THUKIS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα dell 3537-4172 και η οθόνη σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο καμπής από το καπάκι το λάπτοπ σβήνει ή βγάζει γραμμές σαν να βραχυκυκλωνει . Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά όταν ανοίγει πλήρης το καπάκι . Επίσης οταν ειναι χαλασμένη η οθόνη και πιέσω την οθόνη κάτω αριστερά στο πλαστικό πλαίσιο στρώνει μερικες φορές . Επειδή μια μέρα δεν θα δουλεύει καθόλου θέλω να το προλάβω . Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από THUKIS
christosx13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, THUKIS είπε Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα dell 3537-4172 και η οθόνη σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο καμπής από το καπάκι το λάπτοπ σβήνει ή βγάζει γραμμές σαν να βραχυκυκλωνει . Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά όταν ανοίγει πλήρης το καπάκι . Επίσης οταν ειναι χαλασμένη η οθόνη και πιέσω την οθόνη κάτω αριστερά στο πλαστικό πλαίσιο στρώνει μερικες φορές . Επειδή μια μέρα δεν θα δουλεύει καθόλου θέλω να το προλάβω . Φιλε δεν θα σου χαλασει ποτε αλλα ουτε και θα φτιαξει το θεματακι αυτο. Τα DELL νομιζω το βγαζουν γενικως αυτο το θεμα στις οθονες κυριως σε φθηνες σειρες DELL INSPIRON κλπ. Ομοιοπαθης με ΙΝΣΠΙΡΟΝ 1545 απο το δευτερο χρονο με παιδευε επι 6 χρονια ενα 5λεπτο μεχρι να το πιεσω ''σωστα''. και μετα δουλευε ρολοι ως την επομενη επανεκκινηση. Συμπερανα οτι κυριως κρυο το εκανε. Μια μερα με νευρα το πιεσα με μανια που δεν εφτιαχνε και το εσπασα και το εχω κανα δυο χρονια πλεον ως δευτερευον σε εξωτερικο μονιτορ. Αστο ως εχει(εκτος αν εχεις εγγυηση δεν ειδα αν ειναι καινουριο λαπτοπ} δε προκειται να χαλασει τελειως. Καπου ειχα δει ενα βιντεο που ανοιγεις την οθονη και βαζεις μονωτικες ταινιες πισω απο το πανελ το ειχα δοκιμασει δουλεψε λιγο καιρο αλλα μετα ξαναρχισε. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από christosx13
htaccess Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως ανέφερε ο @christosx13 αν έχεις εγγύηση το πηγαίνεις για επισκευή, αλλιώς βρίσκεις το σημείο που λειτουργεί και το κάνεις σταθερό, χωρίς να "πειράζεις" το monitor, αν το ανοιγοκλείνεις ενδέχεται να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από htaccess
THUKIS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δεν είναι καινούργιο , έχει λήξει η εγγύηση . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Βλέπουμε και κάνουμε λοιπόν.
snbblp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Είναι υγρασία και κακή επαφή ΜΕΣΑ στην οθόνη. Γνωστό θέμα με τα συγκεκριμένα μοντέλα.
ss13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 9:32 ΠΜ, THUKIS είπε Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα dell 3537-4172 και η οθόνη σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο καμπής από το καπάκι το λάπτοπ σβήνει ή βγάζει γραμμές σαν να βραχυκυκλωνει . Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά όταν ανοίγει πλήρης το καπάκι . Επίσης οταν ειναι χαλασμένη η οθόνη και πιέσω την οθόνη κάτω αριστερά στο πλαστικό πλαίσιο στρώνει μερικες φορές . Καλή χρονιά με υγεία , μήπως το κοπάνησες πουθενά ; Εαν μπορείς κάνε αποσυναρμολόγηση ( δώσε μας το Service Tag που είναι στην βάση του φορητού σου ) να δεις τι γίνεται , μάλλον κάποιο βύσμα δεν κάνει καλή επαφή γι αυτό μόλις πιέζεις κάτω αριστερά παίρνει μπρος η οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα