Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

399€ είχα πάρει το 2010 απο τον Γερμανό το HTC Desire και μάλιστα αναβαθμίστηκε και σε 2.2 Froyo και έρχεται σήμερα η whatsapp και η viber και μου κόβουν την υποστήριξη...με το ζόρι να αναβαθμίσουμε δηλαδή! ΕΛΕΟΣ😡

HTC-Desire-399.jpg.498d74a495895799750d3632a545ba31.jpg

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KnightRider είπε

Πως φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κάνουν επίτηδες για να πρέπει ντε και καλά ο κόσμος να αγοράζει αναγκαστικά καινούργια συσκευή + πολλοί προγραμματιστές επίτηδες κακογράφουν νεότερες εκδόσεις εφαρμογών.

Κάποτε με το Galaxy S3 φυσούσε τα πάντα έτρεχαν σφαίρα χωρίς κανένα lag, τώρα αν του βάλεις messenger & viber θα σέρνεται...

Ρε ιππότη θες να με τρελάνεις το s3 φυσούσε ... 

Η χειρότερη εμπειρία μου σε τηλέφωνο μακράν ..

Μέχρι και το midrange Nokia 660 με windows που είχα πριν  καλύτερα έτρεχε ..

Δεν θα σου μιλήσω για το 4s της γυναίκας μου ..

Αυτός ήταν και ο λόγος που δοκίμασα τότε πρώτη φορά I phone. ( Εγώ που τότε τα κορόιδευα ...) 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KostasKri είπε

Λογικό δεν είναι όσο περνάνε τα χρόνια και αυξάνονται τα features να αυξάνονται και οι πόροι που χρειάζονται; Τι περιμένεις δηλαδή να κρατήσεις το S3 μια ζωή;

Άκου κει επίτηδες κακογράφουν και φαίνεται και ξεκάθαρα κιόλας. Θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα

εντωμεταξύ οχι μονο το s3 δεν ειναι μέσα στα κομμένα αλλα ούτε καν το s2. Βασικά για να σε ενδιαφέρει μια ειδηση σαν την παραπάνω πρεπει να έχεις τηλέφωνο χειρότερο απο αυτο που βρισκεις σε ανακύκλωση συσκευών. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KnightRider είπε

Το χειρότερο και απαράδεκτο πράγμα είναι που το Instagram ενώ όλοι μας έχουμε 1080p+ οθόνες και ενώ πας να ανεβάσεις video story (είτε 1080p είτε 4Κ) εξακολουθούν να κάνουν compression στα 720p με μόνο 1mbps bitrate που η ποιότητα βίντεο είναι ένα μαύρο χάλι και ακόμη δεν κάνουν τίποτα γι αυτό και τζάμπα βγαίνουν ^νεότερες εκδόσεις^...

Σε εσένα που έχεις Android ..

Ανέβασε από I phone να δεις .

Η μέρα με την νύχτα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Σε εσένα που έχεις Android ..

Ανέβασε από I phone να δεις .

Η μέρα με την νύχτα ...

Το ξέρω ,αφού οι προγραμματιστές του Instagram επίτηδες το κάνουν χάλια για το Android... 

Επεξ/σία από KnightRider
Δημοσ.
3 ώρες πριν, KnightRider είπε

Πως φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κάνουν επίτηδες για να πρέπει ντε και καλά ο κόσμος να αγοράζει αναγκαστικά καινούργια συσκευή + πολλοί προγραμματιστές επίτηδες κακογράφουν νεότερες εκδόσεις εφαρμογών.

Κάποτε με το Galaxy S3 φυσούσε τα πάντα έτρεχαν σφαίρα χωρίς κανένα lag, τώρα αν του βάλεις messenger & viber θα σέρνεται...

οκ αν συγκρίνεις τις δυνατότητες του S3 με ένα σημερινό, δεν νομίζω οτι εχεις ιδιαίτερη σχέση με site τεχνολογίας όπως το insomnia.gr

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gregory22 είπε

οκ αν συγκρίνεις τις δυνατότητες του S3 με ένα σημερινό, δεν νομίζω οτι εχεις ιδιαίτερη σχέση με site τεχνολογίας όπως το insomnia.gr

Ξέρω ότι είναι αρκετά κατώτερο σήμερα το S3 αλλά δεν είναι καθόλου λογικό ένα messenger και ένα Viber να σέρνεται όταν πρόκειται για εφαρμογές που θέλεις απλά να συνομιλάς ή να κάνεις βίντεοκληση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Ξέρω ότι είναι αρκετά κατώτερο σήμερα το S3 αλλά δεν είναι καθόλου λογικό ένα messenger και ένα Viber να σέρνεται όταν πρόκειται για εφαρμογές που θέλεις απλά να συνομιλάς ή να κάνεις βίντεοκληση

κι ένας Core 2 Duo με onboard κάρτα γραφικών μπορεί να είναι ένας υπολογιστής που κάποτε είχε δύναμη αλλά σήμερα ένα βίντεο στο youtube σέρνοντας το πάει. Όλα βαραίνουνε με τα χρόνια, ακόμη και οι σελίδες φορτώνουν περισσότερα flash, διαφημίσεις κλπ, τα βίντεο γίνονται καλυτερης ανάλυσης. Δεν έχει νόημα αυτό που λες ειδικά σε ένα site τεχνολογίας που οι περισσότεροι αναγνώστες του, θεωρούν ένα τηλέφωνο 5ετίας ως μουσειακό έκθεμα....μιλάμε για το S3 ?? Προσωπικά δεν νομίζω οτι αυτό που κάνει η εταιρεία είναι κάτι κακό. Να αναπτύξει το  software της θέλει και επομένως σε καλύτερο hardware που αποδίδει καλύτερα όπου έχει και η πλειοψηφία των πελατών της.

Επεξ/σία από gregory22
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gregory22 είπε

κι ένας Core 2 Duo με onboard κάρτα γραφικών μπορεί να είναι ένας υπολογιστής που κάποτε είχε δύναμη αλλά σήμερα ένα βίντεο στο youtube σέρνοντας το πάει. Όλα βαραίνουνε με τα χρόνια, ακόμη και οι σελίδες φορτώνουν περισσότερα flash, διαφημίσεις κλπ, τα βίντεο γίνονται καλυτερης ανάλυσης. Δεν έχει νόημα αυτό που λες ειδικά σε ένα site τεχνολογίας που οι περισσότεροι αναγνώστες του, θεωρούν ένα τηλέφωνο 5ετίας ως μουσειακό έκθεμα....μιλάμε για το S3 ??

Μιλάμε όμως για απλές εφαρμογές που είναι για συνομιλία/βίντεοκληση.
Αν βάλεις παλιότερη έκδοση messenger ή viber (σε apk όχι googleplay) τότε τρέχουν σφαίρα κι ούτε τρώνε πολύ RAM

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε

Ρε ιππότη θες να με τρελάνεις το s3 φυσούσε ... 

Η χειρότερη εμπειρία μου σε τηλέφωνο μακράν ..

Μέχρι και το midrange Nokia 660 με windows που είχα πριν  καλύτερα έτρεχε ..

Δεν θα σου μιλήσω για το 4s της γυναίκας μου ..

Αυτός ήταν και ο λόγος που δοκίμασα τότε πρώτη φορά I phone. ( Εγώ που τότε τα κορόιδευα ...) 

Από s3 πηγές σε iphone και έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερα?Το android και οι συσκευές έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ από τότε 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Grimson είπε

Από s3 πηγές σε iphone και έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερα?Το android και οι συσκευές έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ από τότε 

Και το πιο αστείο είναι ότι επρεπε να γίνεται το αναποδο τότε. Τα iPhone τότε ήταν όντως καινοτόμα και αξιζαν καθε έπαινο. Σημερα ισχυει το αντιθετο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους περισσότερους πόρους πλέον σε μια εφαρμογή τους απαιτεί το περιβάλλον του και όχι οι διεργασίες του.

Αν ο προγραμματιστής θέλει η εφαρμογή του να είναι όμορφη, ο καταναλωτής θα το πληρώσει.

Υπάρχουν προγραμματάρες (Titanium Backup) με περιβάλλον που έχει μείνει μια δεκαετία πίσω και για αυτό εξακολουθεί να τρέχει σε κάθε συσκευή.

Θυμάμαι όταν κυριαρχούσαν τα Windows Mobile (όχι Windows Phone) και τα θηρία N Series που εγώ έκανα chat χρησιμοποιώντας το ταπεινό Nokia 6600 και αυτό. Χρησιμοποιούσα το chat του Facebook πιο γρήγορα από ότι γίνεται με τα τωρινά κινητά πολύ απλά επειδή το περιβαλλον της εφαρμογης ηταν λιτό.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Και το πιο αστείο είναι ότι επρεπε να γίνεται το αναποδο τότε. Τα iPhone τότε ήταν όντως καινοτόμα και αξιζαν καθε έπαινο. Σημερα ισχυει το αντιθετο 

Και τα windows mobile ήταν καινοτόμα και είχαν και περισσότερες καινοτομίες από τα iPhone

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2422&idPhone2=2424

Αλλά με windows 6.1 δεν έχεις καμία τύχη.Μεχρι και κουμπί reset είχε για όταν κολλούσε.Windows αθάνατα

gsmarena_008.jpg

Επεξ/σία από Grimson
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...