Giwrg Mavridis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Αγόρασε ένας φίλος μου μία 8gb RAM για το λάπτοπ του, τώρα έχει μια 4άρα. Την αγόρασε στα ίδια Hz με αυτήν που έχει τώρα. Το θέμα είναι ότι η μητρική είναι single channel. Μπορεί να κουμπώσει και την 8άρα και την 4άρα; Ευχαριστώ πολύ!
Giwrg Mavridis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, TechnoState είπε Για ποιο λάπτοπ πρόκειται? Το HP 250 G4.
newtech Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Giwrg Mavridis είπε Το HP 250 G4. Στην σελιδα αναφερει αυτο... NOTE: Memory is non customer accessible / upgradeable Δες γιατι το αναφερει (γιατι δεν ειναι απλό slot)
Giwrg Mavridis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 8:45 ΜΜ, newtech είπε Στην σελιδα αναφερει αυτο... NOTE: Memory is non customer accessible / upgradeable Δες γιατι το αναφερει (γιατι δεν ειναι απλό slot) Ναι το ειδε ο φιλος μου αυτο το βιντεακι. Την έβαλα τελικα και την 8αρα και την 4άρα και τις αναγνωρίζει κανονικά. Πιστεύω δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα ετσι;
newtech Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Giwrg Mavridis είπε Ναι το ειδε ο φιλος μου αυτο το βιντεακι. Την έβαλα τελικα και την 8αρα και την 4άρα και τις αναγνωρίζει κανονικά. Πιστεύω δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα ετσι; Οχι φιλε μου.. κανενα προβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα