Members gsarig Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Members Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Πριν από κάποιο καιρό είχε τύχει να διαβάσω σε κάποια επιγραφή (άσχετη με φαγητό) τη φράση "the stakes are high" και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα ήταν πολύ ωραίο όνομα για μπριζολάδικο, παραφρασμένο προφανώς σε "the steaks are high". 2
KokoblokoFPV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Σοβαρό steakhouse? τι κρέατα θα έχεις?
Shadows Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Εχετε παρατηρησει οτι αναλογικα οσο γινονται πιο τρεντυ και με εξυπνοτερα ονοματα τα σουβλατζιδικα τοσο πεφτει η ποιοτητα? 5
Strigla Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Ρώτα εμένα προσωπικά αν θελεις,που έχω και εμπειρία σε τέτοια μαγαζιά.Εικοσι χρόνια είμαι στον χώρο της εστίασης!
g_alkis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Χασαποταβέρνα. Μου θέλετε και steak house. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Αν μου εδινες 10% επί του τζίρου θα σου πρότεινα...😁
l337 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Butcher's Chophouse με logo κάτι σαν το παρακάτω (με 1-2 αλλαγές) Spoiler
christos4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Εφόσον μιλάμε για steak house, που παραπέμπει περισσότερο σε "αμερικανια" και λιγότερο σε "χασαποταβερνα" θα πρότεινα ένα κλασσικό αμερικανικό όνομα (αντρικό ή γυναικείο) Πχ Sally's Jack's Tom's Rick's Alan's Emma's Κλπ Και μπορείς να το συνοδεύσεις από τη λέξη steak house (sally's steak house πχ) Θα πρέπει το όνομα να ταιριάζει και με τη διακόσμηση και το ύφος του μαγαζιού, τη μουσική που θα παίζει κλπ Πχ στην χασαποταβερνα ο Ηλίας δεν περιμένεις να δεις booths με δερματινους καναπέδες ή να παίζει jazz διασκευές από classic rock τραγούδια. (αν εμπνευστεις όνομα από το thread αυτό περιμένουμε κέρασμα να ξέρεις 😛 ) 1
xrist0s4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) " aSTEAKia " Meat the steak Steakers house MpritzoLucky Τρως fit Selfie Steak Steakούδη χαχαχαχα Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από xrist0s4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα