Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ονομασία για ένα STEAK HOUSE που προκειτε να ανοίξω στο επόμενο 3μηνο.Δεκτες προτάσεις από όλους. 

Ευχαριστω εκ των προτέρων. 

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πριν από πολλά πολλά χρόνια, ένας γνωστός μου, μου είχε πει ότι ο Γουίνστον Μπογκάρντε είχε εξαιρετικό όνομα για νυχτερινό μαγαζί.
Τελικά δικαιώθηκε 100% μερικά χρόνια αργότερα, βέβαια δεν το έφτιαξε αυτός το μαγαζί.

Αυτό σου προτείνω, βρες κάποιο εύηχο όνομα Γερμανού ή ΒορειοΕυρωπαίου ποδοσφαιριστή, που να θυμίζει και λίγο κρέας, άλλαξε το ελαφρώς και η επιτυχία είναι σίγουρη. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Lumini είπε

Άλλο ένα κατάστημα εστίασης ανοίγει

Όταν λάβεις το νοίκι του επόμενου μήνα από το airbnb θυμισου να πας να τιμήσεις το μαγαζί που θα ανοίξει ο ts, κρίμα θα είναι να χάσει πελάτες. 

2 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Πριν από πολλά πολλά χρόνια, ένας γνωστός μου, μου είχε πει ότι ο Γουίνστον Μπογκάρντε είχε εξαιρετικό όνομα για νυχτερινό μαγαζί.
Τελικά δικαιώθηκε 100% μερικά χρόνια αργότερα, βέβαια δεν το έφτιαξε αυτός το μαγαζί.

Αυτό σου προτείνω, βρες κάποιο εύηχο όνομα Γερμανού ή ΒορειοΕυρωπαίου ποδοσφαιριστή, που να θυμίζει και λίγο κρέας, άλλαξε το ελαφρώς και η επιτυχία είναι σίγουρη. 

Καλά αν είναι έτσι λέω να το ονομάσει με ονόματα όπως ντρογκμπα η ντιογκο. 

Δημοσ.

Οι 50 αποχρώσεις του γκριλ

ΜπριζΕλληνικον

Ο Βούβαλος

Steak Meze

Ο αφρατουλης

Steak Beat

Ελιά και Σπάλα

😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...