Stlion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα,χρονια πολλα &καλη χρονια . Εχω τις G.Skill ripjaws v 16GB (2x8GB) DDR4 (F4-2400C15D-16GVR) με CAS Latency 15.Τις εχω στα 2.400Μhz με profile 1(xmp) ενεργοποιημενο που ειναι και tested speed βαση του κατασκευαστη.Αν και εψαξα στο site της G.Skill οπως και σε διαφορα forums δεν μπορεσα να βρω μεχρι ποσο μπορουν να υπερχρονιστουν οι συγκεκριμενες μνημες. Το μονο που βρηκα οτι μπορουν να πανε εως 1.35V απο 1.2V που τρεχουν τωρα(εργοστασιακη ταση).Εαν ανεβασω σταδιακα το voltage απο 1.21 εως 1.35 και ταυτοχρονα το multiplier των μνημων απο 24.00 που ειναι τωρα σε π.χ 26.00 η και 28.00 ωστε να πανε στα .2.600-2800Mhz θα δουλεψει η επειδη το συγκεκριμενο pair ειναι δοκιμασμενο εως τα 2.400Mhz μαλλον δεν θα δουλεψει; Συγνωμη αν σας κουρασα απλα ψαχνω να δω αν μπορω και αν αξιζει να παρω τα μεγιστα απο τις μνημες που εχω οσον αφορα το gaming διαφορετικα τις αφηνω ως εχουν.
elpenor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Καλή Χρονιά! Οι μνήμες σου είναι μάλλον Hynix MFR, αν έχεις Ryzen μπορείς να κατεβάσεις τον Ryzen Dram Calculator και να δοκιμάσεις τα timmings που θα σου δώσει. 1
Stlion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μαλλον κανεις λαθος φιλε μου.Λεω ξεκαθαρα οτι οι μνημες ειναι G.Skill με τα χαρκτηριστικα που γραφω+φωτο που εχω παραθεσει.Το Ηynix MFR δεν το εχω ξανακουσει και δεν εχω ryzen αλλα intel i5 6600K με μητρικη Gigabyte GA-Z170X Gaming 3(Rev 1.0) αν αυτο βοηθαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα