Dinos1973 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, Xacti είπε Κανένας. Οι περισσότεροι θα κοιτάξουν να φύγουν γιατί εκτός απ' τις ζημιές θα πληρώσουν και το 500αρι πρόστιμο της κλήσης. Μόνο αν το αυτοκίνητό τους δεν μπορεί να ξεκινήσει αναγκαστικά ίσως κάτσουν εκεί. Αλλά το θέμα είναι ότι εγώ κι εσύ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τις ασφαλιστικές για να μας προστατεύουν από τέτοια περιστατικά ΟΤΑΝ και ΑΝ μας τύχουν. Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να τους πούμε ότι σε αυτό το 6μηνο δεν μου έτυχε τίποτα, επέστρεψέ μου τα ασφάλιστρα. Φαντάσου κάποιον να πληρώνει για 10 χρόνια ασφάλιστρα κανονικά και να μην του έχει τύχει τίποτα και στην πρώτη στραβή η ασφαλιστική του να κάνει την ανήξερη. Αυτό ακριβώς τραβούσα τα μαλλιά μου ακούγοντας τηλεφωνικά τον εκπρόσωπο τις ασφαλιστικής να μου λέει ότι θα πρέπει να έρθω σε επικοινωνία με τον ανασφάλιστο για να υπογράψει υπαιτιότητα ......(πληρώνω κάλυψη για ανασφάλιστο και νομική προστασία)😭😭😭
vasilllis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Αυτό ακριβώς τραβούσα τα μαλλιά μου ακούγοντας τηλεφωνικά τον εκπρόσωπο τις ασφαλιστικής να μου λέει ότι θα πρέπει να έρθω σε επικοινωνία με τον ανασφάλιστο για να υπογράψει υπαιτιότητα ......(πληρώνω κάλυψη για ανασφάλιστο και νομική προστασία)😭😭😭 Δεν μπορω νσ καταλαβω γιατι σου συμπεριφερεται ετσι η ασφαλιστικη σου. Πρεπει να μιλησεις σε δικηγορο.Επικοινωνησε με τηνα σφαλιστικη σου επειδη εχεις νομικη προστασια να σου δωσει τα στοιχεια του δικηγορου.Μην χαλιεσαι αδικα. Ασε να ασχοληθει ο δικηγορος . 1
agnostos13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Αυτό ακριβώς τραβούσα τα μαλλιά μου ακούγοντας τηλεφωνικά τον εκπρόσωπο τις ασφαλιστικής να μου λέει ότι θα πρέπει να έρθω σε επικοινωνία με τον ανασφάλιστο για να υπογράψει υπαιτιότητα ......(πληρώνω κάλυψη για ανασφάλιστο και νομική προστασία)😭😭😭 Δυστυχώς αν δεν καταγραφεί ο ανασφάλιστος από την αστυνομία και δεν αποδεχτεί την εμπλοκή του είναι σαν να μην υπάρχει για την ασφαλιστική. Μεγάλο παπατζιλίκι η κάλυψη ανασφάλιστου...πρέπει να δεχτεί ο άλλος να φάει το αγγούρι για να μην το φας εσύ...
piiii Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, agnostos13 είπε Δυστυχώς αν δεν καταγραφεί ο ανασφάλιστος από την αστυνομία και δεν αποδεχτεί την εμπλοκή του είναι σαν να μην υπάρχει για την ασφαλιστική. Μεγάλο παπατζιλίκι η κάλυψη ανασφάλιστου...πρέπει να δεχτεί ο άλλος να φάει το αγγούρι για να μην το φας εσύ... Οπότε αν το αντιλαμβάνομαι σωστά σου λέει η ασφαλιστική κάνε μεικτή παπάρα αν θέλεις να έχεις το αμάξι σου 100% καλλυμένο και ας μην έφταιγες εσύ... Καταραμένες ασφαλιστικές. Μην σου τύχει απλά.
vasilllis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 4/1/2020 στις 8:33 ΠΜ, piiii είπε Οπότε αν το αντιλαμβάνομαι σωστά σου λέει η ασφαλιστική κάνε μεικτή παπάρα αν θέλεις να έχεις το αμάξι σου 100% καλλυμένο και ας μην έφταιγες εσύ... Καταραμένες ασφαλιστικές. Μην σου τύχει απλά. Δεν μπορω να καταλαβω που φαινεται το περιεργο.Ολοι τοτε θα λεγαμε οτι μας τρακαρε ενας ανασφαλιστος και σηκωθηκε και εφυγε και μας παρατησε και η ασφαλιστικη μας θα πληρωνει? 2
agnostos13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, vasilllis είπε Δεν μπορω να καταλαβω που φαινεται το περιεργο.Ολοι τοτε θα λεγαμε οτι μας τρακαρε ενας ανασφαλιστος και σηκωθηκε και εφυγε και μας παρατησε και η ασφαλιστικη μας θα πληρωνει? Δυστυχώς αυτή είναι η λογική που ρίχνουν άκυρα οι ασφαλιστικές αν δεν καταγραφεί ο ανασφάλιστος επίσημα... 1
JOHN ONLY Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, vasilllis είπε Δεν μπορω να καταλαβω που φαινεται το περιεργο.Ολοι τοτε θα λεγαμε οτι μας τρακαρε ενας ανασφαλιστος και σηκωθηκε και εφυγε και μας παρατησε και η ασφαλιστικη μας θα πληρωνει? Ποιος ανασφαλιστος θα έλεγες ότι σε τράκαρε;Έτσι θα έλεγες μια πινακίδα στην τύχη; Edit: επιπλέον βγάζεις φωτογραφίες με το κινητό επιτόπου στο σημείο το ανασφαλιστο και ας επικαλεστεί προσωπικά δεδομένα... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από JOHN ONLY Edit 1
agnostos13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Ποιος ανασφαλιστος θα έλεγες ότι σε τράκαρε;Έτσι θα έλεγες μια πινακίδα στην τύχη; Αν γνώριζες κάποιον συγκεκριμένο τι αλλάζει;
JOHN ONLY Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Αν γνώριζες κάποιον συγκεκριμένο τι αλλάζει; Δε σε κατάλαβα. Πώς θα ξέρεις πινακίδα που οδηγεί σε ανασφαλιστο;
savvassfa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Δε σε κατάλαβα. Πώς θα ξέρεις πινακίδα που οδηγεί σε ανασφαλιστο; Δεν θέλω να επεκταθώ ως προς τον τρόπο που μπορεί κάποιος να ξέρει πινακίδα-πινακίδες ανασφάλιστου οχήματος, κάποιος πονηρός μπορεί να ανακαλύψει τρόπο και είναι και σχετικά εύκολος...
papoys1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 3/1/2020 στις 9:02 ΜΜ, Dinos1973 είπε Η ασφαλιστική έκανε την καταγραφή αλλά η τροχαία ήρθε μετά από 5 ώρες όταν ο ανασφάλιστος είχε φύγει ! Μάλλον μία καλή λύση μόλις διαπιστώσεις ότι είναι ανασφάλιστο καλείς τροχαία να έρθει να καταγράψει το ατύχημα δηλώνοντας τηλεφωνικά και προσωπικό ατύχημα γιατί π.χ. πονάει ο σβέρκος σου ή η μέση σου,λέγοντας και στον ανασφάλιστο ότι αν απομακρυνθεί θα είναι υπεύθυνος. Βγάζεις και με το κινητό σου φωτογραφίες να έχεις αριθμό αυτοκίνητο καθώς και σημείο ατυχήματος και περιμένεις.Έρχεται η τροχαία καταγράφει και αν φύγει ο άλλος τους δηλώνεις ποιος είναι ώστε να πάει κατηγορούμενος από την τροχαία και για εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος.Έτσι τουλάχιστον έχεις επίσημα τα στοιχεία του. Αν μετά από 5-10 μέρες βρεις άκρη με την ασφάλειά σου πας τροχαία και δηλώνεις τελικά ότι πήγες σε γιατρό δεν σου βρήκε κάτι σοβαρό και δεν επιθυμείς να δηλώσεις τραυματισμό.Κλείνει ο φάκελλος και καταγράφεται σαν απλό τροχαίο υλικών ζημιών . Εμένα παλαιότερα σε σοβαρό τροχαίο με ασφαλισμένο με βοήθησε αφάνταστα.Είχα δηλώσει τραυματισμό ο οποίος με βοήθησε να πάρω άμεσα τα χρήματα από την άλλη ασφάλεια αποσύροντας με δήλωση τον τραυματισμό μου γιατί δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό από το γιατρό μου.Ευτυχώς γιατί μετά από 1-2 μήνες η ασφαλιστική βάρεσε κανόνι και ακόμη θα έτρεχα γιατί είχα σοβαρή ζημιά κοντά στις 3.000 ευρώ. 2
savvassfa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μάλλον μία καλή λύση μόλις διαπιστώσεις ότι είναι ανασφάλιστο καλείς τροχαία να έρθει να καταγράψει το ατύχημα δηλώνοντας τηλεφωνικά και προσωπικό ατύχημα γιατί π.χ. πονάει ο σβέρκος σου ή η μέση σου,λέγοντας και στον ανασφάλιστο ότι αν απομακρυνθεί θα είναι υπεύθυνος. Βγάζεις και με το κινητό σου φωτογραφίες να έχεις αριθμό αυτοκίνητο καθώς και σημείο ατυχήματος και περιμένεις.Έρχεται η τροχαία καταγράφει και αν φύγει ο άλλος τους δηλώνεις ποιος είναι ώστε να πάει κατηγορούμενος από την τροχαία και για εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος.Έτσι τουλάχιστον έχεις επίσημα τα στοιχεία του. Αν μετά από 5-10 μέρες βρεις άκρη με την ασφάλειά σου πας τροχαία και δηλώνεις τελικά ότι πήγες σε γιατρό δεν σου βρήκε κάτι σοβαρό και δεν επιθυμείς να δηλώσεις τραυματισμό.Κλείνει ο φάκελλος και καταγράφεται σαν απλό τροχαίο υλικών ζημιών . Εμένα παλαιότερα σε σοβαρό τροχαίο με ασφαλισμένο με βοήθησε αφάνταστα.Είχα δηλώσει τραυματισμό ο οποίος με βοήθησε να πάρω άμεσα τα χρήματα από την άλλη ασφάλεια αποσύροντας με δήλωση τον τραυματισμό μου γιατί δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό από το γιατρό μου.Ευτυχώς γιατί μετά από 1-2 μήνες η ασφαλιστική βάρεσε κανόνι και ακόμη θα έτρεχα γιατί είχα σοβαρή ζημιά κοντά στις 3.000 ευρώ. Δυστυχώς ισχύει η τροχαία αν δεν υπάρχει τραυματίας αργεί υπερβολικά να πάει στο σημείο του ατυχήματος. Προσοχή μόνο όσοι το κάνουν(δηλώσουν τραυματισμό)γιατί αν υπερβάλλεται στην αστυνομία ως προς τον "τραυματισμό" πολλές φορές η αστυνομία καλεί και ασθενοφόρο.
piiii Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, vasilllis είπε Δεν μπορω να καταλαβω που φαινεται το περιεργο.Ολοι τοτε θα λεγαμε οτι μας τρακαρε ενας ανασφαλιστος και σηκωθηκε και εφυγε και μας παρατησε και η ασφαλιστικη μας θα πληρωνει? Δεκτό, αλλά θα έπρεπε να μπορούσες με παρουσία μαρτύρων, να μπορείς να καλύψεις τα νώτα σου, ασχέτως εαν ο άλλος την κάνει λούις μετά.
Dinos1973 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Μάλλον μία καλή λύση μόλις διαπιστώσεις ότι είναι ανασφάλιστο καλείς τροχαία να έρθει να καταγράψει το ατύχημα δηλώνοντας τηλεφωνικά και προσωπικό ατύχημα γιατί π.χ. πονάει ο σβέρκος σου ή η μέση σου,λέγοντας και στον ανασφάλιστο ότι αν απομακρυνθεί θα είναι υπεύθυνος. Βγάζεις και με το κινητό σου φωτογραφίες να έχεις αριθμό αυτοκίνητο καθώς και σημείο ατυχήματος και περιμένεις.Έρχεται η τροχαία καταγράφει και αν φύγει ο άλλος τους δηλώνεις ποιος είναι ώστε να πάει κατηγορούμενος από την τροχαία και για εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος.Έτσι τουλάχιστον έχεις επίσημα τα στοιχεία του. Αν μετά από 5-10 μέρες βρεις άκρη με την ασφάλειά σου πας τροχαία και δηλώνεις τελικά ότι πήγες σε γιατρό δεν σου βρήκε κάτι σοβαρό και δεν επιθυμείς να δηλώσεις τραυματισμό.Κλείνει ο φάκελλος και καταγράφεται σαν απλό τροχαίο υλικών ζημιών . Εμένα παλαιότερα σε σοβαρό τροχαίο με ασφαλισμένο με βοήθησε αφάνταστα.Είχα δηλώσει τραυματισμό ο οποίος με βοήθησε να πάρω άμεσα τα χρήματα από την άλλη ασφάλεια αποσύροντας με δήλωση τον τραυματισμό μου γιατί δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό από το γιατρό μου.Ευτυχώς γιατί μετά από 1-2 μήνες η ασφαλιστική βάρεσε κανόνι και ακόμη θα έτρεχα γιατί είχα σοβαρή ζημιά κοντά στις 3.000 ευρώ. Η τροχαία ήρθε μετά από 5 ώρες. Οι ασφαλιστικές (η δίκη μου και του 2ου οχήματος, το 3ο ήταν το ανασφάλιστο) ήρθαν αμέσως και κατέγραψαν το ατύχημα και τα στοιχεία του ανασφάλιστου. Το ανασφάλιστο έφυγε 20 λεπτά πριν έρθει η αστυνομία επικαλούμενος αδιαθεσία....... 11 λεπτά πριν, piiii είπε Δεκτό, αλλά θα έπρεπε να μπορούσες με παρουσία μαρτύρων, να μπορείς να καλύψεις τα νώτα σου, ασχέτως εαν ο άλλος την κάνει λούις μετά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι δυο ασφαλιστικές κατέγραψαν το ατύχημα (ο 3ος ήταν ο ανασφάλιστος) και τα στοιχεία του 3ου οχήματος το οποίο ήταν ανασφάλιστο. Και αντί να ζητήσουν άμεσα από τον ανασφάλιστο την αποδοχή του ότι ήταν υπαίτιος για το ατύχημα (το 3ο οχήμα το οποίο δεν φρέναρε) μας ζήτησαν να καλέσουμε την τροχαία για την καταγραφή του ατυχήματος.......μέχρι να έρθει η τροχαία (μετά από 5 ώρες) ο ανασφάλιστος έφυγε επικαλούμενος ασθένεια. Στις 4/1/2020 στις 8:33 ΠΜ, piiii είπε Οπότε αν το αντιλαμβάνομαι σωστά σου λέει η ασφαλιστική κάνε μεικτή παπάρα αν θέλεις να έχεις το αμάξι σου 100% καλλυμένο και ας μην έφταιγες εσύ... Καταραμένες ασφαλιστικές. Μην σου τύχει απλά. Δεν σε καλύπτει εάν σε χτυπήσει ανασφάλιστο, διότι είναι άλλη η διαδικασία.....και στην μεικτή το κόστος είναι αρκετά υψηλό, και υπάρχει και η απαλλαγή από €500 έως €1500........ εάν το αυτοκίνητο δεν είναι τελείως κατεστραμμένο, δεν συμφέρει ούτε η μεικτή .... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Satanic είπε Να ρωτήσω. Ανασφάλιστο φορτηγάκι πέφτει πάνω σε πόρτα αυτοκινήτου που έχει σταματήσει παράνομα για λίγο. Ποιός φταίει; Ποιός πληρώνει; Το φοτηγακι βεβαια αφου η πορτα ηταν ηδη ανοιχτη. Αφου ηταν ανασφαλιστο ομως μονο αν αυτος που χτηπηθηκε εχει καλυψη απο ανασφαλιστο Αλοιως αστα να πανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα