Ntinaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SPYRER_007 είπε ΔΕΝ το κανουν απο επιλογη αλλα απο ανάγκη Προβλημα του. Υπαρχει καποιος που βαριεται στη ζωη του και δουλευει απο χομπι? Ολοι απο αναγκη το κανουν.
telis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, Lumini είπε 10 χρονια μας λενε για ταμειακες ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ με την εφορια. Μονο ετσι δεν θα γινεται λαμογια. Όταν κάποια στιγμή γίνει, θα δεις και τα μισά σκρουτζομαγαζα να κλείνουν γιατί δεν θα μπορούν να κάνουν λαμογιά με τον ΦΠΑ. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, telis είπε Όταν κάποια στιγμή γίνει, θα δεις και τα μισά σκρουτζομαγαζα να κλείνουν γιατί δεν θα μπορούν να κάνουν λαμογιά με τον ΦΠΑ. Δεν έχουν ταμειακές αυτά, έχουν ERP και φορολογικό μηχανισμό, θα συνεχίσουν να δουλεύουν κανονικά.
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Προβλημα του. Υπαρχει καποιος που βαριεται στη ζωη του και δουλευει απο χομπι? Ολοι απο αναγκη το κανουν. Αυτο λεω και εγω οτι το κανουν απο αναγκη και οχι απο χομπι,καθως διαφορετικα θα ηταν ανεργοι.Το προβλημα ξεκιναει απο τον "επιχειρηματια" λαμογιο και οχι τον εργαζομενο.Και θα επρεπε να ειναι και δικο σου προβλημα........ Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Καταστηματάρχης δέχεται όλες τις πληρωμές αποκλειστικά με POS. Ληστής μπαίνει μέσα. "Δώσε ότι έχεις στο ταμείο" "Φίλε το ταμείο είναι άδειο, δέχομαι μόνο πληρωμές με POS" "Ε όχι ρε φούστη μου, μια ληστεία πήγα να κάνω κι έπεσα σε posατζή" Ληστής φεύγει άπραγος
Lumini Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Xacti είπε Καταστηματάρχης δέχεται όλες τις πληρωμές αποκλειστικά με POS. Ληστής μπαίνει μέσα. "Δώσε ότι έχεις στο ταμείο" "Φίλε το ταμείο είναι άδειο, δέχομαι μόνο πληρωμές με POS" "Ε όχι ρε φούστη μου, μια ληστεία πήγα να κάνω κι έπεσα σε posατζή" Ληστής φεύγει άπραγος Εχεις παει σε μαγαζι elpedison? Δεν δεχοντε μετρητα. μονο καρτα.
stifler12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Όταν πάτε στον μαζονακη η στον οικονομοπουλο με 300 ευρώ τραπέζι και 20 μπουρπουαρ σας κοβουν απόδειξη; 1
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ζητησε και θα λαβεις................. Πες οτι δεν πληρωνεις αμα δεν λάβεις την αποδειξη 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 3 minutes ago, stifler12 said: Όταν πάτε στον μαζονακη η στον οικονομοπουλο με 300 ευρώ τραπέζι και 20 μπουρπουαρ σας κοβουν απόδειξη; Δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν η ζωή της οικογενειάς τους εξαρτόταν από την δωρεάν επισκεψή μου. 😛 4 3
Ntinaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, stifler12 είπε Όταν πάτε στον μαζονακη η στον οικονομοπουλο με 300 ευρώ τραπέζι και 20 μπουρπουαρ σας κοβουν απόδειξη; Που νομιζεις οτι γραφεις? Σε γκρουπ "μανουλες του facebook" ? ουτε το 2% των ατομων εδω μεσα δεν πανε σε τετοια μαγαζια. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Ntinaras 1
l337 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, stifler12 είπε Όταν πάτε στον μαζονακη η στον οικονομοπουλο με 300 ευρώ τραπέζι και 20 μπουρπουαρ σας κοβουν απόδειξη; Κάποιοι δεν πάμε καν σε τέτοια μαγαζιά. Κατά τ' άλλα, υπάρχει κάποιο σοβαρό άλλο επιχείρημα; 2 2
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Βασίλης_29 said: Ποτέ στην ζωή μου δεν έτυχε να μην έχω τηλέφωνο ή ίντερνετ πάνω από δύο μερες, μου φαίνεται ακραία περίπτωση αυτή που αναφέρεις. Μια φορά δεν είχαμε τηλέφωνο για 2 μέρες γιατί κόπηκε το καλώδιο σε εμφανές σημειο, ο τεχνικός του ΟΤΕ θα αργούσε πολύ έτσι καλέσαμε έναν ηλεκτρονικό και το έφτιαξε αμεσα. Άλλες φορές έχουν υπάρξει βλάβες αλλά επιδιορθωθηκαν σε σχετικά σύντομο χρόνο. Στα 15 χρόνια που εχω Internet είχε τύχει να μην έχω για κάποιες ώρες αλλά και πάλι διορθώθηκαν αφού ενημέρωσα τις βλάβες, μια φορά διήρκεσε 2 μέρες οταν είχα hol, στα 3 χρόνια που έχω Internet από ΟΤΕ δεν συνέβη ούτε μια βλάβη. Αυτά δεν τα λέω φυσικά για να σε αμφισβητήσω. Είσαι τυχερός τότε. Μπορείς να μπεις εδώ στο sub-forum ή στο adslgr.com και να φρίξεις. Κι εγώ που μου έχουν τύχει μόνο 2-3 σοβαρές βλάβες, από τους τυχερούς θεωρώ τον εαυτό μου. 3 hours ago, Βασίλης_29 said: Οι τράπεζες όταν θα έχουν πρόβλημα θα πάει να πληρώσει ο πελάτης και θα του αναφέρουν επιτόπου ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή θα βγάλει μήνυμα σφάλματος, εχει τύχει και σε μένα. Άλλη αυτή η περίπτωση που θα αναφέρουν στον πελάτη ως αιτία τεχνικό πρόβλημα και άλλο να ειναι γνωστό μονίμως ότι ο άλλος απλά δεν δέχεται κάρτα. Σημασία έχει επίσης αν υπαρχει εκεί το POS και φαίνεται η δεν υπάρχει καθόλου. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κανόνα την περίπτωση που αναφέρεις, είναι μεν κάτι υπαρκτό αλλά πιστεύω σπάνιο ειδικα αν μιλάμε για μέρες. Τα είπα και στο δίπλα νήμα, παραμονή Χριστουγέννων, το S/M με 12 ταμεία και με κάθε ταμείο να έχει τουλάχιστον 10 άτομα ουρά. Ξαφνικά μανουριάζουν τα POS και δεν δέχονται καμία κάρτα. Τι ανακοίνωση να έβγαζε το S/M; Ήξερε ότι θα παιχτεί τέτοιο πράγμα; Κι όμως ήμαστε 100 άτομα στα ταμεία που είχαμε χαραμίσει δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια και ταλαιπωρηθήκαμε χωρίς να φταίμε και χωρίς να φταίει το μαγαζί. Άλλο περιστατικό, πάω 5:30 το πρωί Κυριακής στο βενζινάδικο, μου βάζει βενζίνη, πάω να πληρώσω με κάρτα και η κάρτα δεν περνάει, γιατί έκανε update η τράπεζα. Πού να ξέρει το βενζινάδικο πότε κάνει update η κάθε τράπεζα για να με προειδοποιήσει; Και γιατί να είναι υποχρεωμένος να το ξέρει στο κάτω κάτω της γραφής. Απ' ότι διαβάζω πάντως, η Πειραιώς εξακολουθεί να έχει προβλήματα στς κάρτες της 7 μέρες μετά. 3 hours ago, mic2mic said: Εναλλακτικά, οι διάφοροι σύλλογοι εμπόρων θα μπορούσαν να απαιτήσουν συλλογικές συμφωνίες με τις τράπεζες. Άλλοι όμως από κει... σκοπός των συλλόγων έχει καταντήσει να βγαίνουν κάποιοι συνδικαλισταράδες με πολιτικές φιλοδοξίες. Ήδη γίνεται αυτό ως ένα βαθμό, αλλά @@ κάνει ο δικός μου σύλλογος. Είχα 0,8% προμήθεια μέσω του συλλόγου και το κατέβασα στο 0,5% μετά από τσαμπουκά με σύμβαση εκτός συλλόγου. 3 hours ago, vasilis1 said: Επίσης οι Γερμανοί στο 70% ( καλά το νούμερο είναι προφανώς μεγαλύτερο,απλά χρησιμοποιώ αυτό που έγραψες ) ΔΕΝ φοροδιαφευγουν όπως κάνουν οι Έλληνες.. μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Φίλε, δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Η διαφορά του Έλληνα με τον Γερμανό, είναι ότι ο πρώτος τα παίρνει και τα βάζει στην τσέπη. Ο δεύτερος ανοίγει το συρτάρι δίπλα και σου λέει ρίχτα μέσα. Η φοροδιαφυγή στην Γερμανία είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι στην Ελλάδα. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Malthador
Lumini Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Είσαι τυχερός τότε. Μπορείς να μπεις εδώ στο sub-forum ή στο adslgr.com και να φρίξεις. Κι εγώ που μου έχουν τύχει μόνο 2-3 σοβαρές βλάβες, από τους τυχερούς θεωρώ τον εαυτό μου. Τα είπα και στο δίπλα νήμα, παραμονή Χριστουγέννων, το S/M με 12 ταμεία και με κάθε ταμείο να έχει τουλάχιστον 10 άτομα ουρά. Ξαφνικά μανουριάζουν τα POS και δεν δέχονται καμία κάρτα. Τι ανακοίνωση να έβγαζε το S/M; Ήξερε ότι θα παιχτεί τέτοιο πράγμα; Κι όμως ήμαστε 100 άτομα στα ταμεία που είχαμε χαραμίσει δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια και ταλαιπωρηθήκαμε χωρίς να φταίμε και χωρίς να φταίει το μαγαζί. Άλλο περιστατικό, πάω 5:30 το πρωί Κυριακής στο βενζινάδικο, μου βάζει βενζίνη, πάω να πληρώσω με κάρτα και η κάρτα δεν περνάει, γιατί έκανε update η τράπεζα. Πού να ξέρει το βενζινάδικο πότε κάνει update η κάθε τράπεζα για να με προειδοποιήσει; Και γιατί να είναι υποχρεωμένος να το ξέρει στο κάτω κάτω της γραφής. Απ' ότι διαβάζω πάντως, η Πειραιώς εξακολουθεί να έχει προβλήματα στς κάρτες της 7 μέρες μετά. Ήδη γίνεται αυτό ως ένα βαθμό, αλλά @@ κάνει ο δικός μου σύλλογος. Είχα 0,8% προμήθεια μέσω του συλλόγου και το κατέβασα στο 0,5% μετά από τσαμπουκά με σύμβαση εκτός συλλόγου. Φίλε, δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Η διαφορά του Έλληνα με τον Γερμανό, είναι ότι ο πρώτος τα παίρνει και τα βάζει στην τσέπη. Ο δεύτερος ανοίγει το συρτάρι δίπλα και σου λέει ρίχτα μέσα. Η φοροδιαφυγή στην Γερμανία είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι στην Ελλάδα. ρε παιδια η γερμανια ειναι χωρα που παραγει τα παντα με επιχειρησεις χιλιαδων ατομων... Εδω στην ελλαδα εχουμε 99% μικρες επιχειρησεις κατω τον 5 εργαζομενων. Οταν ολοι αυτοι κλεβουν το φπα, η ζημια στο κρατος ειναι τερατώδης. Γιαυτο μας εχουν επιβαλει τις πληρωμες μεσω καρτων. Νταξ, δε σας αρεσει αλλα τι να κανουν και οι κυβερνώντες για να μη κλέβετε το φπα? Ακομα και με νομο που επιβαλει να εχεις ΠΟΣ, οι μαγαζατορες βρηκαν τροπο να κλεβουν παλι (το ΠΟΣ χαλασε). Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Lumini
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δεν είναι η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, το υδροκέφαλο δημόσιο είναι. Και οι Γερμανοί φοροδιαφεύγουν αλλά δεν έχουν υδροκέφαλο δημόσιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις