conkal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, afragorn είπε Γιατί δεν έχω λογαριασμό στη τράπεζα που την έβγαλα. Ναι ξέρω, εντελώς κουλό, αλλά ήθελαν 300€ κατάθεση για να ανοίξω έναν απλό λογαριασμό. Στο μέλλον θα ανοίξω λογαριασμό μισθοδοσίας εκεί οπότε θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. Δανεισου 300 ευρω , βαλτα να σου ανοιξουν τον λογαριασμο (που δυσκολο μου φαινεται να εχει ακομη περιορισμους) και μετα τραβηξε τα και επεστρεψε τα . 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Το παράξενο είναι ότι δεν χρειαζόταν λογαριασμός για να δωθεί η πιστωτική. 😛 1
logistoulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στην πληρωμή ενός χειρούργου που είναι όλα μαύρα δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι και έχει γίνει με τη συνένεση του φοβισμένου ασθενή. Στα 2€ του καφέ όμως συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι, ο πελάτης ξέρει ότι τους πληρώνει και ζητάει το νόμιμο δικαίωμά του να πληρώσει με κάρτα. καλά μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να έχεις όλη τη πληροφόρηση με κύρια το κόστος του προσωπικού
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλα εγω ξερω φουρνους στη χερσονησο που μονιμως χαλασμενο ηταν το pos ολη τη σεζον - και η ταμειακη δε πολυδουλευει ειχε γριπη και αυτη Προφανως και τα 5 λεπτα στους 500 καφεδες ειναι ποσο . Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Malthador είπε Όχι απαραίτητα, δεν σου έχει τύχει ποτέ στη ζωή σου να έχεις πρόβλημα για μέρες με το internet; Την τελευταία φορά με ξέσκισε ο ΟΤΕ, είχα μείνει δέκα μέρες χωρίς σύνδεση και άρα χωρίς POS. Επίσης, εξαρτάται και πότε θα τύχει η στραβή, φέτος παραμονή Χριστουγέννων έπαιξε κοκομπλόκο με τις κάρτες όλων των τραπεζών στον Σκλαβενίτη. Μία μέρα που ήταν πίτα στον κόσμο, φαντάσου για πόσους δυσαρεστημένους πελάτες μιλάμε, χωρίς να φταίνε τα καταστήματα. Ακόμα και έτσι να είναι όμως, όπως το λες. Αν υποθέσουμε ότι το failure rate είναι 0,1% (random ποσοστό) την ημέρα, τότε στα 100k καταστήματα τα 100 δεν θα μπορούν να δεχτούν κάρτες. Δηλαδή 100 καταστήματα κάθε μέρα θα λένε στους πελάτες τους «sorry, bro». Άλλη περίπτωση: όταν η τράπεζα κάνει update το σύστημά της, οι κάρτες της δεν περνάνε. Μπορεί αυτό να γίνεται κάθε Κυριακή από τις 5:00 μέχρι τις 7:00 το πρωί (για την Eurobank ας πούμε) και να φαίνεται μικρό το κακό, αλλά κάθε Κυριακή και για ένα δίωρο δεν περνάνε οι κάρτες της. Κάτι παρόμοιο φαντάζομαι θα γίνεται και στις άλλες τράπεζες. Για αναλογίσου το. Μην το παρουσιάζεις τόσο ανάλαφρα, το πρόβλημα με τις κάρτες είναι τεράστιο. Είμαι full υπέρ του ηλεκτρονικού χρήματος, αλλά πρέπει πρώτα να μπορεί να υποστηριχθεί από όλους. Φυσικά και υπάρχουν φορές που απλά ο έμπορας είναι μάγκας και δεν θέλει να δεχτεί κάρτες, αλλά δεν είναι πάντα έτσι και -από την εμπειρία μου- είναι μάλλον σπανίως έτσι. Τις περισσότερες φορές το σύστημα είναι που φταίει και μας κρεμάει. Ποτέ στην ζωή μου δεν έτυχε να μην έχω τηλέφωνο ή ίντερνετ πάνω από δύο μερες, μου φαίνεται ακραία περίπτωση αυτή που αναφέρεις. Μια φορά δεν είχαμε τηλέφωνο για 2 μέρες γιατί κόπηκε το καλώδιο σε εμφανές σημειο, ο τεχνικός του ΟΤΕ θα αργούσε πολύ έτσι καλέσαμε έναν ηλεκτρονικό και το έφτιαξε αμεσα. Άλλες φορές έχουν υπάρξει βλάβες αλλά επιδιορθωθηκαν σε σχετικά σύντομο χρόνο. Στα 15 χρόνια που εχω Internet είχε τύχει να μην έχω για κάποιες ώρες αλλά και πάλι διορθώθηκαν αφού ενημέρωσα τις βλάβες, μια φορά διήρκεσε 2 μέρες οταν είχα hol, στα 3 χρόνια που έχω Internet από ΟΤΕ δεν συνέβη ούτε μια βλάβη. Αυτά δεν τα λέω φυσικά για να σε αμφισβητήσω. Οι τράπεζες όταν θα έχουν πρόβλημα θα πάει να πληρώσει ο πελάτης και θα του αναφέρουν επιτόπου ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή θα βγάλει μήνυμα σφάλματος, εχει τύχει και σε μένα. Άλλη αυτή η περίπτωση που θα αναφέρουν στον πελάτη ως αιτία τεχνικό πρόβλημα και άλλο να ειναι γνωστό μονίμως ότι ο άλλος απλά δεν δέχεται κάρτα. Σημασία έχει επίσης αν υπαρχει εκεί το POS και φαίνεται η δεν υπάρχει καθόλου. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κανόνα την περίπτωση που αναφέρεις, είναι μεν κάτι υπαρκτό αλλά πιστεύω σπάνιο ειδικα αν μιλάμε για μέρες. 1
mic2mic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Οποτε τι προτεινεις? Καθε φορα που θελω να ψωνισω κατι να παιρνω το αμαξι να καιω βενζινη να ψαχνω για ΑΤΜ να σηκωνω λεφτα για να πληρων με μετρητα? Η μηπως να κουβαλαω 500 ευρω μονιμα μαζι μου? Για το συγκεκριμένο θέμα, ένας μήνας μποϊκοτάζ στις αγορές με κάρτα θα αρκούσε για να πέσουν οι προμήθειες στο ένα τρίτο. Αλλά μιλάμε για τον λαό που δεν έχει κάνει ποτέ και σε τίποτα μποϊκοτάζ. Εναλλακτικά, οι διάφοροι σύλλογοι εμπόρων θα μπορούσαν να απαιτήσουν συλλογικές συμφωνίες με τις τράπεζες. Άλλοι όμως από κει... σκοπός των συλλόγων έχει καταντήσει να βγαίνουν κάποιοι συνδικαλισταράδες με πολιτικές φιλοδοξίες. Πολιτικές πιέσεις. E-mails σε αρμόδιους υπουργούς. Συλλογή υπογραφών. Οργανωμένες διαμαρτυρίες έξω από τράπεζες με στόχο τη δυσφήμισή τους. Ιδέες υπάρχουν πολλές, αλλά τί να γίνει που έχουμε συνηθίσει στο άγριο σεξ των τραπεζών και φοβόμαστε μήπως το χάσουμε... 4
1988panos2171 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Υπάρχουν περιπτώσεις επιχειρήσεων που αναφέρουν πως δε λειτουργεί το pos γιατί χρωστάνε τα κερατά τους και μόλις δούνε λεφτά στο συνδεδεμένο λογαριασμό τα δεσμεύουν. Αν τα εν λόγω Mikel είναι franchise δε θα απεκλεια να συμβαίνει αυτό. 1
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΤΟ 70 % ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΦΑΊΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουμε ασύρματο POS, στην χειρότερη να μην έχει καλό σήμα GPRS. Ζήτησα από πελάτη να βγούμε στο μπαλκόνι του για να δυναμώσει το σήμα και αρνήθηκε, οπότε τον κατέβασα από την οικοδομή στο δρόμο. Όσοι δεν δέχονται πληρωμές με POS αναιτίως και το έχουν κάνει σύστημα να το αρνούνται σε πελάτες να γίνονται καταγγελίες. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
htw Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, mic2mic είπε Για το συγκεκριμένο θέμα, ένας μήνας μποϊκοτάζ στις αγορές με κάρτα θα αρκούσε για να πέσουν οι προμήθειες στο ένα τρίτο. Αλλά μιλάμε για τον λαό που δεν έχει κάνει ποτέ και σε τίποτα μποϊκοτάζ. Εναλλακτικά, οι διάφοροι σύλλογοι εμπόρων θα μπορούσαν να απαιτήσουν συλλογικές συμφωνίες με τις τράπεζες. Άλλοι όμως από κει... σκοπός των συλλόγων έχει καταντήσει να βγαίνουν κάποιοι συνδικαλισταράδες με πολιτικές φιλοδοξίες. Πολιτικές πιέσεις. E-mails σε αρμόδιους υπουργούς. Συλλογή υπογραφών. Οργανωμένες διαμαρτυρίες έξω από τράπεζες με στόχο τη δυσφήμισή τους. Ιδέες υπάρχουν πολλές, αλλά τί να γίνει που έχουμε συνηθίσει στο άγριο σεξ των τραπεζών και φοβόμαστε μήπως το χάσουμε... ότι καλύτερο έχω ακούσει έως τώρα... πολύ σωστό....
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε ΤΟ 70 % ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΦΑΊΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Ας φρόντιζες να είχες μια χώρα όπως η Γερμανία τότε, εμείς φάγαμε τα cc αλλιώς μαλλον δεν θα είχε γίνει τίποτα με τις κάρτες. Καμία σχέση η σύγκριση Ελλάδας και Γερμανιας. 1
DTsuras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Α επισης, πισω απο την σταση ΚΑΜΑΡΑ ενα μαγαζακι που πηγα να παρω κατι να φαω μου ειχε πει "δεχομαστε καρτα μονο με 2 ευρω και πανω".
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Για αυτο και εγω αντι να σε πληρώσω απευθείας χρησιμοποιω οτι ενδιάμεσο σιτε θπαρχει για να σου παίρνει την προμήθεια. 7 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Έχουμε ασύρματο POS, στην χειρότερη να μην έχει καλό σήμα GPRS. Ζήτησα από πελάτη να βγούμε στο μπαλκόνι του για να δυναμώσει το σήμα και αρνήθηκε, οπότε τον κατέβασα από την οικοδομή στο δρόμο. Όσοι δεν δέχονται πληρωμές με POS αναιτίως και το έχουν κάνει σύστημα να το αρνούνται σε πελάτες να γίνονται καταγγελίες. Ετσι και αλλιώς απο σενα την κρατάει,το ιδιο και η τραπεζα....................
elteo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε ΤΟ 70 % ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΦΑΊΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Το 99% των ΗΠΑμερικανών συναλλάσσονται με κάρτες. Είναι χαζοί αυτοί και έξυπνοι οι Έλληνες «επαγγελματίες» που τόσα χρόνια δεν έκοβαν αποδείξεις ενώ πληρώνονταν κανονικά το ΦΠΑ. Τώρα ζητούν και συμπαράσταση από το καταναλωτικό κοινό. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από elteo 1
vasilis1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε ΤΟ 70 % ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΦΑΊΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Επίσης οι Γερμανοί στο 70% ( καλά το νούμερο είναι προφανώς μεγαλύτερο,απλά χρησιμοποιώ αυτό που έγραψες ) ΔΕΝ φοροδιαφευγουν όπως κάνουν οι Έλληνες.. μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις