Nauths Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα έχω λιγότερο από μήνα το κινητό και έσπασε στο σημείο που είναι η μικρότερη κάμερα και ράγισε όλο το γυαλί από πίσω χωρίς να μου έχει πέσει κάτω και απορώ πως έγινε, αφού είχα και την θήκη σιλικόνης. Είναι λες και το χτύπησες με καλέμι. Σκεφτείτε το πήρε χαμπάρι τρίτο άτομο που το έβλεπε από πίσω. Ήθελα να ρωτήσω επειδή πολυδιαφημίζουν το τάχα τιτανομέγιστο gorilla glass κι επειδή είναι τόσο καινούριο, αν προβλέπεται εντός εγγύηση κάτι. Χλωμό το κόβω, αλλά...
greekfragma Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό μπορεί να συνέβη και από πίεση σε κ@λότσεπη ή τσαντάκι αν δε προσέξεις. Χλωμό για εγγύηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Είναι σαν το τρακάρισμα με δική σου υπαιτιότητα χωρίς μικτή ασφάλεια, δεν προβλέπεται τίποτα. Αν είναι 100% λειτουργική η συσκευή μικρό το κακό.
Nauths Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Είναι σαν το τρακάρισμα με δική σου υπαιτιότητα χωρίς μικτή ασφάλεια, δεν προβλέπεται τίποτα. Αν είναι 100% λειτουργική η συσκευή μικρό το κακό. Το κινητό είναι λειτουργικό και ναι δεν είναι μεγάλο το κακό. Απλά τόσο εύκολα να σπάει; Δεν ξέρω. Μικρό επίσης και το κόστος αλλαγής, αλλά για καινούριο κινητό. Να ναι καλά τα παιδιά στην Ομόνοια και στους γύρω δρόμους που σου επισκευάζουν ό,τι θέλεις με τιμές χώμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Nauths είπε Το κινητό είναι λειτουργικό και ναι δεν είναι μεγάλο το κακό. Απλά τόσο εύκολα να σπάει; Δεν ξέρω. Μικρό επίσης και το κόστος αλλαγής, αλλά για καινούριο κινητό. Να ναι καλά τα παιδιά στην Ομόνοια και στους γύρω δρόμους που σου επισκευάζουν ό,τι θέλεις με τιμές χώμα. Mου έπεσε το κινητό από ύψος πάνω από δύο μέτρα και δεν έπαθε τίποτα απολύτως (έχει corning gorilla glass 5). Είναι και θέμα τύχης.
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Η το εσωσε η θήκη που εφαγε τη προσκρουση αλλιως θα το εκλαιγες το "gorilla glass"
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα τζάμια της corning έχουν κυρίως αντιχαρακτηκες ιδιότητες, αν το είχες σε καμία τσέπη και έφαγε πίεση σπάει, αν το είχες σε τσάντα με άλλα πράγματα πάλι μπορεί να σπάσει έφαγε αρκετή πίεση σε εκείνο το σημείο και ράγισε Δυστυχώς εγγύηση σε σε καλύπτει, εκτός αν έχεις κάνει ασφάλεια συσκευής, παρόλα αυτά επειδή όλες καλύπτουν μόνο μια επισκευή δεν θα "ξοδευα" την τσάμπα επισκευή σε τζάμι πλάτης Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Inuyasha
life is music Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Τα τζάμια της corning έχουν κυρίως αντιχαρακτηκες ιδιότητες, αν το είχες σε καμία τσέπη και έφαγε πίεση σπάει, αν το είχες σε τσάντα με άλλα πράγματα πάλι μπορεί να σπάσει έφαγε αρκετή πίεση σε εκείνο το σημείο και ράγισε Δυστυχώς εγγύηση σε σε καλύπτει, εκτός αν έχεις κάνει ασφάλεια συσκευής, παρόλα αυτά επειδή όλες καλύπτουν μόνο μια επισκευή δεν θα "ξοδευα" την τσάμπα επισκευή σε τζάμι πλάτης Σκέφτομαι και γω να πάρω το ίδιο ..έχω όμως το έξεις ερώτημα αν το κινητό το βάζω στην τσέπη του τζιν παίζει να πάθει του ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, life is music είπε Σκέφτομαι και γω να πάρω το ίδιο ..έχω όμως το έξεις ερώτημα αν το κινητό το βάζω στην τσέπη του τζιν παίζει να πάθει του ? Άμα κάτσεις στραβά πουθενά και το ζορίσεις μπορεί να σπάσει, μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να κτυπήσεις πουθενά σε καμία γωνία πάγκου πχ και να την πάθεις
life is music Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Άμα κάτσεις στραβά πουθενά και το ζορίσεις μπορεί να σπάσει, μπορεί χωρίς να το καταλάβεις να κτυπήσεις πουθενά σε καμία γωνία πάγκου πχ και να την πάθεις Και τα θα πρέπει να κάνω για να μην πάθει κάτι ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, life is music είπε Και τα θα πρέπει να κάνω για να μην πάθει κάτι ? Θήκη βοηθάει αρκετα, παρόλα αυτά ακόμα και με θήκη αν φάει πολύ ζόρι σε ένα σημείο πάλι μπορεί να σπάσει, μπορεί να δίνει πολύ ξακυτερη εμφάνιση το τζάμι αλλά δυστυχώς έχει αρκετά κουσούρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα