Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.ειμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο πληροφορίκης και τηλεπικοινωνιών στη Λαμία(1ο εξάμηνο).Θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί τελευταία βρίσκομαι σε μια αδιέξοδο.

Εδώ και 2-3 χρόνια σκέφτομουν να περάσω σε ένα πανεπιστήμιο πληροφορικής με σκοπό να κάνω αργότερα μεταπτυχιακό στη ρομποτική

Το θέμα μου είναι μήπως έκανα λάθος και πήγα σε αυτήν την συγκεκριμένη σχολή?

Υπάρχουν σχολές όπως το πρώην ΤΕΙ αυτοματισμού στην Θεσσαλονίκη όπου τα μαθήματα του αρμόζουν σε αυτά που θα ήθελα να ασχοληθώ.

Οι σχολές πληροφορικής ασχολούνται περισσότερο με το software και όχι με το hardware.

Εγώ γουστάρω πολύ να ασχοληθώ με το hardware σαν  μηχανικός,να ασχοληθώ με την σχεδίαση και παραγωγή αυτόματων συστημάτων ή με την ρομπότικη.

Δηλαδή να ασχολειθω με την γραμμή παραγωγής.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Thanasis_x είπε

Καλησπέρα.ειμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο πληροφορίκης και τηλεπικοινωνιών στη Λαμία(1ο εξάμηνο).Θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί τελευταία βρίσκομαι σε μια αδιέξοδο.

Εδώ και 2-3 χρόνια σκέφτομουν να περάσω σε ένα πανεπιστήμιο πληροφορικής με σκοπό να κάνω αργότερα μεταπτυχιακό στη ρομποτική

Υπάρχουν σχολές όπως το πρώην ΤΕΙ αυτοματισμού στην Θεσσαλονίκη όπου τα μαθήματα του αρμόζουν σε αυτά που θα ήθελα να ασχοληθώ.

Οι σχολές πληροφορικής ασχολούνται περισσότερο με το software και όχι με το hardware.

Εγώ γουστάρω πολύ να ασχοληθώ με το hardware σαν  μηχανικός,να ασχοληθώ με την σχεδίαση και παραγωγή αυτόματων συστημάτων ή με την ρομπότικη.

ΤΟ πτυχιο πληροφορικης παρέχει ευρύτερους τομείς εργασιας απο οτι τα Τ.Ε.Ι αποψη μου να το τελειωσεις και μεταπτυχιακο και μαστερ ασχολησει με ρομποτικη , ετσι και αλλιως χρειαζεσαι να εχεις αρκετη γνωση software σε ετσι επιπεδο εργασιας που επιθυμεις....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς το ΤΕΙ Αυτοματισμού καταργήθηκε.... τώρα έγινε Πανεπιστημιακό Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (τουλάχιστον για την Θεσσαλονίκη που είχα δει).

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Δυστυχώς το ΤΕΙ Αυτοματισμού καταργήθηκε.... τώρα έγινε Πανεπιστημιακό Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (τουλάχιστον για την Θεσσαλονίκη που είχα δει).

Όπως και του ΤΕΙ Πειραιά, έγινε Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, forgotten είπε

ΤΟ πτυχιο πληροφορικης παρέχει ευρύτερους τομείς εργασιας απο οτι τα Τ.Ε.Ι αποψη μου να το τελειωσεις και μεταπτυχιακο και μαστερ ασχολησει με ρομποτικη , ετσι και αλλιως χρειαζεσαι να εχεις αρκετη γνωση software σε ετσι επιπεδο εργασιας που επιθυμεις....

Έγινε φίλος.Λογικα αυτό θα κάνω.

Απλός με προβλημάτιζε αυτό. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Thanasis_x είπε

Συνεχιζεις κανονικα εκει και πας για μεταπτυχιακο οταν τελειωσεις με το καλο.

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε

Συνεχιζεις κανονικα εκει και πας για μεταπτυχιακο οταν τελειωσεις με το καλο.

Έγινε φίλος, ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...