stratosmixas7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου ένα glx 90αρι μαμά και θέλω να το ανεβάσω στα 54mm(μπιέλα και κυλινδροπίστονο) το θέμα και η ερώτησή μου είναι εάν ξέρει κάποιος εάν το κυλινδροπίστονο 54mm μπαίνει πάνω η χρειάζονται άνοιγμα τα κάρτερ. Ευχαριστώ.
xrist0s4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Γιατί δε ρωτάς το μηχανικό σου; Αν σου πει κάποιος εδώ μέσα ναι μπαίνουν,θα πας να τα αγορασεις;
G.bar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οχι δεν μπαίνει. Θέλουν ανοιγμα τα κάρτερ και η μπιέλα απο το 90αρι δεν θα τα παει καλα με 54mm. Σιγουρα παίρνει μεχρι 51mm με τον δικό του κύλινδρο και μέχρι 53mm αν βάλεις κύλινδρο απο astrea grand, αλλα μενει πολυ λιγοτερο απο 1mm χιτωνιο και δεν θα είναι αξιόπιστο. Μεχρι 51mm με το δικο του κυλινδρο ειναι μιά χαρά, αλλιώς 53mm με κυλινδρο απο grand και μαμά πιστόνι απο Max100 για μεγαλυτερη αξιοπιστια. Edit - Αν το λύσεις παντως για μπιέλα ειναι πολύ ευκολο α ανοιξουν τα καρτερ. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από G.bar
panosno1com Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Αστο οπως ειναι και θα κρατησει αλλα τοσα χρονια 1
talibanakos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Στις 30/12/2019 στις 6:35 ΜΜ, stratosmixas7 είπε Καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου ένα glx 90αρι μαμά και θέλω να το ανεβάσω στα 54mm(μπιέλα και κυλινδροπίστονο) το θέμα και η ερώτησή μου είναι εάν ξέρει κάποιος εάν το κυλινδροπίστονο 54mm μπαίνει πάνω η χρειάζονται άνοιγμα τα κάρτερ. Ευχαριστώ. Ιδανικα,εγω θα το αφηνα ησυχο,για να αντεξει πιο πολυ και απο..εμενα. Ενα απλο βημα ειναι να του βαλεις 53mm με τη μαμα μπιελα,ισως καρμπυρατερ και εκεντροφορο. Εγω το δικο μου παντως το ειχα ανοιξει μονος με σβουρακι ( ημουν 17 τοτε ) ,αλλα εκεινο το μηχανακι δε δουλευε ποτε σωστα. Αν ντε και καλα πρεπει να το ανεβασεις,καντο σε ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΣΤΟΡΑ,οχι με τα φιλαρακια σου σε καμια αποθηκη.
alexakos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 53αρι κυλινδρο απο max , πας σε τορνο να στον κανει 54αρι για ανοχες κιολας και μπαινει και μια χαρα. ειχα 54 το δικο μ 7 χρονια με μπιελα 90αριου μεχρι να βαρεσει. και τα 2 χρονια τα τελευταια ηταν ντελιβερι και χωρις λαδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα