Προς το περιεχόμενο

Redmi note 8 + εγγύηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω λιγότερο από μήνα το κινητό και έσπασε στο σημείο που είναι η μικρότερη κάμερα και ράγισε όλο το γυαλί από πίσω χωρίς να μου έχει πέσει κάτω και απορώ πως έγινε, αφού είχα και την θήκη σιλικόνης. Είναι λες και το χτύπησες με καλέμι. Σκεφτείτε το πήρε χαμπάρι τρίτο άτομο που το έβλεπε από πίσω. Ήθελα να ρωτήσω επειδή πολυδιαφημίζουν το τάχα τιτανομέγιστο gorilla glass κι επειδή είναι τόσο καινούριο, αν προβλέπεται εντός εγγύηση κάτι. Χλωμό το κόβω, αλλά...

Δημοσ.

Είναι σαν το τρακάρισμα με δική σου υπαιτιότητα χωρίς μικτή ασφάλεια, δεν προβλέπεται τίποτα. Αν είναι 100% λειτουργική η συσκευή μικρό το κακό.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Είναι σαν το τρακάρισμα με δική σου υπαιτιότητα χωρίς μικτή ασφάλεια, δεν προβλέπεται τίποτα. Αν είναι 100% λειτουργική η συσκευή μικρό το κακό.

Το κινητό είναι λειτουργικό και ναι δεν είναι μεγάλο το κακό. Απλά τόσο εύκολα να σπάει; Δεν ξέρω. Μικρό επίσης και το κόστος αλλαγής, αλλά για καινούριο κινητό.

Να ναι καλά τα παιδιά στην Ομόνοια και στους γύρω δρόμους που σου επισκευάζουν ό,τι θέλεις με τιμές χώμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nauths είπε

Το κινητό είναι λειτουργικό και ναι δεν είναι μεγάλο το κακό. Απλά τόσο εύκολα να σπάει; Δεν ξέρω. Μικρό επίσης και το κόστος αλλαγής, αλλά για καινούριο κινητό.

Να ναι καλά τα παιδιά στην Ομόνοια και στους γύρω δρόμους που σου επισκευάζουν ό,τι θέλεις με τιμές χώμα.

Mου έπεσε το κινητό από ύψος πάνω από δύο μέτρα και δεν έπαθε τίποτα απολύτως (έχει corning gorilla glass 5). Είναι και θέμα τύχης.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα τζάμια της corning έχουν κυρίως αντιχαρακτηκες ιδιότητες, αν το είχες σε καμία τσέπη και έφαγε πίεση σπάει, αν το είχες σε τσάντα με άλλα πράγματα πάλι μπορεί να σπάσει έφαγε αρκετή πίεση σε εκείνο το σημείο και ράγισε

Δυστυχώς εγγύηση σε σε καλύπτει, εκτός αν έχεις κάνει ασφάλεια συσκευής, παρόλα αυτά επειδή όλες καλύπτουν μόνο μια επισκευή δεν θα "ξοδευα" την τσάμπα επισκευή σε τζάμι πλάτης

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Τα τζάμια της corning έχουν κυρίως αντιχαρακτηκες ιδιότητες, αν το είχες σε καμία τσέπη και έφαγε πίεση σπάει, αν το είχες σε τσάντα με άλλα πράγματα πάλι μπορεί να σπάσει έφαγε αρκετή πίεση σε εκείνο το σημείο και ράγισε

Δυστυχώς εγγύηση σε σε καλύπτει, εκτός αν έχεις κάνει ασφάλεια συσκευής, παρόλα αυτά επειδή όλες καλύπτουν μόνο μια επισκευή δεν θα "ξοδευα" την τσάμπα επισκευή σε τζάμι πλάτης

Σκέφτομαι και γω να πάρω το ίδιο ..έχω όμως το έξεις ερώτημα αν το κινητό το βάζω στην τσέπη του τζιν παίζει να πάθει του ?

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, life is music είπε

Σκέφτομαι και γω να πάρω το ίδιο ..έχω όμως το έξεις ερώτημα αν το κινητό το βάζω στην τσέπη του τζιν παίζει να πάθει του ?

Άμα κάτσεις στραβά πουθενά και το ζορίσεις μπορεί να σπάσει, μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να κτυπήσεις πουθενά σε καμία γωνία πάγκου πχ και να την πάθεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Άμα κάτσεις στραβά πουθενά και το ζορίσεις μπορεί να σπάσει, μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να κτυπήσεις πουθενά σε καμία γωνία πάγκου πχ και να την πάθεις

Και τα θα πρέπει να κάνω για να μην πάθει κάτι ?

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, life is music είπε

Και τα θα πρέπει να κάνω για να μην πάθει κάτι ?

Θήκη βοηθάει αρκετα, παρόλα αυτά ακόμα και με θήκη αν φάει πολύ ζόρι σε ένα σημείο πάλι μπορεί να σπάσει,

μπορεί να δίνει πολύ ξακυτερη εμφάνιση το τζάμι αλλά δυστυχώς έχει αρκετά κουσούρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...