Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elteo είπε

Το 99% των ΗΠΑμερικανών συναλλάσσονται με κάρτες. Είναι χαζοί αυτοί και έξυπνοι οι Έλληνες «επαγγελματίες» που τόσα χρόνια δεν έκοβαν αποδείξεις ενώ πληρώνονταν κανονικά το ΦΠΑ. Τώρα ζητούν και συμπαράσταση από το καταναλωτικό κοινό.

Ναι, οκ... τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Τις μαγκιές εύκολα τις κάνουμε στην καφετέρια και στο μίνι μάρκετ. Αλλά όταν φτάνει η ώρα να πληρώσουμε μαύρα τον ηλεκτρολόγο ή τον χειρουργό... εκεί αβαβά. Τουμπεκί ψιλοκομένο. Ξεχνάμε τί κάνουν και οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι και οι Σουηδοί.

• Like 6
  • Sad 1
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elteo είπε

Το 99% των ΗΠΑμερικανών συναλλάσσονται με κάρτες. Είναι χαζοί αυτοί και έξυπνοι οι Έλληνες «επαγγελματίες» που τόσα χρόνια δεν έκοβαν αποδείξεις ενώ πληρώνονταν κανονικά το ΦΠΑ. Τώρα ζητούν και συμπαράσταση από το καταναλωτικό κοινό.

Δηλαδη εσυ τοσα χρονια ζηταγες απόδειξη και δε σου δινανε??????????????????

Και γιατι τοτε δεν ψωνιζες απο τον αλλο που σου εδινε??????????????

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ????????????????????????????????????????

1 λεπτό πριν, vasilis1 είπε

Επίσης οι Γερμανοί στο 70% ( καλά το νούμερο είναι προφανώς μεγαλύτερο,απλά χρησιμοποιώ αυτό που έγραψες ) ΔΕΝ φοροδιαφευγουν όπως κάνουν οι Έλληνες.. μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Ετσι ειναι άλλος βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και άλλος μισοάδειο ανναλογα με το μυαλο που εχει.....

ΑΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Ναι, οκ... τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Τις μαγκιές εύκολα τις κάνουμε στην καφετέρια και στο μίνι μάρκετ. Αλλά όταν φτάνει η ώρα να πληρώσουμε μαύρα τον ηλεκτρολόγο ή τον χειρουργό... εκεί αβαβά. Τουμπεκί ψιλοκομένο. Ξεχνάμε τί κάνουν και οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι και οι Σουηδοί.

Προσωπικά πλήρωνα έως τώρα με κάρτα μόνο βενζίνη και σούπερ μάρκετ. Αλλά τώρα θα πληρώνω ότι έχει αξία άνω των 10 ευρώ με κάρτα για να πιάσω το αφορολογητο.

Το επιχείρημα ναι αλλά οι άλλοι δεν με αγγίζει.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Για αυτο και εγω αντι να σε πληρώσω απευθείας χρησιμοποιω οτι ενδιάμεσο σιτε θπαρχει για να σου παίρνει την προμήθεια.

Ετσι και αλλιώς απο σενα την κρατάει,το ιδιο και η τραπεζα....................

Στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσα από τα sites δεν υπάρχει προμήθεια, επειδή η συναλλαγή δεν περνάει από POS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Δηλαδη εσυ τοσα χρονια ζηταγες απόδειξη και δε σου δινανε??????????????????

Και γιατι τοτε δεν ψωνιζες απο τον αλλο που σου εδινε??????????????

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ????????????????????????????????????????

Βλέπω πολλοί ζοριζονται και πολλοί θα ζοριστουν. Δεν πειράζει τόσα χρόνια πληρώναμε φόρους, ήρθε και η σειρά σας. Αν ήταν υγιής η αγορά τότε το «κράτος» δεν θα ανάγκαζε εμένα να ψωνίζω με κάρτα για να πιάσω το 30% κι εσάς να έχετε POS. Welcome to the club.

Επεξ/σία από elteo
  • Like 3
Δημοσ.

δ

Μόλις τώρα, Nikosmile είπε

Στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσα από τα sites δεν υπάρχει προμήθεια, επειδή η συναλλαγή δεν περνάει από POS.

Δηλαδη το φαγητο σαιτ οταν κανω παραγελλεια απο κει "εσενα" δεν σου κραταει προμηθεια ??????????

Μόλις τώρα, elteo είπε

Βλέπω πολλοί ζοριζονται και πολλοί θα ζοριστουν. Δεν πειράζει τόσα χρόνια πληρώναμε φόρους, ήρθε και η σειρά σας. Αν ήταν υγιής η αγορά τότε το «κράτος» δεν θα ανάγκαζε εμένα να ψωνίζω με κάρτα για να πιάσω το 30% κι εσάς να έχετε POS. Κοίτα κάτι πράγματα. Welcome to the club.

Δεν εχω ΠΟΣ φιλαρακο, υπάλληλος ειμαι που πληρωνωμε στην τραπεζα απλα καταλαβαίνω οτι το να πληρώνω την τσιχλα με καρτα δεν ειναι προς όφελός μου...................κατι που εσυ δεν βλεπεις...............

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Ναι αλλα με τον ηλεκτρολογο παζαρεύεις και την εκπτωση :P Και εδω θα σε σωσουν ενω ο αμερικανος θα ψοφήσει στο δικο του συστημα υγειας αμα δεν εχει να προπληρωσει . Αλλα για το καφε δε λεγαμε ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Δηλαδη το φαγητο σαιτ οταν κανω παραγελλεια απο κει "εσενα" δεν σου κραταει προμηθεια ??????????

Αυτό καλά κάνει, είναι συνεργάτης και φέρνει πελάτες και βέβαια θα πάρει την προμήθεια.

Δημοσ.

Ενω εδω που έχεις προπληρώσει είδει θα ψοφήσεις ετσι και αλλιως😜

3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ναι αλλα με τον ηλεκτρολογο παζαρεύεις και την εκπτωση :P Και εδω θα σε σωσουν ενω ο αμερικανος θα ψοφήσει στο δικο του συστημα υγειας αμα δεν εχει να προπληρωσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

δ

Δεν εχω ΠΟΣ φιλαρακο, υπάλληλος ειμαι που πληρωνωμε στην τραπεζα απλα καταλαβαίνω οτι το να πληρώνω την τσιχλα με καρτα δεν ειναι προς όφελός μου...................κατι που εσυ δεν βλεπεις...............

Είσαι τραπεζικός υπάλληλος και έχεις τέτοιο κόψιμο; 

Επεξ/σία από elteo
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι αυτο το δωρακι το δινουμε μετα - αν με ψοφήσουν δεν εχει bonus :P

1 λεπτό πριν, SPYRER_007 είπε

Ενω εδω που έχεις προπληρώσει είδει θα ψοφήσεις ετσι και αλλιως😜

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
Μόλις τώρα, elteo είπε

Είσαι τραπεζικός υπάλληλος και έχεις τέτοιο κόψιμο; Sureeee.

Μπα εχω μυαλο ....................................και καθολου κοψιμο. Sureeee.

• Confused 1
Δημοσ.

Ζόρι έχεις γιατί είχες καλομαθει στην φοροδιαφυγή. 

Anyway ότι και να λέμε ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει ότι τον βολεύει. Δεν θα ακούσει κανέναν Spyder 007 στο ίντερνετ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σήμερα δουλεύουν τα POS του Mikel; Αν όχι, πάλι δεν κάναμε τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτε δεν ημουν καλομαθημένος σε τιποτα και εμαι υπαλληλος.ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΉΜΟΥΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

Μιας και καναιτε οτι δεν το βλέπεται.....................

9 λεπτά πριν, elteo είπε

Ζόρι έχεις γιατί είχες καλομαθει στην φοροδιαφυγή. 

Anyway ότι και να λέμε ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει ότι τον βολεύει. Δεν θα ακούσει κανέναν Spyder 007 στο ίντερνετ.

Επεξ/σία από SPYRER_007
  • Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...