Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Έχει αντιμετωπίσει άλλος κανένας τέτοιο πρόβλημα; Προσπαθώ να βάλω ένα 50ευρω στο λογαριασμό μου στη bunq.com με χρεωστική πειραιώς και δεν περνάει με τίποτα. Ο λογαριασμός έχει υπόλοιπο της κάρτας. Και η κάρτα είναι ενεργή και όχι μπλοκαρισμένη, τσεκαρισμένο με phonebanking. Μας αναγκάζει να στέλνουμε έμβασμα η πειραιώς για να βάζχουμε λεφτά στο bunq, δλδ 2.5 ευρ΄ω αέρα σε κάθε συναλλαγή. έλεος.
karaLRS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Η Πειραιώς έχει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες
tigergreg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Το ιδιο θεμα ειχα και εγω με την πιστωτικη και αναγκαστικα με τις νεες διαταξεις εκανα επικαιροποιηση στοιχειων και κατοπιν εκανα εγγραφη στο ε-βανκιν ωστε οταν βαζω την καρτα σε ηλεκτρονικη αγορα η οτιδηποτε αλλο να μου ερχεται μηνυμα στο κινητο με κωδικο μιας χρησης ωστε να προχωρησω στην συναλλαγη. Διαφορετικα δεν μπορει να γινει συναλλαγη....
user2163 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 30/12/2019 στις 4:29 ΜΜ, turbat0s είπε Τί είναι αυτό? revolut, n26 φάση? Τράπεζα σαν την n26 αλλά Ολλανδική. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από user2163
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα