Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Black Demis είπε

αυτό είναι κακό για την εικονα τους

πχ σε αρκετά μαγαζιά (οχι μόνο καφέ) ανέβασαν όλα μα ολα ένα κλικ στην τιμή όταν έβαλαν το pos ετσι κάλυψαν την χασουρα

πχ ότι ήταν 10 ευρώ το έκαναν 10,30 λεπτά και τελείωσε τώρα δεν νομίζω να κλαιγόταν κανείς αν καφές από 2 ευρώ το κάνανε πχ 2,20 (αν και έχει κάτι ξεφτίλες που τα θέλουν όλα δικά τους αλλά είναι λίγοι)

ειναι κακο ναι, αλλα χεστικαν. Ο ελληνας δε κοβει τον καφε οποτε στα @@ τους.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lumini είπε

ειναι κακο ναι, αλλα χεστικαν. Ο ελληνας δε κοβει τον καφε οποτε στα @@ τους.

Ξεκάθαρα. 👌

Ούτε στην δεκάδα δεν είμαστε.

coff.PNG

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Ξεκάθαρα. 👌

coff.PNG

μπερδευεις την καταναλωση καφε με τα μαγαζια καφε. Βρες στοιχεια για καφετεριες/ατομο που ειμαστε στην κορυφη.

ο ελληνας θελει να ειναι αφεντικο, εχει λιγα λεφτα στην ακρη, και μπορει να γινει ευκολα αφεντικο μια καφετεριας με 20-30 χιλιαρικα επενδυση. Δεν κοβει αποδείξεις, μοιραζει στους πελατες χθεσινες ή ξεχασμενες αποδειξεις. Τον ανάγκασαν να βαλει ΠΟΣ, ανεβασε τιμες με αυτο το προσχημα, και το ΠΟΣ τωρα χαλασε.

Ενα πρωι καθημερινής να βγειτε σε κεντρικο δημο, ολα τα καφε τινγκα, απο ανεργους εως γερους συνταξιουχους.

• Like 1
Δημοσ.

Μου συνεβη σε καφε στο Περιστερι, στην πλαστεια καγκουριας, στον πεζοδρομο, για καφε 3-4€ μας ειπε οτι ειναι χαλασμενο το μηχανημα ΑΦΟΥ πηρε παραγγελια και μας εφερε τους καφεδες.
Ελλαδαρα.

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, safridia είπε

Μου συνεβη σε καφε στο Περιστερι, στην πλαστεια καγκουριας, στον πεζοδρομο, για καφε 3-4€ μας ειπε οτι ειναι χαλασμενο το μηχανημα ΑΦΟΥ πηρε παραγγελια και μας εφερε τους καφεδες.
Ελλαδαρα.

Δεν ξαναπατας εκει . απλο.

• Thanks 1
Δημοσ.

πολύ κακό για το τίποτα ενώ τα πράγματα είναι απλά.

Σας τη δίνει η συμπεριφορά ενός καταστηματάρχη επειδή δε κόβει αποδείξεις, δε δέχεται κάρτες, δεν είναι ευγενικός....... Πολύ απλά δε ξαναπατάτε. Με το να κλαίγεστε δεν αλλάζει κάτι.Εγώ αυτό κάνω και έληξε το θέμα

Κάποιος έγραψε για μποϊκοτάζ και κόντεψα να πέσω από την καρέκλα. Ποιος θα κάνει μποϊκοτάζ;  Ο Έλληνας που όταν ήταν να κάνει μποϊκοτάζ (για το γάλα νομίζω) πήγαινε την προηγούμενη μέρα και άδειαζε τα ράφια για να μη ψωνίσει την ημέρα που είχε οριστεί το μποϊκοτάζ;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, NT1G είπε

Ξεκάθαρα. 👌

coff.PNG

μάλλον δεν καταλαβες

δεν είναι ο καφές είναι η καφετερίες... (και όχι μόνο)

καθώς είναι φτηνός τρόπος στο να γίνει καποιος αφεντικό (δεν εχεις ιδέα ειδικά στην ελλαδα για κάποιον περίεργο λόγο όλοι προσπαθούν να είναι αφεντικα για να την λενε στους υπαλλήλους)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Black Demis είπε

καθώς είναι φτηνός τρόπος στο να γίνει καποιος αφεντικό (δεν εχεις ιδέα ειδικά στην ελλαδα για κάποιον περίεργο λόγο όλοι προσπαθούν να είναι αφεντικα για να την λενε στους υπαλλήλους)

για άλλο λόγο προσπαθούν να γίνουν αφεντικά.

Διότι στην ελλάδα ισχύει το "ή θα σε  μαμησουν ή θα τους μαμήσεις"

οπότε για να μη κάθονται να τους μαμάνε προσπαθούν να γίνουν αφεντικά και με τη σειρά τους μαμάνε τους άλλους.....

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, christakos07 είπε

Πάντως φήμες της τραπεζικής αγοράς αναφέρουν οτι η Πειραιώς είναι κανόνι έτοιμο να σκάσει.

Θα γελάσουμε πολύ..

Ποιοι το λένε αυτό; Το είχε αναφέρει και κάποιος άλλος εδώ σε κάποιο thread, του έλεγα να μην λέει τέτοια ούτε για αστείο, αν καταρρεύσει συστημική τράπεζα θα γίνει της ποπης. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Ποιοι το λένε αυτό; Το είχε αναφέρει και κάποιος άλλος εδώ σε κάποιο thread, του έλεγα να μην λέει τέτοια ούτε για αστείο, αν καταρρεύσει συστημική τράπεζα θα γίνει της ποπης. 

Από νεόφερτο στο τμήμα IT άλλης τράπεζας(το όνομα της συνθετικό του νομίσματος). 

Μένει να το δούμε. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί τέτοια κακογλωσσιά ο νεόφερτος; Εκεί που πήγε δηλαδή, πόσο καλύτερα είναι τα οικονομικά της; Έχουμε μια τάση να θάβουμε προηγούμενες εταιρίες, αφεντικά κτλ.

• Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, Βασίλης_29 said:

Γιατί να γίνει της Πόπης, φίλε; Δεν έχει assets η Πειραιώς να ρευστοποιήσει για να καλύψει η χασούρα, αν πτωχεύσει; Δεν είναι ασφαλισμένη; 

Σας τρομοκρατούν με το παραμικρό χωρίς λόγο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί να γίνει της Πόπης, φίλε; Δεν έχει assets η Πειραιώς να ρευστοποιήσει για να καλύψει η χασούρα, αν πτωχεύσει; Δεν είναι ασφαλισμένη; 

Σας τρομοκρατούν με το παραμικρό χωρίς λόγο. 

Δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά αν γίνει αυτό τότε δεν θα χρειαστεί πάλι ανακεφαλαιοποιηση η τράπεζα ; Assets υποτίθεται είχαν και οι άλλες τράπεζες. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Βασίλης_29 said:

Δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά αν γίνει αυτό τότε δεν θα χρειαστεί πάλι ανακεφαλαιοποιηση η τράπεζα ; 

Ναι, στο κωλοχανείο που ζούμε αυτό θα γίνει. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, όταν κλείνεις το μαγαζάκι σου, πουλάς όσο όσο την πραμάτεια σου για να καλύψεις τις οφειλές σου και πας στην ευχή του θεού. Δεν περιμένεις τον πατερούλη να σε σώσει. 

Επεξ/σία από Malthador
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...