Dunyas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλές γιορτές συμφουρίτες μου. Είμαι σε ανάζητηση λογισμικού για την έκδοση τιμολογίων και τη διαχείρση των αποθεμάτων της αποθήκης. Η επιχείρηση είναι μία μάντρα με δομικά υλικά (εμπόριο αγαθών) και επειδή ο αριθμός των προϊότων και των προμηθευτών έχει ξεφύγει, η ανάγκη για ηλεκτρονική μηχανογράφηση είναι επιτακτική. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία πάνω στο θέμα. Μέχρι στιγμής έχω ρωτήσει μόνο για το "Κεφάλαιο" του οποίου το γραφικό το περιβάλλον μου φάνηκε άλλης δεκαετίας. Σήμερα κατέβασα μια trial έκδοση του quickbooks και πειραματίζομαι λίγο στο να δω και εγώ τι ακριβώς θέλω. Γενικά οι απαιτήσεις μου είναι: Ένας χρήστης (1 Η/Y) Έκδοση Τιμολογίου Διαχείση Αποθήκης Καταχώρηση όλων των συνναλαγών (Προμηθευτών, Μεταφορικών) Δεν με ενδιαφέρει άμεσα, αλλά η πιθανή υποστοριξή θα μετρήσει θετικά Λιανική πώληση Ηλεκτρονικλες πωλήσεις και συνναλαγές Θα ήθελα λοιπόν τις προτάσεις σας, ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Dunyas
Dunyas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Λόγω των ημερών δεν ασχολήθηκα με το θέμα, μόλις τελειώσω με την απογραφή θα δοκιμάσω και τα δύο προγράμματα που προτείνατε! Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας! Καλη χρονιά, με υγεία! 1
Fotis_Greece Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δες.λιγο το Softone. Θα σε βολεψει πολυ και εχει και φτηνη εκδοση για ενα χρηστη. Θα το χρειαστείς και για την υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση απο φετος
klarinogroom Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Για κατάστημα με επισκευές και πωλήσεις Η/Υ υπάρχει κάποιο οικονομικό με καλές κριτικές? έχω βρει 2-3 πολύ ωραία αλλά είναι αγγλικά (δεν έχουν ελληνική υποστήριξη γιατί η εταιρία είναι απο Αγγλία). Το softone νομίζω έχει ακριβύνει πλέον..και ίσως είναι και υπερβολικό για τις ανάγκες του συγκεκριμένου καταστήματος. Τα cloud τα εμπιστεύεστε? είναι GDPR certified? οι περισσότεροι απ'ότι είδα δεν το αναφέρουν.
mpentenis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Εγώ κάνω επισκευές και πωλήσεις και με βολεύει η χρήση serial number, καθως και οι εναλλακτικοί κωδικοί που δίνει η εφαρμογή που χρησιμοποιώ. Αγοράζω ίδιο προιόν απο 3 διαφορετικούς προμηθευτές, καταχωρώ εύκολα το τιμολόγιο αγοράς εφοσον εχω καταχωρήσει τους κωδικους τους, βάζω και serial numbers οποτε βλεπω ποτε αγόρασα-πουλησα-επεστρεψα συγκεκριμένη συσκευή, αλλιώς πρέπει να ψάχνεις στα τιμολόγια. Λόγω ηλεκτρονικής τιμολόγησης θα βάλω και ενα live ωστε να κόβω και παραστατικά απο το κινητό και ολα καλα
dpolal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Στις 30/12/2019 στις 4:27 ΜΜ, Dunyas είπε Καλησπέρα και καλές γιορτές συμφουρίτες μου. Είμαι σε ανάζητηση λογισμικού για την έκδοση τιμολογίων και τη διαχείρση των αποθεμάτων της αποθήκης. Η επιχείρηση είναι μία μάντρα με δομικά υλικά (εμπόριο αγαθών) και επειδή ο αριθμός των προϊότων και των προμηθευτών έχει ξεφύγει, η ανάγκη για ηλεκτρονική μηχανογράφηση είναι επιτακτική. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία πάνω στο θέμα. Μέχρι στιγμής έχω ρωτήσει μόνο για το "Κεφάλαιο" του οποίου το γραφικό το περιβάλλον μου φάνηκε άλλης δεκαετίας. Σήμερα κατέβασα μια trial έκδοση του quickbooks και πειραματίζομαι λίγο στο να δω και εγώ τι ακριβώς θέλω. Γενικά οι απαιτήσεις μου είναι: Ένας χρήστης (1 Η/Y) Έκδοση Τιμολογίου Διαχείση Αποθήκης Καταχώρηση όλων των συνναλαγών (Προμηθευτών, Μεταφορικών) Δεν με ενδιαφέρει άμεσα, αλλά η πιθανή υποστοριξή θα μετρήσει θετικά Λιανική πώληση Ηλεκτρονικλες πωλήσεις και συνναλαγές Θα ήθελα λοιπόν τις προτάσεις σας, ευχαριστώ πολύ. Πάρε ένα τηλέφωνο σε SοftOne και Megasoft και ζήτα να σου κάνουν μία παρουσίαση και προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Να ξέρεις ότι τα κρυφά κόστη είναι συνήθως στην ετήσια υποστήριξη (απαραίτητη) ή στις ετησίως ανανεώσιμες άδειες χρήσης (π.χ. πάμφθηνη αγορά άδειας η οποία όμως πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο) Ρώτα επίσης αν παρέχουν το λογισμικό τους σε cloud (έχεις πρόσβαση από παντού και δεν απαιτεί αγορά Η/Υ server για την επιχείρηση σου) κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα