Thanasis_x Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα.ειμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο πληροφορίκης και τηλεπικοινωνιών στη Λαμία(1ο εξάμηνο).Θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί τελευταία βρίσκομαι σε μια αδιέξοδο. Εδώ και 2-3 χρόνια σκέφτομουν να περάσω σε ένα πανεπιστήμιο πληροφορικής με σκοπό να κάνω αργότερα μεταπτυχιακό στη ρομποτική Το θέμα μου είναι μήπως έκανα λάθος και πήγα σε αυτήν την συγκεκριμένη σχολή? Υπάρχουν σχολές όπως το πρώην ΤΕΙ αυτοματισμού στην Θεσσαλονίκη όπου τα μαθήματα του αρμόζουν σε αυτά που θα ήθελα να ασχοληθώ. Οι σχολές πληροφορικής ασχολούνται περισσότερο με το software και όχι με το hardware. Εγώ γουστάρω πολύ να ασχοληθώ με το hardware σαν μηχανικός,να ασχοληθώ με την σχεδίαση και παραγωγή αυτόματων συστημάτων ή με την ρομπότικη. Δηλαδή να ασχολειθω με την γραμμή παραγωγής.
forgotten Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Thanasis_x είπε Καλησπέρα.ειμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο πληροφορίκης και τηλεπικοινωνιών στη Λαμία(1ο εξάμηνο).Θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί τελευταία βρίσκομαι σε μια αδιέξοδο. Εδώ και 2-3 χρόνια σκέφτομουν να περάσω σε ένα πανεπιστήμιο πληροφορικής με σκοπό να κάνω αργότερα μεταπτυχιακό στη ρομποτική Το θέμα μου είναι μήπως έκανα λάθος και πήγα σε αυτήν την συγκεκριμένη σχολή? Υπάρχουν σχολές όπως το πρώην ΤΕΙ αυτοματισμού στην Θεσσαλονίκη όπου τα μαθήματα του αρμόζουν σε αυτά που θα ήθελα να ασχοληθώ. Οι σχολές πληροφορικής ασχολούνται περισσότερο με το software και όχι με το hardware. Εγώ γουστάρω πολύ να ασχοληθώ με το hardware σαν μηχανικός,να ασχοληθώ με την σχεδίαση και παραγωγή αυτόματων συστημάτων ή με την ρομπότικη. Δηλαδή να ασχολειθω με την γραμμή παραγωγής. ΤΟ πτυχιο πληροφορικης παρέχει ευρύτερους τομείς εργασιας απο οτι τα Τ.Ε.Ι αποψη μου να το τελειωσεις και μεταπτυχιακο και μαστερ ασχολησει με ρομποτικη , ετσι και αλλιως χρειαζεσαι να εχεις αρκετη γνωση software σε ετσι επιπεδο εργασιας που επιθυμεις....
The_Judas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς το ΤΕΙ Αυτοματισμού καταργήθηκε.... τώρα έγινε Πανεπιστημιακό Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (τουλάχιστον για την Θεσσαλονίκη που είχα δει). Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από The_Judas
short John Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε Δυστυχώς το ΤΕΙ Αυτοματισμού καταργήθηκε.... τώρα έγινε Πανεπιστημιακό Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (τουλάχιστον για την Θεσσαλονίκη που είχα δει). Όπως και του ΤΕΙ Πειραιά, έγινε Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής
Thanasis_x Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, forgotten είπε ΤΟ πτυχιο πληροφορικης παρέχει ευρύτερους τομείς εργασιας απο οτι τα Τ.Ε.Ι αποψη μου να το τελειωσεις και μεταπτυχιακο και μαστερ ασχολησει με ρομποτικη , ετσι και αλλιως χρειαζεσαι να εχεις αρκετη γνωση software σε ετσι επιπεδο εργασιας που επιθυμεις.... Έγινε φίλος.Λογικα αυτό θα κάνω. Απλός με προβλημάτιζε αυτό.
gioiliop7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Thanasis_x είπε Καλησπέρα.ειμαι φοιτητής στο πανεπιστήμιο πληροφορίκης και τηλεπικοινωνιών στη Λαμία(1ο εξάμηνο).Θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατί τελευταία βρίσκομαι σε μια αδιέξοδο. Εδώ και 2-3 χρόνια σκέφτομουν να περάσω σε ένα πανεπιστήμιο πληροφορικής με σκοπό να κάνω αργότερα μεταπτυχιακό στη ρομποτική Το θέμα μου είναι μήπως έκανα λάθος και πήγα σε αυτήν την συγκεκριμένη σχολή? Υπάρχουν σχολές όπως το πρώην ΤΕΙ αυτοματισμού στην Θεσσαλονίκη όπου τα μαθήματα του αρμόζουν σε αυτά που θα ήθελα να ασχοληθώ. Οι σχολές πληροφορικής ασχολούνται περισσότερο με το software και όχι με το hardware. Εγώ γουστάρω πολύ να ασχοληθώ με το hardware σαν μηχανικός,να ασχοληθώ με την σχεδίαση και παραγωγή αυτόματων συστημάτων ή με την ρομπότικη. Δηλαδή να ασχολειθω με την γραμμή παραγωγής. Συνεχιζεις κανονικα εκει και πας για μεταπτυχιακο οταν τελειωσεις με το καλο. 2
Thanasis_x Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε Συνεχιζεις κανονικα εκει και πας για μεταπτυχιακο οταν τελειωσεις με το καλο. Έγινε φίλος, ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα