Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με το παραπάνω θέμα.

Ειχα ατύχημα με εμπλοκή ανασφάλιστου οχήματος, σταμάτησα απότομα σε φανάρι, το αυτοκίνητο πίσω μου σταμάτησε αλλά το 3ο στην σειρά όχημα (το ανασφάλιστο) δεν...... χτύπησε το μεσαίο όχημα που  με την σειρά του χτύπησε το δικό μου όχημα.

Οι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών κατέγραψαν το συμβάν (η δίκη μου και του 2ου οχήματος) και μας συμβούλεψαν να καλέσουμε την τροχαία λόγο τις εμπλοκής ανασφάλιστου οχήματος.

Οι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών στην αναφορά τους έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία του ανασφάλιστου οχήματος.

Η τροχαία ήρθε με καθυστέρηση 5 ωρών (το ατύχημα έγινε στις 4 το απόγευμα και η τροχαία μετά από τουλάχιστον 10 τηλεφωνήματα ήρθε στις 9).

Το ανασφάλιστο έφυγε πριν έρθει η τροχαία, στην αναφορά τους γράφουν το τρίτο όχημα μόνο με τα στοιχεία τις πινακίδας.

Οι καλύψεις μου είναι και για ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα και νομική προστασία.

Το ατύχημα έγινε πριν 2 εβδομάδες, η ασφαλιστική πέταξε το μπαλάκι σε εμένα να κυνηγήσω το ανασφάλιστο όχημα για να κάνει δήλωση υπαιτιότητας!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει έκθεση τροχαίας με τη πινακίδα του ανασφάλιστου και το συμβόλαιό σου προβλέπει κάλυψη από ανασφάλιστο αυτά που σου είπαν στο τηλέφωνο είναι παπαριές. Μιλάς με το δικηγόρος σου να τους πάρει εκείνος τηλέφωνο να δεις πόσο όμορφα θα συνεννοηθείτε και θα προχωρήσει η αποζημίωσή σου :)

Εσύ είσαι πελάτης με όρο στο συμβόλαιο που σε καλύπτει. Το τι θα κάνουν αυτοί με τον ανασφάλιστο είναι δικό τους θέμα και πότε θα πάρουν τα λεφτά. Είτε από τον ανασφάλιστο δικαστικά είτε από το επικουρικό. ΕΣΥ παίρνεις λεφτά από την ασφαλιστική σου.

• Like 2
Δημοσ.

Bασικα εσυ χεστικες για τον ανασφαλιστο αφου αρχικα εχεις τετοια καλυψη και ξερεις-ουν ποιος ειναι και δευτερον γιατι εσυ καλυπτεσε απο τον μεσαιο και αυτος απο τον τελευταιο που ειναι και ο ανασφαλιστος.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, primeragt είπε

Bασικα εσυ χεστικες για τον ανασφαλιστο αφου αρχικα εχεις τετοια καλυψη και ξερεις-ουν ποιος ειναι και δευτερον γιατι εσυ καλυπτεσε απο τον μεσαιο και αυτος απο τον τελευταιο που ειναι και ο ανασφαλιστος.

Νομίζω ότι όταν εμπλέκονται πάνω από 2 οχήματα δεν ισχύει η φιλική δήλωση και ο καθένας κυνηγάει τον άλλον μόνος του. Αν κάνω λάθος σόρρυ, δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να στο γράψω επακριβώς.

Εσένα σε χτύπησε ο μεσαίος. Άρα η ασφαλιστική σου μιλά με την δική του και τα βρίσκουν άμεσα. Η ασφαλιστική τώρα του μεσαίου θα κυνηγήσει τον ανασφάλιστο και θα ζητήσει τις ζημιές του δικού της ΚΑΙ του δικού σου από τον ανασφάλιστο αφού σε αποζημιώσει.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 8
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xacti είπε

Νομίζω ότι όταν εμπλέκονται πάνω από 2 οχήματα δεν ισχύει η φιλική δήλωση και ο καθένας κυνηγάει τον άλλον μόνος του. Αν κάνω λάθος σόρρυ, δεν είμαι σίγουρος

Δεν εχει να κανει με τη φιλικη δηλωση αυτο που λεω, ο πρωτος καλυπτεται απο τον 2ρο και αυτος απο τον 3το. Κανει δηλαδη δηλωση ο ενας στον αλλον.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, primeragt είπε

Λαθος

ολες τις ζημιες τις πληρώνει ο τελευταιος, ο ανασφάλιστος δηλαδη

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Λαθος

ολες τις ζημιες τις πληρώνει ο τελευταιος, ο ανασφάλιστος δηλαδη

Στις ασφαλιστικες ή σε αυτον που τρακαρε, στον πρωτο πληρωνει η ασφαλιστικη του 2ρου και μετα μπορει να ζητησει οτι θελει απο τον πισω.

Δημοσ.

Αφου εχεις καλυψη από ανασφαλιστο σε πληρωνει η δικη σου ασφαλιστικη και αστη να τρεχει .

Φυσικα καλο είναι που υπαρχει η εκθεση της τροχαιας και η πινακιδα του ανασφαλιστου.Αν δεν υπηρχε αστα να πανε...

Σε παρομοια περιπτωση πριν από χρονια πολλα ο τριτος πληρωσε ολες τις ζημιες αφου ο από πισω μου ειχε σταματησει .

Δημοσ.

Και σε εμένα εχει τύχει να είμαι ο μεσαίος σε παρόμοιο τρακάρισμα και ο τελευταίος μας πλήρωσε όλους. Θυμαμαι οτι δεν  ειχα κάνει ουτε δηλωση στον μπροστινο μου.

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, primeragt είπε

Στις ασφαλιστικες ή σε αυτον που τρακαρε, στον πρωτο πληρωνει η ασφαλιστικη του 2ρου και μετα μπορει να ζητησει οτι θελει απο τον πισω.

Παμε παλι

Ολους τους πληρωνει ενας, αυτος που προκάλεσε την σύγκρουση 

Στην προκειμένη περίπτωση ο ανασφάλιστος

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...