Salvagoal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Ψάχνω ονομασία για ένα STEAK HOUSE που προκειτε να ανοίξω στο επόμενο 3μηνο.Δεκτες προτάσεις από όλους. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
newnick Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 BRIZOLA'S σου έχω και το logo βάλε μια μπρίζα και γράψε από δίπλα OLA's....
G.TH. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Πριν από πολλά πολλά χρόνια, ένας γνωστός μου, μου είχε πει ότι ο Γουίνστον Μπογκάρντε είχε εξαιρετικό όνομα για νυχτερινό μαγαζί. Τελικά δικαιώθηκε 100% μερικά χρόνια αργότερα, βέβαια δεν το έφτιαξε αυτός το μαγαζί. Αυτό σου προτείνω, βρες κάποιο εύηχο όνομα Γερμανού ή ΒορειοΕυρωπαίου ποδοσφαιριστή, που να θυμίζει και λίγο κρέας, άλλαξε το ελαφρώς και η επιτυχία είναι σίγουρη. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Lumini είπε Άλλο ένα κατάστημα εστίασης ανοίγει Όταν λάβεις το νοίκι του επόμενου μήνα από το airbnb θυμισου να πας να τιμήσεις το μαγαζί που θα ανοίξει ο ts, κρίμα θα είναι να χάσει πελάτες. 2 λεπτά πριν, G.TH. είπε Πριν από πολλά πολλά χρόνια, ένας γνωστός μου, μου είχε πει ότι ο Γουίνστον Μπογκάρντε είχε εξαιρετικό όνομα για νυχτερινό μαγαζί. Τελικά δικαιώθηκε 100% μερικά χρόνια αργότερα, βέβαια δεν το έφτιαξε αυτός το μαγαζί. Αυτό σου προτείνω, βρες κάποιο εύηχο όνομα Γερμανού ή ΒορειοΕυρωπαίου ποδοσφαιριστή, που να θυμίζει και λίγο κρέας, άλλαξε το ελαφρώς και η επιτυχία είναι σίγουρη. Καλά αν είναι έτσι λέω να το ονομάσει με ονόματα όπως ντρογκμπα η ντιογκο.
Vassilis_24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 ΚΕΜΠΡΙΤΖΟΛΑΔΙΚΟ! Και μπορείς να προσαρμόσεις και τους τρόπους ψησίματος σε Lower, Advanced και Proficiency! 5
DTInfinity Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Οι 50 αποχρώσεις του γκριλ ΜπριζΕλληνικον Ο Βούβαλος Steak Meze Ο αφρατουλης Steak Beat Ελιά και Σπάλα 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα