Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Φέτα είπε

Πάω σε γνωστό κατάστημα τεχνολογίας (αλυσίδα) να πάρω κάτι που δυστυχώς δεν υπήρχε δυνατότητα για online παραγγελία.

Παρατηρώ λοιπόν πως οι περισσότεροι που περίμεναν ήταν εκεί για να πληρώσουν λογαριασμούς κινητής και να βάλουν κάρτα στο κινητό τους! Από ένα σημείο και μετά τους παρατηρούσα να δω αν κάποιος θα αγοράσει κάτι. Κυριολεκτικά μόνο εγώ και ο από πίσω μου πήραμε κάτι.

H  καλυτερη διαφημιση για το καταστημα.Απ'ολη αυτη την ουρα σου λεει καποιος θα ψωνισει.Επιχειρηματικοτητα...4 βιομηχανικης επαναστασης δηλαδη .😃Εμενα αλλο με προβηματιζει.Λες ολοι αυτοι,πελατες , υπαληλοι , επιχειρηματιες, μολις πανε σπιτια τους να τα εχουν με την γραφειοκρατια και την σιοβιετια  ? 😆

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν έγινε το μπαμ μάθανε όλοι τα atm και τις κάρτες. Πολλοί γέροι βέβαια συνεχίζουν να πηγαίνουν στις τράπεζες από τις 5. Σιγά σιγά πρέπει να περιοριστεί η ανάγκη παρουσίας σε τράπεζες ΙΚΑ κλπ όπως έγινε με τις εφορίες. 

Όσον αφορά τις αγορές πολλοί αγοράζουν πχ κινητό μόνο με την αξία ή τη μάρκα. 

Πχ βλέπω αρκετούς που είχαν πχ iPhone και λένε θα πάρω το αντίστοιχο ακριβό Samsung. Ή θα πάρω μόνο Samsung έστω και των 130€ και ας είναι της πλάκας 

Δημοσ.

Πέρα ότι κάποιοι δεν γνωρίζουν- δε θέλουν την τεχνολογία, είναι πιο "παραδοσιακοί" και δικαίωμα τους.. σκέψου ότι κάθε συναλλαγή θέλει 0,60€ στις δέκα 6€...Ίσως σε κάποιους να μην περισσεύουν αυτά κ να είναι εκεί από αναγκη.

Δημοσ.

Αφήστε τους βλάκες να πηγαίνουν εκεί που θέλουν, μην τους κατηγορείτε οι εξυπνάκηδες. Είναι μορφή φυσικής επιλογής. Πληρώνουν αυτοί κερατιάτικα σε τράπεζες, κράτος, λογαριασμούς και λοιπά, ώστε εμείς αντίστοιχα να έχουμε φθηνότερο δανεισμό/καλύτερα επιτόκια, λιγότερη φορολογία και χαμηλότερες τιμές. Φανταστείτε αύριο πρωί να πεθάνουν 200.000 παππούδια, ανίδεοι κάθε ηλικίας και τεχνοφοβικοί, πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ που τώρα παίρνουν οι αχρείαστες, προ-ηλεκτρονικές διαμεσολαβήσεις, θα τα φορτωθείτε εσείς οι "έξυπνοι" για να κρατηθεί η κερδοφορία. ;)

Ή, εναλλακτικά, πόσοι "έξυπνοι" και συγγενείς αυτών θα χάσουν τις δουλειές τους.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Ή θα πάρω μόνο Samsung έστω και των 130€ και ας είναι της πλάκας 

ειμαι απο αυτους που προτιμουν "Samsung έστω και των 130€ και ας είναι της πλάκας " ποια ειναι η αντιρρηση σου οτι θα μπορουσα να ειχα παρει με τα ιδια λέφτα κινεζικο με καμερα που εχει περισσοτερα mpixel?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, sensai είπε

το νόημα είναι ότι υπάρχουν εξαιρέσεις. το ότι κάποιος κατάφερε κάτι, έστω και τυχαία, δε σημαίνει ότι μπορούν να το κάνουν όλοι.

Γιατι να μη μπορουν? Δεν ειναι δυσκολο, απλα βαριουνται.

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgeγ είπε

ειμαι απο αυτους που προτιμουν "Samsung έστω και των 130€ και ας είναι της πλάκας " ποια ειναι η αντιρρηση σου οτι θα μπορουσα να ειχα παρει με τα ιδια λέφτα κινεζικο με καμερα που εχει περισσοτερα mpixel?

Δεν είναι μόνο τα mpixel είναι κάμερες μνήμη ταχύτητα λειτουργικό μπαταρία κλπ κλπ. Έχουν πάρει πολλοί γνωστοί μου κινητά μόνο με βάση τη μάρκα ή τα λεφτά και μετά βλαστημαγανε

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, adi32 είπε

Δεν είναι μόνο τα mpixel είναι κάμερες μνήμη ταχύτητα λειτουργικό μπαταρία κλπ κλπ. Έχουν πάρει πολλοί γνωστοί μου κινητά μόνο με βάση τη μάρκα ή τα λεφτά και μετά βλαστημαγανε

θα βγουμε εντελως off topic αν αρχισω να σου λεω γιατι αντιπαθω τα κινεζικα προιοντα,για παρομοιους λογους και τα τουρκικα....με αφηνουν αδιαφορο οι επεξεργαστες ταχυτητες καμερες κτλ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgeγ είπε

θα βγουμε εντελως off topic αν αρχισω να σου λεω γιατι αντιπαθω τα κινεζικα προιοντα,για παρομοιους λογους και τα τουρκικα....με αφηνουν αδιαφορο οι επεξεργαστες ταχυτητες καμερες κτλ 

Τα κορεάτικα δεν τα αντιπαθείς? 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, zx1234r είπε

Γιατί δικαιολογειτε τα παπούδια? Εμένα ο πεθερός μου 70 χρόνων, και ξέρει να χειρίζεται άψογα το λάπτοπ, και όλες του τις συναλλαγές τις κάνει ηλεκτρονικά (όλες όμως) και εκτυπωτή έχει για να εκτυπώνει ότι χρειάζεται. Και φυσικά κρατάει Excel με έσοδα έξοδα και φάκελο με αρχείο όλων των αποδείξεων σε PDF. Και αυτά χωρίς να ξέρει αγγλικά. Δεν ξέρω εσείς τι λέτε.....

Εμείς λέμε ότι όταν θα φτάσεις σε εκείνη την ηλικία θα καταλάβεις. Σε μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους *αρέσει* να πηγαίνουν σε καταστήματα, λαϊκές, και τα λοιπά. Είναι μια μορφή εξόδου και κοινωνικής συναναστροφής.

• Like 4
Δημοσ.

Mεχει ρωτήσει ένας φίλος μου γιατί χρειάζομαι υπολογιστή αφού έχω καλό κινητό. Για κάποιους ο υπολογιστής είναι μια μεγάλη οθόνη κινητού για instagram.

Επίσης καθηγητής μου γράφει με κεφαλαία και greeklish στα mail του. Και λέω αν τον πετύχαινα σε ένα chat (welcome back 2000) και μου έγραφε έτσι θα έλεγα τι στοκος είναι ο τύπος.

Δημοσ.

Σκέψου πόσο ηλίθιος είναι ο μέσος άνθρωπος...

Σκέψου ότι οι άλλοι μισοί είναι πιο ηλίθιοι από αυτούς.

Και όταν οι δικές μας οι γενιές γεράσουν τα ίδια σκατα θα είναι.

Δεν είναι υγιές να ασχολησε,ignorance is bliss.

Μακριά από τα πρόβατα 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, theoritikos είπε

Μου θυμίσατε συζήτηση που είχα με (δήθεν) τεχνολογικά άσχετο, να προσπαθεί να με πείσει πως το 5G είναι βλαβερό για την υγεία. Έλαβε απάντηση πως όταν κάνεις like στα κομενάκια, και στέλνεις σχόλια του τύπου "κούκλα κάνε με αδ, είμαι πλοκ' δεν σε απασχολεί το 5G :P

Ευτυχώς δηλαδή που σαν τεχνολογικά σχετικός έχεις πεισθεί ότι τo 5G είναι ασφαλές για την υγεία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...