tutuyo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 σ'αυτό το ιερόσυλο καγκουρό τι πρέπει να κάνουν δηλαδή; 🙄
vamvakoolas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tutuyo είπε σ'αυτό το ιερόσυλο καγκουρό τι πρέπει να κάνουν δηλαδή; 🙄 τι καλιφορνια? ο τυπος στο μπουρναζι ειναι Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από vamvakoolas 1
Doubt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Για τα ενοχλητικά+επικίνδυνα φώτα που έχουν βάλει μερικοί, τίποτα ε; 4
Aztec Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Αν και θα συμφωνήσω για ρύπους κτλ εμένα μου αρέσει να βλέπω κάτι διαφορετικό
vamvakoolas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, Aztec είπε Αν και θα συμφωνήσω για ρύπους κτλ εμένα μου αρέσει να βλέπω κάτι διαφορετικό νομιζω οτι ειδα Ασπροπυργο ενα παρομοιο toyota
imr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το κρατος φταιει βεβαια, επρεπε να μην πωλουνται καν αυτοκινητα που εχουν πανω απο 60 αλογα. Θα πρεπει να πωλουνται μονο yaris (1000cc) για ολους, αφου ετσι και αλλιως ολα τα αλλα αμαξια δεν αξιζουν. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από imr
Dare-Devil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Doubt είπε Για τα ενοχλητικά+επικίνδυνα φώτα που έχουν βάλει μερικοί, τίποτα ε; Δεν υπάρχει βράδυ που θα πάρω το αμάξι και δεν θα βρεθεί ένας να με τυφλώσει . Τη προηγούμενη βδομάδα το αποκορύφωμα . Στο αντίθετο ρεύμα 4 αμάξια στη σειρά με ξένον και ακατάλληλα φανάρια . Σχεδόν τυφλός για αρκετά δευτερόλεπτα . Πέρα απο αυτούς υπάρχουν και κατι άλλοι με εργοστασιακά φώτα αλλά με το αριστερό φανάρι να φέγγει στο γάμο του καραγκιόζη . Άλλοι επικίνδυνοι απο κει . Ελπίζω να γίνουμε Γερμανία σε αυτά . Οι έλεγχοι σε άλλο επίπεδο . Μέχρι και online πρόσβαση σε database για τα τεχνικά specs των αυτοκινήτων έχει στα μπλόκα η τροχαία και δεν χαρίζουν ούτε για 1 cm χαμήλωμα του αυτοκινήτου περισσότερο του επιτρεπτού . Μέχρι και κινητές μονάδες για επιτόπια ανάλυση αίματος για ουσίες έχουν . Κάθε μετατροπή πρέπει να είναι ελεγμένη και πιστοποιημένη για χρήση δρόμου και κάθε part και αυτό πιστοποιημένο με TUV . Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Dare-Devil 2 1
adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δε γίνονται αυτά εδώ. Είμαστε προοδευτικοι. Δε δεχόμαστε ούτε ελέγχους, ούτε κάμερες ούτε αστυνομία. Θα περνάμε κόκκινα, θα έχουμε σαραβαλα, θα σκοτώνουμε, θα καπνίζουμε κλπ Κάθε έλεγχος αποτελεί παραβίαση ελεύθερης βούλησης, προσωπικών δεδομένων, σπιουνια κλπ 4 1
LongTom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Στις 30/12/2019 στις 11:48 ΜΜ, greekfragma είπε ας κοιτάξουν πρώτα τα λαδώματα στο συγκοινωνιών για δίπλωμα και να μαζέψουν όλους τους υπερήλικες χάρους με παρκινσον και μερική τύφλωση....ή όσους στέλνουν ντακφεης στο γκομενάκι αντί να κρατάνε το τιμόνι με τα 2 χέρια και να κοιτάνε γύρω τους....και να αφήσουν το πταίσμα του κάγκουρα σε 2η μοίρα για μετά. Λυπάμαι πολύ που τόσοι συμφορουμήτες συμφωνούν με αυτό το ποστ. Είναι δείγμα μιας πραγματικά τριτοκοσμικής νεο-ΕΛ νοοτροπίας που επικρατεί στους Ελληνικούς δρόμους. "Γιατί πιάσατε/γράφετε μόνο εμένα κυρ αστυνόμε, τόσοι άλλοι παρανομούν..." & "Έλα μωρέ τώρα, τόσοι και τόσοι το κάνουν, εγώ φταίω που [τρέχω/παρκάρω παράνομα/είμαι κάγκουρας κ.ο.κ]" 3 1
agnostos13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Dare-Devil είπε Δεν υπάρχει βράδυ που θα πάρω το αμάξι και δεν θα βρεθεί ένας να με τυφλώσει . Τη προηγούμενη βδομάδα το αποκορύφωμα . Στο αντίθετο ρεύμα 4 αμάξια στη σειρά με ξένον και ακατάλληλα φανάρια . Σχεδόν τυφλός για αρκετά δευτερόλεπτα . Πέρα απο αυτούς υπάρχουν και κατι άλλοι με εργοστασιακά φώτα αλλά με το αριστερό φανάρι να φέγγει στο γάμο του καραγκιόζη . Άλλοι επικίνδυνοι απο κει . Τεράστια κουβέντα που έχει γίνει και παλαιότερα από όσο θυμάμαι: -κακορυθμισμένα φανάρια -ακατάλληλες λάμπες -προβληματικές τροποποιήσεις ακόμα και η μόδα των SUV με τα σηκωμένα αμαξώματα δημιουργεί πρόβλημα με τα εργαστασιακά τους φανάρια στα συμβατικά αυτοκίνητα! Τι να πρωτορυθμίσεις... Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος οτι η τροχαία θα κάνει στο δρόμο έλεγχο ΚΤΕΟ (γιατί από τον τακτικό έλεγχο αυτά περνάνε με 1002 τρόπους).
b-boy_steve Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Τώρα το είδα το θέμα... Λοιπόν σε εσάς που σας ενοχλεί ο ήχος του πηραγμενου σαξοραλου/vagiti/civic, σας εύχομαι να βρεθείτε πίσω από αμερικανικό v8 ή κάνα amg ή γενικά κάποιο supercar, μαμά και να μαρσάρει στον κόφτη μπροστά σας, να σας έρθουν οι φλόγες στο καπό και να τρίζει η ψυχή σας από τον θόρυβο... Τι θα κάνετε; θα πάρετε την αστυνομία να τους πείτε με τρόμαξε ο θορυβος;;; αχαχαχα ρε κάντε άκρη ρεεε... Δηλαδή ο άλλος που έχει αμάξι 50 χρόνων με 300.000+Χιλ και τρέχει λάδι σε όλο τον δρόμο είναι καλύτερος; ο τύπος με 75 άλογα αμαξάκι εργοστασιακό που το πάει όλη την ώρα τάπα και πάει σαν βάρκα είναι καλύτερος; χίλιες φορές να το χεις πειραγμένο μηχανικα αλλά και σε κρατήματα και να το ανοίγεις σε μια εθνική όταν δεν υπάρχει ψυχή... Ναι δεν λέω... Υπάρχουν καγκουρες που είναι όντως εκνευριστικοι αφού βάζουν μόνο ένα τελικό που κάνει πολύ δυνατό και άσχημο ήχο... Αυτοί ναι... Είναι καγκουρες... Αλλά ο φίλος που έχει πειράξει ωραία το μοτέρ ή έχει τουρμπισει, μόνο καγκουρας δεν είναι!!! Εκτός αν νομίζεται πως είναι καγκουρας και ο φίλος που έχει v8 επειδή κάνει θόρυβο!!! Όσο για τους ρύπους στο κτεο κλαιν... Αλλαζω πρόγραμμα και κουμπωνω τον καταλύτη... Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς... Και στο κάτω κάτω αν σας ενοχλεί τόσο ο θόρυβος καθηστε σπίτια σας!!! Από την στιγμή που οδηγαω εγώ κομπλέ να μην σε νοιάζει πόσο πειραγμένο είναι! Όσο κουβάς είναι το δικό μου άλλο τόσο κουβάς είναι και το δικό σου!!! Αλλά σε κάθε φανάρι θέλω να πιάνω το όριο γρήγορα... Τι σε κόφτει εσένα; 1 1 1
mp123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Τώρα το είδα το θέμα... Λοιπόν σε εσάς που σας ενοχλεί ο ήχος του πηραγμενου σαξοραλου/vagiti/civic, σας εύχομαι να βρεθείτε πίσω από αμερικανικό v8 ή κάνα amg ή γενικά κάποιο supercar, μαμά και να μαρσάρει στον κόφτη μπροστά σας, να σας έρθουν οι φλόγες στο καπό και να τρίζει η ψυχή σας από τον θόρυβο... Τι θα κάνετε; θα πάρετε την αστυνομία να τους πείτε με τρόμαξε ο θορυβος;;; αχαχαχα ρε κάντε άκρη ρεεε... Δηλαδή ο άλλος που έχει αμάξι 50 χρόνων με 300.000+Χιλ και τρέχει λάδι σε όλο τον δρόμο είναι καλύτερος; ο τύπος με 75 άλογα αμαξάκι εργοστασιακό που το πάει όλη την ώρα τάπα και πάει σαν βάρκα είναι καλύτερος; χίλιες φορές να το χεις πειραγμένο μηχανικα αλλά και σε κρατήματα και να το ανοίγεις σε μια εθνική όταν δεν υπάρχει ψυχή... Ναι δεν λέω... Υπάρχουν καγκουρες που είναι όντως εκνευριστικοι αφού βάζουν μόνο ένα τελικό που κάνει πολύ δυνατό και άσχημο ήχο... Αυτοί ναι... Είναι καγκουρες... Αλλά ο φίλος που έχει πειράξει ωραία το μοτέρ ή έχει τουρμπισει, μόνο καγκουρας δεν είναι!!! Εκτός αν νομίζεται πως είναι καγκουρας και ο φίλος που έχει v8 επειδή κάνει θόρυβο!!! Όσο για τους ρύπους στο κτεο κλαιν... Αλλαζω πρόγραμμα και κουμπωνω τον καταλύτη... Δεν σας καταλαβαίνω μερικούς... Και στο κάτω κάτω αν σας ενοχλεί τόσο ο θόρυβος καθηστε σπίτια σας!!! Από την στιγμή που οδηγαω εγώ κομπλέ να μην σε νοιάζει πόσο πειραγμένο είναι! Όσο κουβάς είναι το δικό μου άλλο τόσο κουβάς είναι και το δικό σου!!! Αλλά σε κάθε φανάρι θέλω να πιάνω το όριο γρήγορα... Τι σε κόφτει εσένα; Respect από εμένα. Έτσι πρέπει να είναι ο σωστός καγκουρας. Ελα ντε ; τι με κοφτει εμενα ; 1 1
adi32 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δεν υπάρχει άσε αυτούς πιάσε τους άλλους κλπ. Σε όλους πρόστιμα. Γενικότερα για το φλας υπάρχει πρόστιμο? Προχωράς και τρέμεις πότε ο διπλανός θα έρθει πάνω σου ή θα σταματήσει ξαφνικά κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις