DonPitbull Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Από χτες μέχρι και σήμερα έχω συναντήσει πολλούς που έχουν παρόμοια προβλήματα με BSOD. Έκανα αναγκαστικά format για να καταφέρω να επαναφέρω τον Η/Υ σε λειτουργική κατάσταση. Μετά το format και χωρίς να έχω κάνει τίποτα εγκατάσταση παρά μόνο τα updates των windows κόλλησε ο Η/Υ κι άρχισε τα ίδια καθώς πήγαινε να κάνει εγκατάσταση σε κάποιες προαιρετικές ενημερώσεις 1909 όπως έλεγε. Το απενεργοποίησα το αφαίρεσα και έπειτα έκλεισα τις αυτόματες αναβαθμίσεις των windows και βρήκα την ησυχία μου. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα και τι έκανε για να λυθεί?
drillgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Έχω παρόμοιο πρόβλημα με την έκδοση 1909. Το PC παγώνει σε τυχαίες στιγμές και θέλει reset. Άλλοτε κολλάει και ακούγεται το PC speaker να βαράει συνεχώς. Μπορεί να συμβεί αμέσως με το που μπω στα windows, μπορεί και αργότερα. Πάντως πάνω από 5λεπτο δεν έχει αντέξει χωρίς κόλλημα. Έχω προσδιορίσει το πρόβλημα ότι έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών και τους drivers ( gtx570). Με πλήρως uninstall των drivers της κάρτας γραφικών το PC δουλεύει ρολόι. Έχω δοκιμάσει τα εξής: 1. Εγκατάσταση παλιότερων official drivers. (Πάντα με driver cleaner) 2. Εγκατάσταση μόνο των drivers, χωρίς τα επιπλέον που έχει το πακέτο. 3. Memtest 3 πλήρης κύκλους χωρίς πρόβλημα. 4. Αφαίρεση καρτών pci και δίσκων μήπως τυχόν έχει θέμα το τροφοδοτικό. 5. Clean install με DVD των windows. (με διαγραφή partition). Το PC δούλευε και δουλεύει ρολόι με την έκδοση 1809. Το πρόβλημα έρχεται με το που βάλω την 1909. Το PC φοράει μητρική Asus P5Q, επεξεργαστή Q9550, τροφοδοτικό seasonic 550W ή 600W, 8GB ram, ssd 120gb, hdd 750gb, nvidia gtx570. Αν υπάρχει κάτι να δοκιμάσω καλώς αλλιώς θα μείνω στην 1809 μέχρι την επόμενη αναβάθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα