Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα μία συνδρομή Office 365 για 2 χρόνια. Το πρώτο ήταν δώρο με αγορά PC, το δεύτερο πλήρωσα. Αφενός όταν ανανέωσα το δεύτερο χρόνο, μου είχε έρθει ειδοποίηση να κάνω ενέργειες για ανανέωση (είχα ανανεώσει 1 μήνα μετά τη λήξη), αφετέρου υπήρχε επιλογή για αυτόματη ανανέωση, με δώρο έναν έξτρα μήνα, την οποία δεν επέλεξα.

Μερικούς μήνες πριν τη λήξη της συνδρομής, έπαψε και η ανάγκη που είχα για το πρόγραμμα, οπότε και δεν είχα σκοπό να ανανεώσω. Με βάση τα ανωτέρω, ειδικά το δεύτερο σκέλος, πίστεψα ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι και αγνόησα κάποια μηνύματα της MS, θεωρώντας ότι είναι απλά διαφημιστικά για να ανανεώσω. Μετά όμως μου ήρθε μήνυμα ότι απέτυχαν να χρεώσουν την κάρτα μου. 

Τώρα μπήκα στο λογαριασμό να δω τι μπορώ να κάνω και δε μου δίνει άλλη επιλογή πέρα από το να πληρώσω, ώστε να διακόψω τη συνδρομή ή το recurring payment.

Τι μπορώ να κάνω; Πραγματικά δεν το έχω καμία ανάγκη πλέον και 69€ δεν είναι και λίγα. Αν επικοινωνήσω με MS θα διακόψουν τη χρέωση; Μια φορά πάντως που άνοιξε αυτόματα το Excel (είχα καταβάσει LibreOffice πριν λήξει), ήταν κλειδωμένη η λειτουργικότητά του.

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που λέτε, εφόσον δεν σας χρέωσε και το πρόγραμμα είναι απενεργοποιημένο, δεν είναι λογικό να σας δίνει αυτές τις επιλογές.

Στη διαχείριση των συνδρομών σας, τί σας βγάζει; Δεν έχει Διαχείριση (manage) ώστε να ακυρώσετε το recurring billing;

Επίσης πολύ περίεργο αν είχατε επιλέξει να μην έχετε recurring billing, να έγινε απόπειρα χρέωσης. Φαντάζομαι ότι σίγουρα μιλάμε για επίσημο site της Microsoft, και όχι κάποια απόπειρα εξαπάτησης.

Δείτε καλά τις επιλογές σας μέσα στη διαχείριση των συνδρομών στο λογαριασμό σας και μιλήστε με την Microsoft, σίγουρα θα σας κατατοπίσουν καλύτερα.

Προσωπικά θα έβγαζα και την κάρτα εφόσον έχει λήξει κιόλας από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...