Rpanagos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Ψανχνω να βρω τροπο να ακουω μουσικη απο τα ηχεια μου (συνδεμενα με καρφι) και να εχω ακουστικα για να μιλαω οταν παιζω καποιο παιχνιδι .. Υπαρχει καποια ρυθμιση στα windows 10?
jim_p Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Βρες μια εφαρμογη για τη μουσικη σου η οποια να σε αφηνει να ορισεις απο ποια εξοδο θες να δινει τον ηχο και ορισε σε αυτη να δινει τον ηχο απο τα ηχεια. Πχ, το foobar2000 εδω μου δινει την επιλογη, αλλα δεν εχω δευτερη εξοδο ηχου να επιλεξω (εικονα). Τα ακουστικα θεωρω οτι συνδεονται με usb, οποτε μπορουν να οριστουν σαν διαφορετικη συσκευη εξοδου. 1
micos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Θέλει διπλή κάρτα ήχου για να γίνει κάτι τέτοιο. Αν τα ακουστικά είναι και αυτά καρφάκι δε γίνεται τίποτα, εκτός αν πάρεις μαι usb κάρτα ήχου (πάμφθηνες είναι από ebay) και συνδέσεις εκεί τα ηχεία για μουσική (με επιλογή από το πρόγραμμα αναπαραγωγής όπως είπε ο jim_p) και αφού ορίσεις σαν κεντρική κάρτα ήχου αυτήν που έχεις πάνω στο pc
Rpanagos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, micos000 είπε Θέλει διπλή κάρτα ήχου για να γίνει κάτι τέτοιο. Αν τα ακουστικά είναι και αυτά καρφάκι δε γίνεται τίποτα, εκτός αν πάρεις μαι usb κάρτα ήχου (πάμφθηνες είναι από ebay) και συνδέσεις εκεί τα ηχεία για μουσική (με επιλογή από το πρόγραμμα αναπαραγωγής όπως είπε ο jim_p) και αφού ορίσεις σαν κεντρική κάρτα ήχου αυτήν που έχεις πάνω στο pc Εχω βαλει απο πισω καρφι και απο μπροστα. Αν παρω ακουστικα με usb θα ειναιτο ιδιο να φανταστω ε?
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι πίσω και οι μπροστά είναι συνδεμένες στην ίδια κάρτα ήχου. Αν πάρεις usb headset (μόνο usb, όχι καρφάκι για ήχο και usb για ρεύμα) τότε το σετ θα έχει μάλλον δικιά του usb κάρτα ήχου. Πρέπει να το σιγουρέψεις όμως. Πιστεύω ότι η usb κάρτα ήχου θα είναι ποιο φθηνή και σίγουρα θα κάνει δουλειά. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από micos000 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Είχα το ίδιο θέμα ακριβώς, τελικά μετά από πολύ ψάξιμο έβαλα να γίνεται ταυτόχρονη αναπαραγωγή και μπροστά από το pc και από πίσω. Οπότε πλέων απλά όταν χρησιμοποιώ τα ηχεία κλείνω από την ροδέλα που έχουν τα ακουστικά τον ήχο, ενώ όταν χρησιμοποιώ τα ακουστικά κλείνω τον ήχο από τα ηχεία. Για να το κάνεις είναι πολύ απλό, βάζεις τα ακουστικά και σου ανοίγει το μενού της Realtek (σε περίπτωση που δεν σου βγάζει το μενού της Realtek πας στον C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA και απο τον φάκελο HDA επιλέγεις το RtkNGUI64.exe ), πας στο "γρανάζι" πάνω δεξιά και από αυτά που σου βγάζει πατάς "επιλογή". Επιλέγεις από την υποενότητα "Ρυθμίσεις Σύνδεσης" το "Μπροστινός Πίνακας AC97". Δεν είμαι σίγουρος απλά ίσως δεις κάποια μικρή αλλοίωση, εγώ είχα δει αλλά είχα πειράξει πολλά οπότε ήταν και λογικό, τώρα είμαι οκ με τον ήχο πάντως. Σε περίπτωση που θες να επαναφέρεις το pc σου να βγάζει μόνο μια έξοδο, πας πάλι στην υποενότητα "Ρυθμίσεις Σύνδεσης" και επιλέγεις το "Μπροστινός Πίνακας Ήχου HD". Δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό ανάλογα την μητρική, εγώ που έχω ASUS έτσι μου εμφανίζεται: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα