GIAVAG Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 καλησπερα & χρονια πολλα θελω να αγορασω ενα πολυμπριζο ασφαλειας για τον σταθερο υπολογιστη μου εχω 500W τροφοδοτικο και εναν εκτυπωτη απλο οπως και μια οθονη με δικια της τροφοδοσια γενικα τιποτα extreme στο συστημα μου τι να κοιταξω ωστε να ξερω οτι θα παρω το σωστο? το φωτιστικο γραφειου ειναι λαθος να το συνδεσω στο πολυμπριζο η καλυτερα χωρια ευχαριστω.
lazaim53 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρά το βρίσκω. https://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200037505 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το φωτιστικό . Δεν πρέπει να συνδέονται συσκευές που κατά το ξεκίνημα προκαλούν πτώση τάσης , π.χ κλιματιστικό , τροχός κοπής μετάλλων , σκαπτικά εργαλεία κ.λ.π 2
GIAVAG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 ευχαριστω ποσο ευκολα ειναι να καει μια τηλεωραση καινουργιας τεχνολογιας αθηνα αττικη απο δεη
life is music Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Στις 30/12/2019 στις 11:17 ΜΜ, GIAVAG είπε καλησπερα & χρονια πολλα θελω να αγορασω ενα πολυμπριζο ασφαλειας για τον σταθερο υπολογιστη μου εχω 500W τροφοδοτικο και εναν εκτυπωτη απλο οπως και μια οθονη με δικια της τροφοδοσια γενικα τιποτα extreme στο συστημα μου τι να κοιταξω ωστε να ξερω οτι θα παρω το σωστο? το φωτιστικο γραφειου ειναι λαθος να το συνδεσω στο πολυμπριζο η καλυτερα χωρια ευχαριστω. καλα ειναι της legrand ....και οταν παρεις το πολυμπριζο να παρεις καρφακια και να το στερεωσεις στον τοιχο σου ετσι ωστε να εχεις ολα τα καλωδια σου σε τάξη ....με την προυποθεση ομως οτι εχεις στερεωσει το πολυμπριζο στον τοιχο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα