Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να κανω επαναφορα των windows 10 ουτε clean instal

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι το pc λειτουργει.

Απλα εχω ενα προβλημα με καποιες συσκευες logitech που δεν μου τις αναγνωριζει και δεν περναει drivers και θελω να κανω install τα windows απο την αρχη.

Αρχικα δοκιμασα να κανω επαναφορα των windows , ξεκιναει αλλα σε καποιο σημειο βγαζει σφαλμα και σταματαει.

Μετα δοκιμασα να κανω clean install με usb flash που εφτιαξα και παλι δεν γινεται. μπουταρει με το φλασακι, εμφανιζει την εικονα με τα παραθυρα και μετα απο λιγα λεπτα μπλε οθονη και δεν κανει τιποτα.

Επισης ουτε windows update μπορω να κανω , μου εμφανιζει το  Σφάλμα 0x800703f1

Τι μπορω να κανω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, ababapanos είπε

Μετα δοκιμασα να κανω clean install με usb flash που εφτιαξα και παλι δεν γινεται. μπουταρει με το φλασακι, εμφανιζει την εικονα με τα παραθυρα και μετα απο λιγα λεπτα μπλε οθονη και δεν κανει τιποτα.

Πιθανολογώ ότι σαν περιφεριακά στο pc κατά την διαδικασία του clean install έχεις μόνο τα monitor, keyboard, mouse.

Κάνε και έναν έλεγχο στον δίσκο με το hd sentinel. Βάλε την trial απλά για να δεις την υγεία του δίσκου και αν είναι 100% τότε είσαι εντάξει, αλλιώς μπορεί να φταίει ο δίσκος.

0x800703f1 είναι πρόβλημα δικαιωμάτων πρόσβασης σε κάποιο/κάποια από τα αρχεία συστήματος. Επειδή ακόμα κι αν βρεις 2-3 αρχεία και τα φτιαξεις δεν υπάρχει σιγουριά για τα υπόλοιπα, κι επειδή σε αυτά μπορεί να είναι και το μητρώο, συνιστώ φορμάτ και επανεγκατάσταση. Πάρε αντίγραφο των αρχειων σου πρώτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...