσο σπατάλη δηλαδή. Δε μιλάμε για μηχανή 10,000€+

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ; NEVER HEARD OF HER

Καθε χρονο οι στοχοι μου για το νεο ετος βγαινουν παντα το αντιθετο απο αυτο που ηθελα οποτε i give up 😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, irenemagic είπε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ; NEVER HEARD OF HER

Καθε χρονο οι στοχοι μου για το νεο ετος βγαινουν παντα το αντιθετο απο αυτο που ηθελα οποτε i give up 😂

κάνε κονέ με τον santac και προσπάθησε να τον κάνεις να πετύχει τους στόχους του.

win-win κατάσταση και για τους 2 σας!

chow yun fat yes GIF

• Like 1
Δημοσ.

Να χασω κιλα

Να μπορεσω επιτελους να βαλω τον κ*λο μου κατω κ να στρωθω στο διαβασμα κι οχι να τα φορτωνω στον κοκορα

Να μην τα τιναξω ή σκοτωσω τον αντρα απο ελλειψη υπνου/νευρων 😋

Δημοσ.

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου θέματα!

Να ξεμπλέξω ανώδυνα από μια κατάσταση που έχω μπλέξει

Να συνεχίσει η καλή πορεία μου στο crossfit και τη διατροφή

Να βελτιώσω το εισόδημά μου

Να πάω επιτέλους διακοπές με το αίσθημα

Δημοσ.

Υγεία να έχουμε και τα άλλα πάνε και έρχονται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, santac είπε

1. Εμένα νούμερο 1 στόχος είναι να βρω σοβαρή γκόμενα γιατί σε αυτό τον τομέα η χρονιά που μας αφήνει ήταν ό,τι να ναι. (Όχι ότι οι προηγούμενες ήταν καλύτερες)

Αυτο

Μια γκομενα δηλαδη που να ακουει ροκ και hip hop στο τερμα , να ριχνει μπινελικια στα πολιτικα (αρκει να συμφωνει μαζι μου ) , να κραζει την τελευταια ταινια του Ταραντινο , να παιζει  σοβαρο μπιλιαρδο , στοιχημα και να ριχνει κανα καντηλι οταν τα φρουτακια στο καζινο της τρωει τα λεφτα.Ενα κοριτσι με σωστη ανατροφη  ηθικες αξιες και κοινα ιδανικα .Ζηταμε πολλα ? 😄

Επεξ/σία από bluesattack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...