Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Εγω δεν θα τους εμπιστευόμουνα.

Θέλω να αγοράσω το redmi note 8t 128 gb όσο ποιο οικονομικα γίνεται από το skroutz ...και δεν ξέρω από ποιο μαγαζί να το πάρω !!

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, life is music είπε

Θέλω να αγοράσω το redmi note 8t 128 gb όσο ποιο οικονομικα γίνεται από το skroutz ...και δεν ξέρω από ποιο μαγαζί να το πάρω !!

a-mobiles φιλε :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

a-mobiles φιλε :lol:

Έχεις ψωνίσει από εκεί φίλε ? Και δεύτερον αυτό το μαγαζί δεν πουλάει το 128 gb !

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Πρόσφατα έγινε μεγάλος χαμός με το a-mobiles καθώς έβγαλε πολύ καλές τιμές σε smartphones, και όσοι πλήρωσαν δεν πήραν τίποτα. Και ήταν και κατάστημα στο skroutz με σχετικά καλές κριτικές, και όσες ήταν αρνητικές είχαν και απάντηση στα σχόλια από το ίδιο το κατάστημα. Όλοι κινήθηκαν νομικά και τον ψάχνουν. Οπότε ψάξε για κάποιο έμπιστο κατάστημα και πλήρωσε μόνο με paypal ή με πιστωτική/χρεωστική  κάρτα για την περίπτωση που γίνει η στραβή να μπορέσεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω (η επιστροφή γίνεται μετά από κάποιους μήνες αν το κάνεις με πιστωτική/χρεωστική , με paypal γίνεται άμεσα). Αν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Γενικά τα βήματα που πρέπει να κάνεις σε τέτοια περίπτωση είναι εδώ. Μην βλέπεις μόνο την τιμή που έχει το κατάστημα, γιατί εν τέλη μπορεί να πλέξεις άσχημα. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Πρόσφατα έγινε μεγάλος χαμός με το a-mobiles καθώς έβγαλε πολύ καλές τιμές σε smartphones, και όσοι πλήρωσαν δεν πήραν τίποτα. Και ήταν και κατάστημα στο skroutz με σχετικά καλές κριτικές, και όσες ήταν αρνητικές είχαν και απάντηση στα σχόλια από το ίδιο το κατάστημα. Όλοι κινήθηκαν νομικά και τον ψάχνουν. Οπότε ψάξε για κάποιο έμπιστο κατάστημα και πλήρωσε μόνο με paypal ή με πιστωτική/χρεωστική  κάρτα για την περίπτωση που γίνει η στραβή να μπορέσεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω (η επιστροφή γίνεται μετά από κάποιους μήνες αν το κάνεις με πιστωτική/χρεωστική , με paypal γίνεται άμεσα). Αν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Γενικά τα βήματα που πρέπει να κάνεις σε τέτοια περίπτωση είναι εδώ. Μην βλέπεις μόνο την τιμή που έχει το κατάστημα, γιατί εν τέλη μπορεί να πλέξεις άσχημα. 

Ωραία στην γειτονιά μου άνοιξε ένα μαγαζί που λέγεται abox συνεργάζεται με το skroutz και το συγκεκριμένο κινητό το έχουν 180 ευρώ ....Το συγκεκριμένο κατάστημα δίνει δύο χρόνια εγγύηση να τους εμπιστεφτω αδερφέ ?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, life is music είπε

Ωραία στην γειτονιά μου άνοιξε ένα μαγαζί που λέγεται abox συνεργάζεται με το skroutz και το συγκεκριμένο κινητό το έχουν 180 ευρώ ....Το συγκεκριμένο κατάστημα δίνει δύο χρόνια εγγύηση να τους εμπιστεφτω αδερφέ ?

Εφόσον είναι στην γειτονιά σου και (αν) εφόσον το έχουν άμεσα διαθέσιμο, δεν διατρέχεις κάποιο πρόβλημα καθώς την μέρα που θα πας θα το παραλάβεις κιόλας. Αν τώρα δεν το έχουν διαθέσιμο το μαγαζί φαίνεται οκ χωρίς όμως να σημαίνει αυτό πως δεν επρόκειτο να γίνει η στραβή. Όπως και να χει ΠΑΝΤΑ με πιστωτική ή με Paypal. Κανείς δεν μπορεί να σου πει αν ένα κατάστημα είναι έμπιστο ή όχι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...