Ntinaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, primeragt είπε Στις ασφαλιστικες ή σε αυτον που τρακαρε, στον πρωτο πληρωνει η ασφαλιστικη του 2ρου και μετα μπορει να ζητησει οτι θελει απο τον πισω. αυτο θα συνεβαινε μονο αν ο δευτερος ειχε πεσει στον πρωτο και μετα ο τριτος στον δευτερο.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Dinos1973 είπε ασφαλιστική πέταξε το μπαλάκι σε εμένα να κυνηγήσω το ανασφάλιστο όχημα 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γιατι το λες αυτο ? Για το παραπάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Ειχα ατύχημα με εμπλοκή ανασφάλιστου οχήματος, σταμάτησα απότομα σε φανάρι, το αυτοκίνητο πίσω μου σταμάτησε αλλά το 3ο στην σειρά όχημα (το ανασφάλιστο) δεν...... χτύπησε το μεσαίο όχημα που με την σειρά του χτύπησε το δικό μου όχημα. *Ερώτηση: Οδηγούσα το μεσαίο αυτοκίνητο σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.Ήμουν σταματημένος και το αυτοκίνητο που έπεσε με σφοδρότητα από πίσω μου με ώθησε και έπεσα στο επίσης σταματημένο μπροστινό μου αυτοκίνητο.Η ασφαλιστική εταιρεία αυτού που έπεσε πίσω μου με αποζημίωσε,αλλά ο μπροστινός μου άσκησε αγωγή εναντίον μου και εναντίον αυτού που έπεσε πίσω μου.Γιατί; *Απάντηση: Για να αυξήσει τις πιθανότητές του να αποζημιωθεί. Σίγουρα δεν είναι δεοντολογικό να ασκήσει αγωγή εναντίον σας ο μπροστινός σας,από την στιγμή που ξέρει ότι το δικό σας αυτοκίνητο ήταν σταματημένο και ωθήθηκε από το αυτοκίνητο που έπεσε πίσω σας,αλλά οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν εμπλακεί σε καραμπόλα και είναι τα πρώτα στη σειρά,στρέφονται εναντίον όλων των οδηγών και ιδιοκτητών των αυτοκινήτων που βρίσκονταν πίσω τους.Το σκεπτικό τους είναι το κυρίαρχο της εποχής μας: «Εγω να πάρω τα λεφτά μου κι η αλήθεια καθόλου δεν με νοιάζει». Σημειωτέον ότι στην ως άνω περίπτωση,πρέπει αναγκαστικά να γράψει ψέμματα στην αγωγή του ο αντίδικός σας,διότι σε διαφορετική περίπτωση θα απορριφθεί ως προς τον οδηγό,τον ιδιοκτήτη και την ασφαλιστική εταιρεία του μεσαίου αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, πρέπει να αναφέρει στην αγωγή του ότι το μεσαίο αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει και επέπεσε στο οπίσθιο μέρος του δικού του αυτοκινήτου και ότι το τρίτο αυτοκίνητο ακολούθως επέπεσε στο οπίσθιο μέρος του μεσαίου αυτοκινήτου,επιτείνοντας την ζημιά του. Είναι δύσκολο να αποδείξετε στο δικαστήριο ότι δεν φταίτε,αν ο ιδιοκτήτης του πρώτου αυτοκινήτου αποφασίσει να κάνει αυτήν την ατιμία. Δεν είναι όμως κι αδύνατο,ιδίως αν οι μπροστινές ζημιές του αυτοκινήτου σας (του μεσαίου) είναι σημαντικά μικρότερες από τις οπίσθιες,διότι αυτό σημαίνει ότι ωθήθηκε το δικό σας αυτοκίνητο,κατά την κρατούσα νομολογία. Περαιτέρω,αν η ασφαλιστική εταιρεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που έπεσε πίσω σας, σάς έχει αποζημιώσει και για τις μπροστινές ζημιές σας,έχετε ένα ακόμη ισχυρό αποδεικτικό μέσο για να αποδείξετε το δίκιο σας. Να καλείτε πάντα την Αστυνομία σε περίπτωση που οδηγούσατε το μεσαίο αυτοκίνητο που έχει εμπλακεί σε καραμπόλα ενώ ήταν σταματημένο,και να δηλώνετε στον αστυνομικό το γεγονός αυτό. και Ο Φιλικός Διακανονισμός είναι ένα απλό και εύκολο σύστημα αποζημίωσης του αναίτιου εμπλεκόμενου σε τροχαίο ατύχημα από την ασφαλιστική του εταιρία, απαλλάσσοντάς τον από την υποχρέωση να στραφεί κατά της ασφαλιστικής εταιρίας που καλύπτει την ευθύνη του υπαίτιου οχήματος. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την ισχύ του Φιλικού Διακανονισμού: Η ευθύνη για το συμβάν να βαραίνει διαπιστωμένα άλλο γνωστό όχημα το οποίο να ασφαλίζεται σε ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, η οποία συμμετέχει στο σύστημα του Φιλικού Διακανονισμού. Το ατύχημα να έχει συμβεί μέσα στην Ελληνική Επικράτεια, αλλά και εκτός αυτής, με την προϋπόθεση ότι τα εμπλεκόμενα οχήματα να είναι ασφαλισμένα σε ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και συμμετέχουν στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού. Η αποζημίωση για υλικές ζημιές να μην υπερβαίνει τις €6.500 ανά ατύχημα. Η αποζημίωση για τυχόν σωματικές βλάβες να μην υπερβαίνει τις €5.000 για κάθε πρόσωπο και τις €15.000 συνολικά, για όλα τα πρόσωπα που έχουν υποστεί ζημιά, ανά ατύχημα.
Dinos1973 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Για το παραπάνω Ακόμα και όταν έχεις νομική κάλυψη και κάλυψη για ζημιές από ανασφάλιστο ; Ακόμη και μεικτή να είχα νομίζω ότι η ασφαλιστική θα σφυράγε αδιάφορα λέγοντας ότι δεν ισχύει διότι με χτύπησε ανασφάλιστο!!!!! Νιώθω μαλακας όταν δεν δέχτηκα τα €500 που μου πρόσφερε ο ανασφάλιστος για να μην καλέσω την τροχαία .........
Dvs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, greekfragma είπε Εφόσον υπάρχει έκθεση τροχαίας με τη πινακίδα του ανασφάλιστου και το συμβόλαιό σου προβλέπει κάλυψη από ανασφάλιστο αυτά που σου είπαν στο τηλέφωνο είναι παπαριές. Μιλάς με το δικηγόρος σου να τους πάρει εκείνος τηλέφωνο να δεις πόσο όμορφα θα συνεννοηθείτε και θα προχωρήσει η αποζημίωσή σου Εσύ είσαι πελάτης με όρο στο συμβόλαιο που σε καλύπτει. Το τι θα κάνουν αυτοί με τον ανασφάλιστο είναι δικό τους θέμα και πότε θα πάρουν τα λεφτά. Είτε από τον ανασφάλιστο δικαστικά είτε από το επικουρικό. ΕΣΥ παίρνεις λεφτά από την ασφαλιστική σου. Έτσι ακριβώς. Ασε την ασφαλιστική να βγάλει ακρη με το ανασφάλιστο. Αλλιώς τι ακριβώς καλύπτει το "κάλυψη για ζημιές από ανασφάλιστο όχημα"; ποια ασφάλεια έχεις; Απο το site της anytime: Με πάνω από 2 οχήματα δεν ισχύει η φιλική δήλωση. Αφου υπάρχει και καταγραφή απο αστυνομία, έσκασε και απο πισω μια χαρά εισαι. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Dvs
tedkald Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 "Πληρώνει" αυτός που θα αποδειχθεί η υπαιτιότητά του από τις περιστάσεις του ατυχήματος.Συχνά βγαίνουν και συνυπαιτιότητες π.χ. δεν είχαν τηρηθεί οι αποστάσεις μεταξύ των οχημάτων, υπερβολική ταχύτητα και ότι αποδειχθεί στο προκείμενο. Βέβαια εννοείται ότι ο τελευταίος που επέπεσε εδώ έχει την κύρια ευθύνη αλλά ενδεχομένως ίσως προκύψουν και άλλα στοιχεία. Εφόσον όμως υπάρχει κάλυψη ανασφάλιστου, η ασφαλιστική υποχρεούται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για το παραπάνω Αλλα λενε τα συμβολαια και δεν χρειαζεται δικαστηριο να για βρεις το δικιο σου . Αν σε καθε περιπτωση ελεγαν ετσι τι θα γινοταν ?
NikosKallithea Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αλλα λενε τα συμβολαια και δεν χρειαζεται δικαστηριο να για βρεις το δικιο σου . Αν σε καθε περιπτωση ελεγαν ετσι τι θα γινοταν ? Aν κάναμε ολοι οτι λενε τα συμβόλαια και οι νόμοι δεν θα υπήρχαν δικαστήρια Ειναι απλο. Αν αρνηθεί η ασφαλιστική να πληρώσει για τον οποιοδήποτε λογο και θεωρείς οτι εχεις δίκιο κάνεις αγωγη
Hk2004gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, greekfragma είπε Για να στο γράψω επακριβώς. Εσένα σε χτύπησε ο μεσαίος. Άρα η ασφαλιστική σου μιλά με την δική του και τα βρίσκουν άμεσα. Η ασφαλιστική τώρα του μεσαίου θα κυνηγήσει τον ανασφάλιστο και θα ζητήσει τις ζημιές του δικού της ΚΑΙ του δικού σου από τον ανασφάλιστο αφού σε αποζημιώσει. ☝️☝️Ακριβώς έτσι είναι! ☝️☝️ Ακαδημαϊκά όμως επειδή με είχε τρακάρει κι εμένα το 2014 ανασφάλιστο η όλη ιστορία είναι να υπογράψει ο υπαίτιος. Αν δεν υπογράφει, πάρτε του τα κλειδιά και πετάχτε τα (συμβουλή του αστυνομικού για την επόμενη φορά που μπορεί - αν συμβεί). Αν υπογράψει με την κάλυψη της ασφάλειάς σου καθαρίζεις! ΑΝ ΔΕΝ υπογράψει όμως την έχεις πατήσει κι αυτό το λένε με μικρά γράμματα στα συμβόλαια ΑΝ τα διαβάσουμε. Μην δίνετε σημασία στα site, το συμβόλαιο είναι το θέμα! Εμένα με τράκαρε ανασφάλιστο και μέχρι να έρθει η αστυνομία έφυγε γιατί θα τον πήγαιναν αυτόφωρο βάση νόμου. Στη 2η κλήση μου στην τροχαία όταν προσπαθούσα να τον εμποδίσω, μου είπαν πως δεν είχα δικαίωμα να το κάνω γιατί μετά θα μπορούσε να μου κάνει μήνυση για σωματική βία! Είχα την έκθεση της τροχαίας, 3 αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν και καταθέσεις μετά από ευγενικό μου αίτημα, ενώ είχα βγάλει άμεσα φωτογραφίες του ατυχήματος και είχα και τα στοιχεία του (όνομα, κινητό) μαζί τις πινακίδες του. Η ασφάλειά μου (ΦΟΙΝΙΞ ,τότε , ένα σκαλοπάτι κάτω από μικτή σε καλύψεις η οποία το μόνο που δεν μου κάλυπτε ήταν την διόρθωση των ζημιών μου αν έφταιγα εγώ) μου απάντησε πως παρά τα στοιχεία που είχα δεν μπορεί να με πληρώσει γιατί δεν έχει υπογράψει ο υπαίτιος και βάση νόμου είναι σαν να το ισχυρίζομαι μόνο εγώ. Με συμβουλή δικηγόρου, κι ενώ μου είπε τα ίδια και μου εξήγησε το μπλέξιμο και την πολύχρονη και αμφιβόλου αποτελέσματος διαδικασία μήνυσης στην ασφαλιστική, προχώρησα σε μήνυση στον ιδιοκτήτη του οχήματος ( ο οποίος ήταν διαφορετικός από τον οδηγό) & αντίστοιχα στον οδηγό για αδικήματα (βάση νόμου πάντα) με παράλληλη αίτηση στο επικουρικό ταμείο για αποζημίωση της ζημιάς (2.500ε). Τότε (πριν μερικά χρόνια αν θυμάστε) ξεκίνησαν να κάνουν μακρόχρονη αποχή οι δικαστές & ο δικηγορικός σύλλογος με αποτέλεσμα την παραγραφή του αδικήματος και ακύρωση του δικαστηρίου, όταν επανήλθαν στα δικαστικά καθηκοντά τους οι δικαστές, λόγω παρόδου του χρόνου (τον έφαγα από εκεί) με βάση τον νόμο! Στη συνέχεια, η απάντηση του επικουρικού ήταν πως δεν μπορούν να με αποζημιώσουν διότι δεν έβρισκαν τον κάτοχο και τον ιδιοκτήτη λόγω λανθασμένων διευθύνσεων που είχαν δώσει στο κράτος από τις φορολογικές του δηλώσεις κλπ (απατεώνες & φαντάσματα), έτσι ο δικηγόρος μου τους έκανε μήνυση, καθώς ήταν υποχρεωμένοι να με αποζημιώσουν, την οποία κέρδισα και πήρα στο τέλος τα χρήματα της ζημιάς 4,5 χρόνια μετά το ατύχημα!!!!! Αν ήθελα να πάρω περισσότερα που είχα ζητήσει από τον ιδιοκτήτη & οδηγό λόγω της ταλαιπωρίας κλπ, θα τα έπαιρνα στο σύνολο μετά από 6 χρόνια αντί για 4,5. Αποφάσισα λοιπόν να τελειώνω και να μην περιμένω άλλο. Να σημειώσω δε, πως μέχρι να γίνει το δικαστήριο με το επικουρικό, το εν λόγω όχημα ακόμα κυκλοφορούσε ανασφάλιστο! Από τότε που συνέβη αυτό, άλλαξα τελείως την άποψή μου για το να πληρώνω ένα σκασμό λεφτά σε ασφάλειες για καλύψεις. Απατεώνες, οι οποίοι έχουν συντάξει συμβόλαια χρησιμοποιώντας όλα τα παραθυράκια του κάθε νόμου που βγήκε στα μέτρα τους, απλά! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Hk2004gr 2 1
patclo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Ακόμα και όταν έχεις νομική κάλυψη και κάλυψη για ζημιές από ανασφάλιστο ; Ακόμη και μεικτή να είχα νομίζω ότι η ασφαλιστική θα σφυράγε αδιάφορα λέγοντας ότι δεν ισχύει διότι με χτύπησε ανασφάλιστο!!!!! Νιώθω μαλακας όταν δεν δέχτηκα τα €500 που μου πρόσφερε ο ανασφάλιστος για να μην καλέσω την τροχαία ......... Καλά έκανες που δεν πήρες τα 500 γιατί σε παρόμοιο σκηνικό 3πλης καραμπόλας σε φανάρι φαινόταν μικρή η ζημιά και στο τέλος βγήκε κοντά στο διχίλιαρο. Βέβαια εκεί δεν είχαμε άλλο θέμα γιατί ο τρίτος έκανε κανονικά δήλωση υπαιτιότητας για τους δυο και δεν ταλαιπωρηθήκαμε. Όσο για το μεικτή το έχω δει και αυτό, αυτοκίνητο που εκείνη την εποχή πλήρωνε 1,5 χιλιάρικο ετήσια ασφάλιστρα του έβγαλαν την πίστη για να του πληρώσουν μετά από μήνες 3 χιλιάρικα ζημιά βρίσκοντας διάφορες προφάσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Aν κάναμε ολοι οτι λενε τα συμβόλαια και οι νόμοι δεν θα υπήρχαν δικαστήρια Ειναι απλο. Αν αρνηθεί η ασφαλιστική να πληρώσει για τον οποιοδήποτε λογο και θεωρείς οτι εχεις δίκιο κάνεις αγωγη Μία σοβαρή ασφαλιστική δεν μπορεί να αρνηθεί γιατί έτσι της ήρθε.
Dinos1973 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Hk2004gr είπε Ακριβώς έτσι είναι! Ακαδημαϊκά όμως επειδή με είχε τρακάρει κι εμένα το 2014 ανασφάλιστο η όλη ιστορία είναι να υπογράψει ο υπαίτιος. Αν δεν υπογράφει, πάρτε του τα κλειδιά και πετάχτε τα (συμβουλή του αστυνομικού για την επόμενη φορά που μπορεί - αν συμβεί). Αν υπογράψει με την κάλυψη της ασφάλειάς σου καθαρίζεις! ΑΝ ΔΕΝ υπογράψει όμως την έχεις πατήσει κι αυτό το λένε με μικρά γράμματα στα συμβόλαια ΑΝ τα διαβάσουμε. Μην δίνετε σημασία στα site, το συμβόλαιο είναι το θέμα! Εμένα με τράκαρε αμασφάλιστο και μέχρι να έρθει η αστυνομία έφυγε γιατί θα τον πήγαιναν αυτόφωρο βάση νόμου. Στη 2η κλήση μου στην τροχαία όταν προσπαθούσα να τον εμποδίσω, μου είπαν πως δεν είχα δικαίωμα να το κάνω γιατί μετά αυτός θα μπορούσε να μου κάνει μήνυση για σωματική βία! Είχα την έκθεση της τροχαίας, 3 αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν και καταθέσεις μετά από ευγενικό μου αίτημα, ενώ είχα βγάλει άμεσα φωτογραφίες του ατυχήματος και είχα και τα στοιχεία του (όνομα, κινητό) μαζί τις πινακίδες του. Η ασφάλειά μου (ΦΟΙΝΙΞ ,τότε , ένα σκαλοπάτι κάτω από μικτή σε καλύψεις η οποία το μόνο που δεν μου κάλυπτε ήταν την διόρθωση των ζημιών μου αν έφταιγα εγώ) μου απάντησε πως παρά τα στοιχεία που είχα δεν μπορεί να με πληρώσει γιατί δεν έχει υπογράψει ο υπαίτιος και βάση νόμου είναι σαν να το ισχυρίζομαι μόνο εγώ. Με συμβουλή δικηγόρου, κι ενώ μου είπε τα ίδια και μου εξήγησε το μπλέξιμο και την πολύχρονη και αμφιβόλου αποτελέσματος διαδικασία μήνυσης στην ασφαλιστική, προχώρησα σε μήνυση στον ιδιοκτήτη του οχήματος ( ο οποίος ήταν διαφορετικός από τον οδηγό) & αντίστοιχα στον οδηγό για αδικήματα (βάση νόμου πάντα) με παράλληλη αίτηση στο επικουρικό ταμείο για αποζημίωση της ζημιάς (2.500ε). Τότε (πριν μερικά χρόνια αν θυμάστε) ξεκίνησαν να κάνουν μακρόχρονη αποχή οι δικαστές & ο δικηγορικός σύλλογος με αποτέλεσμα την παραγραφή του αδικήματος και ακύρωση του δικαστηρίου, όταν επανήλθαν στα δικαστικά καθηκοντά τους οι δικαστές, λόγω παρόδου του χρόνου (τον έφαγα από εκεί) με βάση τον νόμο! Στη συνέχεια, η απάντηση του επικουρικού ήταν πως δεν μπορούν να με αποζημιώσουν διότι δεν έβρισκαν τον κάτοχο και τον ιδιοκτήτη λόγω λανθασμένων διευθύνσεων που είχαν δώσει στο κράτος από τις φορολογικές του δηλώσεις κλπ (απατεώνες & φαντάσματα), έτσι ο δικηγόρος μου τους έκανε μήνυση, καθώς ήταν υποχρεωμένοι να με αποζημιώσουν, την οποία κέρδισα και πήρα στο τέλος τα χρήματα της ζημιάς 4,5 χρόνια μετά το ατύχημα!!!!! Αν ήθελα να πάρω περισσότερα που είχα ζητήσει από τον ιδιοκτήτη & οδηγό λόγω της ταλαιπωρίας κλπ, θα τα έπαιρνα στο σύνολο μετά από 6 χρόνια αντί για 4,5. Αποφάσισα λοιπόν να τελειώνω και να μην περιμένω άλλο. Να σημειώσω δε, πως μέχρι να γίνει το δικαστήριο με το επικουρικό, το εν λόγω όχημα ακόμα κυκλοφορούσε ανασφάλιστο! Από τότε που συνέβη αυτό, άλλαξα τελείως την άποψή μου για το να πληρώνω ένα σκασμό λεφτά σε ασφάλειες για καλύψεις. Απατεώνες απλά! Έτσι ακριβώς η ασφαλιστική (Allianz) λέει να βρω τον ανασφάλιστο και να μου υπογράψει υπαιτιότητα........έχω κάλυψη από ανασφάλιστο και νομική προστασία αλλά βλέπω ότι θα τρέχω με δικηγόρους (η ζημιά είναι €1000 το πήγα σε φανοποιείο) και θα πληρώσω περισσότερα από την ζημιά !!!!!!!!
babisskg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, greekfragma είπε Για να στο γράψω επακριβώς. Εσένα σε χτύπησε ο μεσαίος. Άρα η ασφαλιστική σου μιλά με την δική του και τα βρίσκουν άμεσα. Η ασφαλιστική τώρα του μεσαίου θα κυνηγήσει τον ανασφάλιστο και θα ζητήσει τις ζημιές του δικού της ΚΑΙ του δικού σου από τον ανασφάλιστο αφού σε αποζημιώσει. Έτσι ακριβώς !
papoys1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, G.bar είπε Και σε εμένα εχει τύχει να είμαι ο μεσαίος σε παρόμοιο τρακάρισμα και ο τελευταίος μας πλήρωσε όλους. Θυμαμαι οτι δεν ειχα κάνει ουτε δηλωση στον μπροστινο μου. Το ίδιο και σε μένα σε φανάρι αλλά ο τελευταίος δήλωσε πλήρη υπαιτιότητα και για τη ζημιά στον μπροστινό μου που προξένησα εγώ.. Εγώ ευτυχώς πρόλαβα και πήρα τε λεφτά με πολλές φασαρίες από μία ασφάλεια του κώλου που είχε ο υπαίτιος γιατί μετά 3-4 μήνες βάρεσε κανόνι.Για τον μπροστινό μου δεν ξέρω αν πρόλαβε να τα πάρει.😊 1
G.bar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, greekfragma είπε Για να στο γράψω επακριβώς. Εσένα σε χτύπησε ο μεσαίος. Άρα η ασφαλιστική σου μιλά με την δική του και τα βρίσκουν άμεσα. Η ασφαλιστική τώρα του μεσαίου θα κυνηγήσει τον ανασφάλιστο και θα ζητήσει τις ζημιές του δικού της ΚΑΙ του δικού σου από τον ανασφάλιστο αφού σε αποζημιώσει. Δεν είναι ακριβώς ετσι. Εχω υπαρξει μεσαιος, με χτυπησε ενα saab απο πισω και εγω μπροστα χτυπησα ενα punto, εγω με ενα golf 4. To saab κρεμασε ο προφυλακτηρας και σηκωθηκε το καπω και το punto μπηκε μισο μετρο μεσα σχεδον.. εμενα μου επεσε η πινακιδα μονο απο μπροστα που την μαζεψα, ηρθε πραγματογνωμονας ανταλλαξαμε στοιχεια και εφυγα γιατι δεν ειχα παθει σχεδον τιποτα. Ουδέποτε με πηρε καποιος τηλεφωνο για οτιδηποτε και ούτε μου ζητηθηκε να κανω δηλωση στον μπροστινο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα