Moderators Malthador Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 minute ago, Lumini said: ρε παιδια η γερμανια ειναι χωρα που παραγει τα παντα με επιχειρησεις χιλιαδων ατομων... Εδω στην ελλαδα εχουμε 99% μικρες επιχειρησεις κατω τον 5 εργαζομενων. Οταν ολοι αυτοι κλεβουν το φπα, η ζημια στο κρατος ειναι τερατώδης. Γιαυτο μας εχουν επιβαλει τις πληρωμες μεσω καρτων. Νταξ, δε σας αρεσει αλλα τι να κανουν και οι κυβερνώντες για να μη κλέβετε το φπα? Ακομα και με νομο που επιβαλει να εχεις ΠΟΣ, οι μαγαζατορες βρηκαν τροπο να κλεβουν παλι (το ΠΟΣ χαλασε). Δεν διαφωνώ με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ίσα ίσα είμαι υπέρ, ούτε η προμήθεια που κρατάει η τράπεζα με ενοχλεί, γιατί μπορώ να την παζαρεύω. Με διευκολύνει πάρα πολύ το να μην χρειάζεται να πηγαίνω στην τράπεζα για να κάνω κατάθεση κάθε τόσο, γιατί γίνονται πολλά. Με ενοχλεί αφάνταστα όμως που έχει επιβληθεί η χρήση κάρτας, χωρίς να είναι έτοιμο το σύστημα να το υποστηρίξει. Ξαναλέω, τέλος του 2020 που θα είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική τιμολόγηση θα γελάμε παρέα όταν θα πέφτει κάθε τόσο το σύστημα της ΑΑΔΕ και δεν θα μπορούν να εκδοθούν αποδείξεις.
Lumini Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν διαφωνώ με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ίσα ίσα είμαι υπέρ, ούτε η προμήθεια που κρατάει η τράπεζα με ενοχλεί, γιατί μπορώ να την παζαρεύω. Με διευκολύνει πάρα πολύ το να μην χρειάζεται να πηγαίνω στην τράπεζα για να κάνω κατάθεση κάθε τόσο, γιατί γίνονται πολλά. Με ενοχλεί αφάνταστα όμως που έχει επιβληθεί η χρήση κάρτας, χωρίς να είναι έτοιμο το σύστημα να το υποστηρίξει. Ξαναλέω, τέλος του 2020 που θα είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική τιμολόγηση θα γελάμε παρέα όταν θα πέφτει κάθε τόσο το σύστημα της ΑΑΔΕ και δεν θα μπορούν να εκδοθούν αποδείξεις. μας υποχρεώνουν επειδη η χωρα μας δεν εχει περιθώρια προσαρμογής. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Lumini
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να σε καλα ρε φιλε βραδιτικα με κανες και γελασα ..................χαλαλι σου🤣🤣🤣 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 7 minutes ago, Lumini said: μας υποχρεώνουν επειδη η χωρα μας δεν εχει περιθώρια προσαρμογής. Δηλαδή υποχρεώνει εμένα να πληρώνω με κάρτα και δεν υποχρεώνει την τράπεζα να φτιάξει το σύστημα του ΚΩΛΟΥ που έχει και κρεμάει κάθε τόσο και την οποία την έχω ανακεφαλαιοποιήσει δυο-τρεις φορές με τα λεφτά μου. Οκ.
Ntinaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Δεν είναι η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, το υδροκέφαλο δημόσιο είναι. Και οι Γερμανοί φοροδιαφεύγουν αλλά δεν έχουν υδροκέφαλο δημόσιο. Ενω ο ιδιωτικος τομεας παραγει τρομερα πραγματα σουβλακια καφεδες και ουζο
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Δεν είναι η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, το υδροκέφαλο δημόσιο είναι. Και οι Γερμανοί φοροδιαφεύγουν αλλά δεν έχουν υδροκέφαλο δημόσιο. Χα Χα Χα Καλό. Μια χαρά δημόσιο έχουν, όχι και σα των Γάλλων αλλά αυτές οι χώρες το "αντέχουν" λόγω πολύ μεγάλης συγκέντρωσης κεφαλαίου. Λειτουργεί κι ο ιδιωτικός τομέας. Ενώ στην Ελλάδα δεν...
christakos07 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δηλαδή υποχρεώνει εμένα να πληρώνω με κάρτα και δεν υποχρεώνει την τράπεζα να φτιάξει το σύστημα του ΚΩΛΟΥ που έχει και κρεμάει κάθε τόσο και την οποία την έχω ανακεφαλαιοποιήσει δυο-τρεις φορές με τα λεφτά μου. Οκ. Πάντως φήμες της τραπεζικής αγοράς αναφέρουν οτι η Πειραιώς είναι κανόνι έτοιμο να σκάσει. Θα γελάσουμε πολύ.. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από christakos07
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Ενω ο ιδιωτικος τομεας παραγει τρομερα πραγματα σουβλακια καφεδες και ουζο Στα τρόφιμα και στα ποτά τα πάμε καλά. Οι καφέδες έρχονται από έξω, δεν παράγουμε καφέ .
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Nikosmile είπε Στα τρόφιμα και στα ποτά τα πάμε καλά. Οι καφέδες έρχονται από έξω, δεν παράγουμε καφέ . Μόνο που η βιομηχανία τροφίμων είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση. Σίγουρα καλύτερα απο το να τα εισάγαμε όλα, αλλά και πάλι. Αρκετά αδύναμος ο δευτερογενής τομέας, ανεβαίνει λίγο αλλά θέλει πολλά ψωμιά. Σοβαρός τριτογενής δεν υπάρχει, μόνο τουρισμός κι εστίαση. Που κι αυτά ειδικά όταν δεν είναι στο κέντρο της Αθήνας ή σε νησιά, απλά μοιράζουν την πίτα σε μικρότερα κομμάτια.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Μόνο που η βιομηχανία τροφίμων είναι κυρίως για εσωτερική κατανάλωση. Σίγουρα καλύτερα απο το να τα εισάγαμε όλα, αλλά και πάλι. Αρκετά αδύναμος ο δευτερογενής τομέας, ανεβαίνει λίγο αλλά θέλει πολλά ψωμιά. Σοβαρός τριτογενής δεν υπάρχει, μόνο τουρισμός κι εστίαση. Που κι αυτά ειδικά όταν δεν είναι στο κέντρο της Αθήνας ή σε νησιά, απλά μοιράζουν την πίτα σε μικρότερα κομμάτια. Στην βιομηχανία των τροφίμων τα πάμε καλά, δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κάτι γαλλικά και γερμανικά τυριά που όλα βρωμάνε και κολλάνε. Το πρόβλημα είναι ότι ο Γερμανός και ο Γάλλος ποτέ δε θα αγοράσει ελληνική φέτα και ελαιόλαδο επειδή είναι εξαιρετικά μεν ακριβά δε (γι' αυτούς). Θα τα αγοράσουν μόνο οι Έλληνες του εξωτερικού. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Black Demis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Στις 30/12/2019 στις 7:33 ΜΜ, divo είπε Στο αεροδρόμιο ειναι πιο εύκολα τα πραγματα φωνάζεις απευθείας την αστυνομία που έχει εκεί. Πάντως εγώ στο γρήγορη στο αεροδρόμιο, πάντα με κάρτα πληρώνω και δεν μου εχουν πει τίποτα ποτε. εκει ειναι το θεμα τους αλλα δεν ειναι δικη μας δουλεια. Ας αλλαξουν τραπεζα ή ας παει το εμπορικο επιμελητηριο να κανει συμφωνιες. και γιατί δεν κανουν κάτι καλύτερο (αρκετοί βασικά έκαναν) να αυξήσουν ένα κλικ τιμή στον καφέ και τέλος το έλυσαν το θέμα!!
ice25 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 καλά να πούμε και του στραβού το δίκαιο... με το ζόρι συνέταιρος οι τράπεζες στο τζίρο παρακαλώ!!!! πληρώνεις φπα και για το ποσοστό της τράπεζας και το φορολόγησε κιόλας 1 1
valkon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Πλαστικό χρήμα μόνο, όποιο μαγαζί δεν δέχεται κάρτα αντίο. Δεν έχω ποτέ ψιλά και πάντα μου ζητάς ψιλά, Που να τα βρω; Εγώ από την τράπεζα μπορώ να βγάλω 20αρικο και πάνω. Τα ψιλά που να τα βρω αγαπημένε μου περιπτερά/ψιλικατζή/καφεδοποιέ; Δεν δίνεις ρέστα από 20αρικο; Σεβαστό, πάρε την καρτούλα. 1 1
Lumini Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Black Demis είπε και γιατί δεν κανουν κάτι καλύτερο (αρκετοί βασικά έκαναν) να αυξήσουν ένα κλικ τιμή στον καφέ και τέλος το έλυσαν το θέμα!! Ανεβασαν τιμη με το προσχημα τους ΠΟΣ, μετα ειδαν οτι ο κοσμος δεν ειπε τιποτα, και μετα σκεφτηκε οτι καλύτερα η αυξηση να παει ΤΣΕΠΗ παρα στις τραπεζες.
Black Demis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Lumini είπε Ανεβασαν τιμη με το προσχημα τους ΠΟΣ, μετα ειδαν οτι ο κοσμος δεν ειπε τιποτα, και μετα σκεφτηκε οτι καλύτερα η αυξηση να παει ΤΣΕΠΗ παρα στις τραπεζες. αυτό είναι κακό για την εικονα τους πχ σε αρκετά μαγαζιά (οχι μόνο καφέ) ανέβασαν όλα μα ολα ένα κλικ στην τιμή όταν έβαλαν το pos ετσι κάλυψαν την χασουρα πχ ότι ήταν 10 ευρώ το έκαναν 10,30 λεπτά και τελείωσε τώρα δεν νομίζω να κλαιγόταν κανείς αν καφές από 2 ευρώ το κάνανε πχ 2,20 (αν και έχει κάτι ξεφτίλες που τα θέλουν όλα δικά τους αλλά είναι λίγοι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις