gioiliop7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 CPU:Ryzen 5 2400G MOBO:Asrock AB350 Pro 4 Ram: Corsair Vegneance LPX 16GB PSU:Corsair CX550 SSD:Crucial BX500 480GB HDD:WD Blue 2TB 2 Monitors: LG TV Monitor συνδεμένο με HDMI 1080p 60Hz - Dell IPS Monitor 1080p συνδεμένο με DVI-D Και τα 2 συνδεμένα στην Mobo. Αυτό είναι το σύστημα μου. Η χρήση που του κάνω συνήθως είναι η εξής: Chrome,Sony Vegas,After Effects,Media Encoder,Premiere Games: FIFA 19-20,GTA V, NBA 2K19 και αλλοι γνωστοι τίτλοι. Δεν ειμαι gamer όμως,δεν κοιτάω τα fps απλά να παίζω χωρίς πρόβλημα. Παίζω σε 1080p. Αντιμετωπίζω κάποια lags στο φιφα κυρίως και στο nba-gta κάποιες φορές. Στο θέμα του editing έχω αρκετά καλούς rendering χρόνους. Αλλά πολλές φορές έχω προβλήματα στο export. Και στο playback στο after effects πχ. Κάποιες φορές π.χ. κάποια template δεν κάνουν καν playback. Λόγω φοιτητής και χαμηλό budget κοιτάω σε φάση την RX580. Θα λυθεί εν μέρει το πρόβλημα μου; Κάποια άλλη πρόταση; Ξεκινάω απο αναβάθμιση σε GPU και μελλοντικά θα αλλαχτεί και ο επεξεργαστής. Απλά δεν μπορώ να τα πάρω μαζί και ο επεξεργαστής με τα γραφικά τόσο καιρό ήταν εντάξει και στο οικονομικό. Αλλα στο παραγωγικό κομμάτι χάνω νομίζω και θέλω να προβώ σε αλλαγές. Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους.
overpower Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Έπαιζα gta με 280χ, οπότε στο θέμα gaming θα είσαι μια χαρά. Λογικά και τα υπόλοιπα θα σου λυθούν αφού θα έχεις ξεχωριστό hardware για αυτήν την δουλειά.
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Με μια RX 570/580/590 θα εισαι κομπλε για την δουλεια που το θες
Panagiotis321 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Άρα μιλάμε για καινούργια gpu , ότι σου είπε και από πάνω rx 570 , 580 , 590 και θα προσθέσω και 1650 super εγώ
gioiliop7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 https://www.e-shop.gr/vga-asus-rog-strix-radeon-rx580-oc-edition-rog-strix-rx580-o8g-gaming-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513813 https://www.e-shop.gr/vga-sapphirepulse-radeon-rx580-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510980 γνωμες;
Panagiotis321 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 210 για rx 580 ; χωρίς να ναι ειδικός αλλά με αυτά τα λεφτά περνεις rx 590 που ναι καλύτερη και 1660 ακόμα μπορείς να σκεφτείς να πάρεις από κει και πέρα ότι θες κάνε η κάρτα γραφικών είναι επένδυση από την στιγμή που κάποιος παίζει games και θέλει να διαθέσει λεφτά γιατί λες θα αλλάξεις και cpu αργότερα κτλπ οπότε η πιο δυνατή επιλογή καλή θα ναι , έπρεπε να πάρεις κάνα μήνα πριν σε bf από πλαίσιο rx 590 με 184 καλά ήταν (βέβαια για την χρήση σου και το ότι δεν κοιτάς fps απλά να παίζεις οκ και είσαι φοιτητής κτλπ και μια 570 να επερνες με 100 ευρώ μετ μια χαρά την δουλειά σου θα έκανες από τα vega 11 είναι πολύ πολύ παραπάνω) edit : btw δεν ξέρω κατά πόσο λεέι αλλά όταν την ξαναείχανε προσφορά την είχαν πει για προσφορά εδώ : http://www.cosmodata.gr/product/333340/kartes-grafikon-refurbish/karta-grafikon-xfx-radeon-rx580-gts-xxx-edition-8gb-gddr5-dual-bios-256-bit-3x-display-port-1x-hdmi-1x-dvi Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από Panagiotis321
narta Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Αν σε ενδιαφερει το κομματι editing/rendering/scrub σε AE, Premiere, κοιτα για 32gb ram και καλυτερο cpu αρχικα. Gpu accelerated ειναι ελαχιστα πραγματα στην Adobe
gioiliop7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, narta είπε Αν σε ενδιαφερει το κομματι editing/rendering/scrub σε AE, Premiere, κοιτα για 32gb ram και καλυτερο cpu αρχικα. Gpu accelerated ειναι ελαχιστα πραγματα στην Adobe το γνωριζω αυτο και σε ευχαριστω. απλα αν αλλαξω cpu πρεπει να παρω + καρτα γραφικων. οποτε λεω πρωτα τη καρτα και μετα τον cpu για να αλλαξω και mobo. οσο για ραμ,θα πηγαινα σε 32 αλλα τα οικονομικα δεν παιζουν για τοσο μεγαλες επενδυσεις 😛 επισης θελω να λυσω ταυτοχρονα ενα μικρο θεμα στο ae ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ και στα παιχνιδια το ιδιο. Σε συστημα επισης που εχω δουλεψει με 16GB RAM,I7-7700k χωρις καρτα γραφικων το after effects λυγιζει περισσοτερο απο οτι το δικο μου 3 ώρες πριν, Panagiotis321 είπε 210 για rx 580 ; χωρίς να ναι ειδικός αλλά με αυτά τα λεφτά περνεις rx 590 που ναι καλύτερη και 1660 ακόμα μπορείς να σκεφτείς να πάρεις από κει και πέρα ότι θες κάνε η κάρτα γραφικών είναι επένδυση από την στιγμή που κάποιος παίζει games και θέλει να διαθέσει λεφτά γιατί λες θα αλλάξεις και cpu αργότερα κτλπ οπότε η πιο δυνατή επιλογή καλή θα ναι , έπρεπε να πάρεις κάνα μήνα πριν σε bf από πλαίσιο rx 590 με 184 καλά ήταν (βέβαια για την χρήση σου και το ότι δεν κοιτάς fps απλά να παίζεις οκ και είσαι φοιτητής κτλπ και μια 570 να επερνες με 100 ευρώ μετ μια χαρά την δουλειά σου θα έκανες από τα vega 11 είναι πολύ πολύ παραπάνω) edit : btw δεν ξέρω κατά πόσο λεέι αλλά όταν την ξαναείχανε προσφορά την είχαν πει για προσφορά εδώ : http://www.cosmodata.gr/product/333340/kartes-grafikon-refurbish/karta-grafikon-xfx-radeon-rx580-gts-xxx-edition-8gb-gddr5-dual-bios-256-bit-3x-display-port-1x-hdmi-1x-dvi οι συγκεκριμενες καρτες ειναι στο skroutz 30 ευρω κατω η μια και πολυ πιο πανω η αλλη Γιατι οχι σκρουτζ; Τα περισσοτερα μαγαζια ειναι αγνωστα και θελω αξιοπιστια... επιπλεον δεν κοιταω σε xfx και ποσο δε refurbished. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από gioiliop7
Panagiotis321 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 οκ ντάξει άρα μιλάμε για καινουργιές καρτές και για να λες αυτές απο το eshop φτάνει το budget σου 200 ευρώ(πάνω-κάτω ? )οπότε έχεις επιλογές που σε καλύπτουν , τις είπανε κ΄από πάνω διαλέγεις και πέρνεις
ilos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Για editing χρειάζεται ολικό ρεκτιφιέ για να γίνει σωστή δουλειά. Με 200 ευρώ δε γίνεται κατάσταση. Χρειάζεσαι νέο cpu, gpu και ίσως και 32 gb ram. Αν σε νοιάζουν μόνο τα games πάρε μια 580.
gioiliop7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, ilos είπε Για editing χρειάζεται ολικό ρεκτιφιέ για να γίνει σωστή δουλειά. Με 200 ευρώ δε γίνεται κατάσταση. Χρειάζεσαι νέο cpu, gpu και ίσως και 32 gb ram. Αν σε νοιάζουν μόνο τα games πάρε μια 580. το γνωριζω αυτο. απλα θελω να το κανω σιγα σιγα. ο επεξεργαστης και η μητρικη ηταν δωρο. και πανω σε αυτο το δωρο εχτισα τον υπολογιστη που κακα τα ψεματα μου εχει κανει αρκετα καλη δουλεια. Αν αλλαξω τωρα cpu θα πρεπει οπωσδηποτε να παρω μαζι με αυτον και καρτα,για αυτο λεω να παω σε καρτα πρωτα και σιγα σιγα να κανω και αλλες αλλαγες στο συστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα