logokrimenos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Χρειάζομαι κάθε μήνα να κάνω μεταφορά ένα ποσό για πληρωμές δανείων. Διάβασα για το iris και σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Έκανα εγγραφή απο eurobank που εχω τη μισθοδοσία μ και έκανα και εγγραφή στην εθνική μέσω της εφαρμογής με τα στοιχεία της μάνας μου που ειναι συνδικαιουχος στον λογαριασμο που τραβανε τα δανεια. Δοκίμασα αρχικά μεταφορά απο alphabank (λογαριασμό του φαδερ) και έβγαλε μήνυμα οτι δεν εχει γινει εγγραφή με το τηλ της μανας μου. Μετα δοκίμασα απο eurobank, πήγε ένα sms με link στο οποίο έπρεπε να καταχωρήσεις κάθε φορά το IBAN του λογαριασμού που θες, κάτι που δε βολεύει πάντα. Βέβαια την έκανα τη δουλειά μου μια χαρά. Η ερώτηση είναι τι πρέπει να κάνω, που να γραφτώ για να στέλνω λεφτά απο ALPHABANK σε ΕΘΝΙΚΗ μόνο με το τηλ και οχι κάθε φορα με πληκτρολόγηση του IBAN...
Geocheats2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) υπάρχει το PaF αλλά είναι για συγκεκριμένα ποσά 500€ / μέρα Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Geocheats2
logokrimenos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε υπάρχει το PaF αλλά είναι για συγκεκριμένα ποσά 500€ / μέρα Λοιπόν, έκανα μια δοκιμή τωρα μέσω alphabank και το προχωραει κανονικά. Λογικά ήθελε να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να περαστεί η εγγραφή στο σύστημα με τα στοιχεία της μανας μου
kontow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 4:46 ΜΜ, logokrimenos είπε Λοιπόν, έκανα μια δοκιμή τωρα μέσω alphabank και το προχωραει κανονικά. Λογικά ήθελε να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να περαστεί η εγγραφή στο σύστημα με τα στοιχεία της μανας μου Δηλαδή αν θέλω να μεταφέρω κ εγώ απο δικό μου σε δικό μου λογαριασμό δεν γίνεται απλά? Δλδ πρέπει να υπάρχει κάποιος οικείος να περαστεί το κινητό του κ να είναι συνδικαιούχος?
logokrimenos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, kontow είπε Δηλαδή αν θέλω να μεταφέρω κ εγώ απο δικό μου σε δικό μου λογαριασμό δεν γίνεται απλά? Δλδ πρέπει να υπάρχει κάποιος οικείος να περαστεί το κινητό του κ να είναι συνδικαιούχος? Πιστεύω πως δεν γίνεται, γτ για την εγγραφή στο σύστημα δίνεις τον αριθμό τηλεφώνο σου και επιλέγεις και εναν λογαριασμό. Μέσω του αριθμού τηλ ή ΑΦΜ μπορεί ο άλλος να σε βρει και να στείλει τα χρήματα, οπότε δεν μου κάθεται οτι γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα