Mpampis9410 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Είχα μια απορία και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξερει, ποια είναι η διαφορά του μηχανικων ηλεκτρονικων υπολογιστων και πληροφορικής από μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών; Ευχαριστώ
Lasombra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Επαγγελματικά καμία. Δες τους οδηγούς σπουδών της κάθε σχολής για να δεις τι μαθήματα διδάσκονται στην καθεμία. Τώρα με τις αναβαθμίσεις και τις συγχωνεύσεις των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ίσως η μια να είναι 4ετής και η άλλη 5ετης. Για αυτά ας απαντήσει κάποιος πολυτεχνίτης γιατί έχουν κάτι bonus τα πτυχία τους τα οποία δεν ξέρω...
Mpampis9410 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Lasombra είπε Επαγγελματικά καμία. Δες τους οδηγούς σπουδών της κάθε σχολής για να δεις τι μαθήματα διδάσκονται στην καθεμία. Τώρα με τις αναβαθμίσεις και τις συγχωνεύσεις των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ίσως η μια να είναι 4ετής και η άλλη 5ετης. Για αυτά ας απαντήσει κάποιος πολυτεχνίτης γιατί έχουν κάτι bonus τα πτυχία τους τα οποία δεν ξέρω... Το θέμα μου είναι πως δεν έχω καταλάβει ποιες σχολές ειναι για προγραμματισμό και ποιες είναι για να φτιαχνεις υπολογιστές, έχω μπει σε αρκετά σιτε και με έχουν μπερδέψει.
Lasombra Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Προγραμματισμό νομίζω κάνουν σε όλες τις σχολές ανάλογα με τη γλώσσα που ξέρει να χειρίζεται ο κάθε διδάσκαλος... Φτιάχνεις υπολογιστές = κατασκευάζεις/επιδιορθώνεις υπολογιστές;;; Αν ναι, τότε οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί του ΕΜΠ και το ΤΕΙ ηλεκτρονικής (πλέον Μεσογειακό Παν/μιο) στα Χανιά σίγουρα βάζουν χέρι σε κυκλώματα. Νομίζω και το CSD στο Ηράκλειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα