Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω στήσει ένα νέο σύστημα με επεξεργαστή amd 3600X και μου μένει για αγορά η gpu. Έχω βρει την MSI AMD Radeon RX 5700 Mech GP OC 8GB στα 320€. Αξίζει η αγορά της; Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση στα χρήματα αυτά κοντά;

Δημοσ.

Καλύτερη πρόταση σε αυτά τα χρήματα όχι δεν υπάρχει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο, πιο γρήγορο. Η τιμή της όμως είναι πολύ μπομπα. Στα κομμάτια να πάνε λίγα παραπάνω fps. 

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H pulse γενικά θεωρείται καλύτερη υλοποίηση από την Mech και η διαφορά τους από οτι βλέπω στο skroutz είναι 10 ευρώ.

Γενικά και η 5700 και η 5700ΧΤ, αν εξαιρέσεις τα θεματακια με τους drivers, είναι vfm κάρτες. Το ποιά θα πάρεις εξαρτάται πόσα θες να δώσεις, σε τι ανάλυση παίζεις, πόσα hz, τι παιχνίδια παίζεις κτλ. Είναι καλές κάρτες και οι δύο. Πάντως άλλο 5700 και άλλο 5700ΧΤ. Ακόμα και overclock να κάνεις την απλή 5700, δεν γίνεται ΧΤ γιατί έχει λιγότερους shaders. Δεν εξαρτάται μόνο από την συχνότητα η απόδοση της κάρτας. Επιπλέον η λύση του overclock υπάρχει για όλες τις κάρτες, σε άλλες παραπάνω και σε άλλες λιγότερο.

Επεξ/σία από TheMechanic1
  • Like 1
Δημοσ.

Οι Navi δεν παίρνουν σχεδόν τίποτα από OC..

Δημοσ.
Στις 31/12/2019 στις 2:14 ΜΜ, jmallen3 είπε

Αξίζει να πάω σε 5700XT ή η όχι λόγω διαφοράς στα χρήματα σε σχέση με τις επιδόσεις;

Αξίζει  να πας στην xt, αποδίδει σε ένα  πιο υψηλό performance level, στην καλύτερη δυνατή τιμή.  Αν θες ακόμη καλύτερες επιδόσεις +rtx πας σε nvidia με το ανάλογο raise σε κόστος, χάνοντας  όμως σε vfm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...