greekfragma Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, panos0100 είπε Θα παρω αυριο αλλα γιατι η τραπεζα να κλείσει την καρτα, οντως το cc capital control 24ωρο ειναι το τηλεφωνικό τους ρε φίλε. τι αύριο....μη μου πεις οτι δεν ήξερες οτι είναι 24ωρο 365ημέρες και το τηλέφωνο.... ρε παίδες σοβαρά ή τρολάρετε; 2021 έχουμε και μπαίνετε στο web banking όπως λέτε και δεν έχετε διαβάσει που απευθύνεστε σε περίπτωση προβλήματος και ρωτάτε στο ινσομνια; 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, panos0100 είπε Θα παρω αυριο αλλα γιατι η τραπεζα να κλείσει την καρτα, οντως το cc capital control Γιατί αύριο;Φοβασαι μην τους ξυπνήσεις; Παρε τωρα φίλε μου να μάθεις τι γίνεται .Εχει και ησυχία τωρα και δεν θα περιμένεις πολύ ωρα.
Silverage Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μάλλον σημαίνει contact center. Πρέπει να την μπλόκαραν για κάποιο λόγο. 1
panos0100 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, Silverage είπε Μάλλον σημαίνει contact center. Πρέπει να την μπλόκαραν για κάποιο λόγο. Δυστυχώς την μπλοκάραν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω δηλαδή τελος παντων
Bitbit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Δυστυχώς την μπλοκάραν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω δηλαδή τελος παντων κι εμένα μου είχαν μπλοκάρει κάρτα επειδή την είχα πεταμένη και μετά από 2 χρόνια αποφάσισα να την χρησιμοποιήσω online για αγορά στο εξωτερικό. Μετά από 2 μέρες αν θυμάμαι καλά την ξεκλειδώσανε
panostza Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 CC = Contact Center Κάποιος επικοινώνησε και τη δήλωσε χαμένη/κλεμμένη;;; 1
panos0100 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 57 λεπτά πριν, panostza είπε CC = Contact Center Κάποιος επικοινώνησε και τη δήλωσε χαμένη/κλεμμένη;;; οχι μαθαμε τι εγινε αυτος που ειχε την καρτα πηγε απλα στο καταστημα και την μπλοκαρε χωρις να μας πει τιποτα
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, panos0100 είπε οχι μαθαμε τι εγινε αυτος που ειχε την καρτα πηγε απλα στο καταστημα και την μπλοκαρε χωρις να μας πει τιποτα Αυτό δεν σκέφτηκες να το αναφερεις;Οτι άλλος είχε την κάρτα στα χερια του;
karthan7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μια ερώτηση αν γνωρίζετε να μου πείτε. Περιγραφή Ζευγάριμε κοινή φορολογική δήλωση και λογαριασμό στην εθνική τράπεζα με ibank. Ο σύζυγος είναι ο πρώτος δικαιούχος του λογαριασμού και η σύζυγός είναι συνδικαιούχος και έχει και αυτή κάρτα για το λογαριασμό τού συζύγου. ερώτηση : Η σύζυγος μπορεί να ανοίξει ξεχωριστό λογαριασμό με ξεχωριστό ibank με ή χωρίς το σύζυγό μέσα στο λογαριασμό της ? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 31 λεπτά πριν, karthan7 είπε Μια ερώτηση αν γνωρίζετε να μου πείτε. Περιγραφή Ζευγάριμε κοινή φορολογική δήλωση και λογαριασμό στην εθνική τράπεζα με ibank. Ο σύζυγος είναι ο πρώτος δικαιούχος του λογαριασμού και η σύζυγός είναι συνδικαιούχος και έχει και αυτή κάρτα για το λογαριασμό τού συζύγου. ερώτηση : Η σύζυγος μπορεί να ανοίξει ξεχωριστό λογαριασμό με ξεχωριστό ibank με ή χωρίς το σύζυγό μέσα στο λογαριασμό της ? ευχαριστώ εκ των προτέρων Μπορει να κάνει ότι θέλει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα