Joek8315 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα! Ποια η διαφορά μεταξύ χρεωστικών καρτών debit Visa και debit Mastercard;
elpenor Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Είναι νέο σύστημα ή αναβάθμιση; Καλό θα ήταν την επόμενη φορά να κάνεις το post στην σωστή κατηγορία. Πέρα από το offtopic Visa και MasterCard είναι δύο διαφορετικά δίκτυα πληρωμών, και με τα δύο κάνεις την δουλειά σου μία χαρά, όλες οι επιχειρήσεις υποστηρίζουν και τα δύο. Αφού είναι χρεωστικές δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα τους από όσο γνωρίζω. Στην Ελλάδα έχω παρατηρήσει ότι συνηθίζεται να δίνουν Visa στους ιδιώτες και MasterCard για business κάρτες.
gioiliop7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, elpenor είπε Είναι νέο σύστημα ή αναβάθμιση; Καλό θα ήταν την επόμενη φορά να κάνεις το post στην σωστή κατηγορία. Πέρα από το offtopic Visa και MasterCard είναι δύο διαφορετικά δίκτυα πληρωμών, και με τα δύο κάνεις την δουλειά σου μία χαρά, όλες οι επιχειρήσεις υποστηρίζουν και τα δύο. Αφού είναι χρεωστικές δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα τους από όσο γνωρίζω. Στην Ελλάδα έχω παρατηρήσει ότι συνηθίζεται να δίνουν Visa στους ιδιώτες και MasterCard για business κάρτες. Αναλογα την τραπεζα ρε συ. Εγω ως ιδιώτης εχω mastercard. Οσο για το θεμα. Καμια διαφορα φιλε στις καρτες. Και οι 2 ειναι χρεωστικες ανηκουν σε τραπεζικο λογαριασμο και οπως ειπε και το παιδι και με τις 2 εισαι ενταξει
fastnq2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Εκμεταλλευομαι το θεμα για να ρωτησω.Απο 20/12 στην εθνικη φαινεται σαν να εχουν κατεβασει διακοπτες,εχω αναληψεις απο εξωτερικο οι οποιες δεν φαινεται στον οριζοντα να πιστωνονται,εχω αγορες απο πριν τα χριστουγεννα οι οποιες δεν εκκαθαριζονται(βεβαια αυτο δεν με πειραζει απαραιτητα),ειναι γενικο το προβλημα?Το βλεπω αρκετα περιεργο,ειδικα με τα ποσα που δεν εχουν εκκαθαριστει απο τις αγορες μου σημαινει οτι ουτε οι ε.ε. που εκανα αυτες τις αγορες(καμια 20ρια επιχειρησεις) εχουν πληρωθει,και δεν βλεπω να ακουγεται κατι,εχει κανενας παρομοιο ''προβλημα''?
ParhsG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, fastnq2 είπε Εκμεταλλευομαι το θεμα για να ρωτησω.Απο 20/12 στην εθνικη φαινεται σαν να εχουν κατεβασει διακοπτες,εχω αναληψεις απο εξωτερικο οι οποιες δεν φαινεται στον οριζοντα να πιστωνονται,εχω αγορες απο πριν τα χριστουγεννα οι οποιες δεν εκκαθαριζονται(βεβαια αυτο δεν με πειραζει απαραιτητα),ειναι γενικο το προβλημα?Το βλεπω αρκετα περιεργο,ειδικα με τα ποσα που δεν εχουν εκκαθαριστει απο τις αγορες μου σημαινει οτι ουτε οι ε.ε. που εκανα αυτες τις αγορες(καμια 20ρια επιχειρησεις) εχουν πληρωθει,και δεν βλεπω να ακουγεται κατι,εχει κανενας παρομοιο ''προβλημα''? Νομιζω συμβαινει στην εθνικη και ηταν ο λογος που η εταιρια που δουλευω εφυγε απο εθνικη. Πληρωνομασταν απο αμερικη και για να φανουν τα χρηματα ηθελε εως και μηνα νομιζω καμια φορα και μεναμε απληρωτοι μια δυο εβδομαδες. Οταν πηγαμε πειραιως εως τωρα χωρις θεμα 1
Edel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, fastnq2 είπε Εκμεταλλευομαι το θεμα για να ρωτησω.Απο 20/12 στην εθνικη φαινεται σαν να εχουν κατεβασει διακοπτες,εχω αναληψεις απο εξωτερικο οι οποιες δεν φαινεται στον οριζοντα να πιστωνονται,εχω αγορες απο πριν τα χριστουγεννα οι οποιες δεν εκκαθαριζονται(βεβαια αυτο δεν με πειραζει απαραιτητα),ειναι γενικο το προβλημα?Το βλεπω αρκετα περιεργο,ειδικα με τα ποσα που δεν εχουν εκκαθαριστει απο τις αγορες μου σημαινει οτι ουτε οι ε.ε. που εκανα αυτες τις αγορες(καμια 20ρια επιχειρησεις) εχουν πληρωθει,και δεν βλεπω να ακουγεται κατι,εχει κανενας παρομοιο ''προβλημα''? Και σε μένα τα ίδια 1
evts Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Με την εθνική χρεώνει πολλές φορες διπλα την mastercard σε άκυρο χρόνο και εμφανίζεται το συνολικό ποσό που χρωστάω με την διπλή χρέωση χωρίς όμως να εμφανίζεται στις κινήσεις. Διορθώνεται συνήθως με τον επόμενο λογαριασμό αλλά δεν είναι δουλειά αυτή. Καθυστερεί πολύ από εξωτερικό συναλλαγές να περαστούν και ακόμα περισσότερο αν δεν ειναι ευρω και πρέπει να υπολογίσει προμήθεια χαιρετίσματα!
NIKOSKURT Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 παιδες για να μην ανοιγω νεο θεμα ... μια debit mastercard στην εθνικη ληγει 2/20 θα μου στειλουν αυτοματα αλλη η πρεπει να κανω μονος μου αιτηση για καινουργια πχ απο την εφαρμογη ? ρωταω γτ παιζουν και αυτα με τις χρεωσεις για νεα καρτα κτλ !
giorgossssss Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 1ον τα 6ε θα τα χρεωθείς είτε την εκδόσεις απο το ibank είτε απο κατάστημα δεν έχει σημασία 2ον και ποιο σημαντικά είμαστε την ιδια θέση δηλαδή και η κάρτα η δικία μου έληγε τον επόμενο μήνα και πήγα στην τράπεζα να ρωτήσω , μου είπαν οτι κανονικά θα έπρεπε να την είχα λάβει πριν κανα 6μηνο αλλά επειδή δεν ειχαν επιβεβαιωμένη την διευθυνση μου για αυτο δεν την έστειλαν , το αποτέλεσμα ειναι θα πας με το εκκαθαριστικό της εφορίας εναν λογαριασμό (νερό , ρευμα , τηλεφωνο ) ώστε να φαίνεται η διευθυνση σου , ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ η κάρτα που έχεις ηδη στα χερια σου και λήγει θα καταργηθεί την ίδια στιγμή που θα κάνεις αίτηση για την νεα ,οπότε μέχρι να την λάβεις δεν θα εχεις καρτα .... 1
overpower Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, NIKOSKURT είπε παιδες για να μην ανοιγω νεο θεμα ... μια debit mastercard στην εθνικη ληγει 2/20 θα μου στειλουν αυτοματα αλλη η πρεπει να κανω μονος μου αιτηση για καινουργια πχ απο την εφαρμογη ? ρωταω γτ παιζουν και αυτα με τις χρεωσεις για νεα καρτα κτλ ! Θα επρεπε να εχει ηδη σταλει στην δηλωμενη διευθυνση. Αν δεν εχεις παραλβει καποιον φακελο, πηγαινε αλλαξε την 1
panos0100 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω για μια χρεωστική καρτα εθνικής μου βγάζει αυτό το μήνυμα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΛΕΙΣΤΗ / ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ C.C αυτο το γραφει στην καρτα στο ibank μεσα, δεν μπορώρω ουτε να βγάλω λεφτά ούτε τίποτα από το atm προσωρινά είναι απενεργοποιημένη η καρτα λέει
greekfragma Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, panos0100 είπε Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω για μια χρεωστική καρτα εθνικής μου βγάζει αυτό το μήνυμα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΛΕΙΣΤΗ / ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ C.C αυτο το γραφει στην καρτα στο ibank μεσα, δεν μπορώρω ουτε να βγάλω λεφτά ούτε τίποτα από το atm προσωρινά είναι απενεργοποιημένη η καρτα λέει την τράπεζα τηλέφωνο την πήρες πριν ρωτήσεις εδώ;
Bitbit Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 συγκρίνονται οι γνώσεις των insomniac με τους υπαλλήλους των τραπεζών;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 17 λεπτά πριν, panos0100 είπε Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω για μια χρεωστική καρτα εθνικής μου βγάζει αυτό το μήνυμα ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΛΕΙΣΤΗ / ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ C.C αυτο το γραφει στην καρτα στο ibank μεσα, δεν μπορώρω ουτε να βγάλω λεφτά ούτε τίποτα από το atm προσωρινά είναι απενεργοποιημένη η καρτα λέει CC ? Capital Control? Τρεχατε στα ΑΤΜ!!!
panos0100 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, greekfragma είπε την τράπεζα τηλέφωνο την πήρες πριν ρωτήσεις εδώ; Θα παρω αυριο αλλα γιατι η τραπεζα να κλείσει την καρτα, οντως το cc capital control
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα