Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Κανεις μεγαλο λαθος. Σε 3-4 πολεις της Γερμανιας που εχω παει, δε δεχονται σχεδον πουθενα καρτα τα μικρα μαγαζια, και ακομα και αν ζητησεις αποδειξη δεν δινουν. μηπως επειδη σε ειδαν τουριστα, οποτε σου λενε "σιγα μη ξερει αυτος που να απευθυνθει"? γενικα οπου και να πας τουριστας = μακακας και χτυπανε αναλογα (μακαρι να γινοταν να χτυπαγε και ο τουριστας πισω διοτι εχω δουλεψει σε τουριστικα και σιχαθηκα με την αισχροκερδια)
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Lumini είπε 10 χρονια μας λενε για ταμειακες ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ με την εφορια. Μονο ετσι δεν θα γινεται λαμογια. Δεν το κανουν ομως τα αχρηστα λαμογια ανεξαρτητου χρωματος και αποψης γιατι δεν ειναι αυτο το προβλημα τους 33 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε μηπως επειδη σε ειδαν τουριστα, οποτε σου λενε "σιγα μη ξερει αυτος που να απευθυνθει"? γενικα οπου και να πας τουριστας = μακακας και χτυπανε αναλογα (μακαρι να γινοταν να χτυπαγε και ο τουριστας πισω διοτι εχω δουλεψει σε τουριστικα και σιχαθηκα με την αισχροκερδια) 34 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε ΔΕΝ ηταν υπωχρεωτικη η εκδοση αποδειξης στην γερμανια Θα γινει απο το νεο ετος ΓΙΑΤΙ πολυ απλα ΔΕΝ φοροδιαφεύγουν οι Γερμανοι ΜΟΝΟ οι Ελληνες Το δεν φοροδιαφεύγουν οι γερμανοι ειναι προφανώς ειρωνικο Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007
Ntinaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε ΔΕΝ ηταν υπωχρεωτικη η εκδοση αποδειξης στην γερμανια Θα γινει απο το νεο ετος ΓΙΑΤΙ πολυ απλα ΔΕΝ φοροδιαφεύγουν οι Γερμανοι μονο οι Ελληνες Δε μιλαω για εκδοση αποδειξης, δε με νοιαζει το χαρτι, με νοιαζει οτι 1ον δεν δεχοντουσαν καρτα 2ον οταν εδινα μετρητα, απλα τα βαζαν στο συρταρι και διναν ρεστα χωρις να πατησουν τιποτα στην ταμειακη η καπου αλλου. Αρα φοροδιαφευγουν οι Γερμανοι Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Ntinaras 2 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε ΔΕΝ ηταν υπωχρεωτικη η εκδοση αποδειξης στην γερμανια Θα γινει απο το νεο ετος ΓΙΑΤΙ πολυ απλα ΔΕΝ φοροδιαφεύγουν οι Γερμανοι μονο οι Ελληνες αμα σκεφτοσουν προτου βιαστεις να χλευασεις θα καταλαβαινες οτι αμα στην ελλαδα δεν ηταν υποχρεωτικη η αποδειξη τοτε δεν θα υπηρχαν καν ταμιακες (να μπαινει σε εξοδα ο κακομοιρης ο μαγαζατορας?) και οχι το 15-20% φοροδιαφυγη που χει η γερμανια οποτε σε ολες τις χωρες φοροδιαφευγουν, καλωσορισες στην πραγματικοτητα, αλλα τοσο σοβαρη ελλειψη παιδειας και κοινωνικης αντιληψης σπανια συναντας σε πολιτισμενα κρατη
Ntinaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε μηπως επειδη σε ειδαν τουριστα, οποτε σου λενε "σιγα μη ξερει αυτος που να απευθυνθει"? γενικα οπου και να πας τουριστας = μακακας και χτυπανε αναλογα (μακαρι να γινοταν να χτυπαγε και ο τουριστας πισω διοτι εχω δουλεψει σε τουριστικα και σιχαθηκα με την αισχροκερδια) Ειτε οταν ημουν μονος, ειτε οταν ημουν με γερμανικη παρεα που μιλαγαν και παραγγελναν αυτοι ,το ιδιο συνεβαινε. Μαλιστα το ενα ταξιδι ηταν επαγγελματικο και επρεπε να εχω αποδειξεις απο ολα τα εξοδα φαγητου για να καλυφθουν και οποιος δεν εδινε αποδειξη απλα σηκωνομουνα και εφευγα. Κωλιλα.
l337 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Lumini είπε στην χωρα που λες, οι φορο-κλεφτες ειναι 5%. Εδω ειναι το 50%. Μαζι με τους Ρουμανους ειμαστε τα καλύτερα κλεφτρονια. Οποτε ατυχο το παραδειγμα σου. Επειδή -για άλλη μια φορά- έχεις μαύρα μεσάνυχτα, στη χώρα που λες (Γερμανία) η φοροδιαφυγή και το οικονομικό έγκλημα είναι κάτι σαν εθνικό σπορ. 2
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αμα σκεφτοσουν προτου βιαστεις να χλευασεις θα καταλαβαινες οτι αμα στην ελλαδα δεν ηταν υποχρεωτικη η αποδειξη τοτε δεν θα υπηρχαν καν ταμιακες (να μπαινει σε εξοδα ο κακομοιρης ο μαγαζατορας?) και οχι το 15-20% φοροδιαφυγη που χει η γερμανια οποτε σε ολες τις χωρες φοροδιαφευγουν, καλωσορισες στην πραγματικοτητα, αλλα τοσο σοβαρη ελλειψη παιδειας και κοινωνικης αντιληψης σπανια συναντας σε πολιτισμενα κρατη Ας το παρουμε αλλιώς απο την πλευρα του καταναλωτη Το 30% του μισθου παει στο σουπερ μαρκετ 0 ΦΠΑ κλοπή Το αλλο 30 δεκο καυσιμα (που καλα κανουμε και τα βαζουμε με καρτα) παλι 0 ΦΠΑ κλοπη Το αλλο 30 στο νοικι 0 ΦΠΑ Στα 1000 ευρω μισθος αστρονομικος για την Ελλαδα του σημερα περισσεύουν 100 ευρω εκ των οποιων τα 24 ΦΠΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 25 ΕΥΡΩ Φαντασου αμα περνάει με το βασικο Και οχι δεν θα κανω εγω την δουλεια του κρατους κυνηγώντας τις ταμειακές μηχανες αν ειναι νομιμες επιδεί αυτοι ειναι αχρηστοι.........χρυσοπληρώνω αλλους ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΩΝ 1.5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007 2
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Έχεις δικιο οι περισσοτεροι ειναι ανεργοι και υπολοιποι δουλευουν τζαμπα
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SPYRER_007 είπε Ας το παρουμε αλλιώς απο την πλευρα του καταναλωτη Το 30% του μισθου παει στο σουπερ μαρκετ 0 ΦΠΑ κλοπή Το αλλο 30 δεκο καυσιμα παλι 0 ΦΠΑ κλοπη Το αλλο 30 στο νοικι 0 ΦΠΑ Στα 1000 ευρω μισθος αστρονομικος για την Ελλαδα του σημερα περισσεύουν 100 ευρω εκ των οποιων τα 24 ΦΠΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 25 ΕΥΡΩ Φαντασου αμα περνάει το βασικο Και οχι δεν θα κανω εγω την δουλεια του κρατους κυνηγώντας τις ταμειακές μηχανες αν ειναι νομιμες επιδεί αυτοι ειναι αχρηστοι.........χρυσοπληρώνω αλλους. σου ειπα εγω να κυνηγησεις κανεναν? αλλα μη μας τα πρηζετε για τους "κακομοιρους" μαγαζατορες που τους "φαγανε" 2%.. λες και δε το πληρωνουν οι καταναλωτες στη τελικη. ειναι τρελος οποιος νομιζει οτι οι καταναλωτες θα ενδιαφερθουν για αυτο το αμελητεο ποσο, ειδικα οταν ξερουν οτι ετσι κ αλλιως ή στη τραπεζα θα παει ή στον επιχειρηματια. αυτο το 2% αμα το παρει ο μαγαζατορας θα παει τσεπη. ουτε μειωση τιμης, ουτε καλυτερη ποιοτητα στο προιον, ουτε μεγαλυτερος μισθος στον υπαλληλο που δουλευει 12ωρα με 500 ευρω το μηνα.
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο σενα και μενα το φαγανε το 2% αφου φυσικα το βαλανε στην τιμη και καλα κανανε.......................Και το φαγανε οι τραπεζες που τις εχουμε πληρωσει (διασωσει) με το αιμα μας και οχι οι μαγαζατορες Για ΑΥΤΟ μου τι δινει η καρτα .Δεχομαι οτι εχει λογο υπαρξης ΑΛΛΑ οχι για τα 2 ευρω.Για αυτα προτιμαω να ζητω αποδείξη 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε σου ειπα εγω να κυνηγησεις κανεναν? αλλα μη μας τα πρηζετε για τους "κακομοιρους" μαγαζατορες που τους "φαγανε" 2%.. λες και δε το πληρωνουν οι καταναλωτες στη τελικη. ειναι τρελος οποιος νομιζει οτι οι καταναλωτες θα ενδιαφερθουν για αυτο το αμελητεο ποσο, ειδικα οταν ξερουν οτι ετσι κ αλλιως ή στη τραπεζα θα παει ή στον επιχειρηματια. αυτο το 2% αμα το παρει ο μαγαζατορας θα παει τσεπη. ουτε μειωση τιμης, ουτε καλυτερη ποιοτητα στο προιον, ουτε μεγαλυτερος μισθος στον υπαλληλο που δουλευει 12ωρα με 500 ευρω το μηνα. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SPYRER_007 είπε Απο σενα και μενα το φαγανε το 2% αφου φυσικα το βαλανε στην τιμη και καλα κανανε....................... ναι, και αμα καταργηθει κανενας δε θα κατεβασει τιμες, στη τσεπη τους θα παει. αρα εμεις σα καταναλωτες πληρωνουμε ηδη το δικαιωμα να χρησιμοποιησουμε καρτα
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Απο σενα και μενα το φαγανε το 2% αφου φυσικα το βαλανε στην τιμη και καλα κανανε.......................Και το φαγανε οι τραπεζες που τις εχουμε πληρωσει (διασωσει) με το αιμα μας και οχι οι μαγαζατορες Για ΑΥΤΟ μου τι δινει η καρτα .Δεχομαι οτι εχει λογο υπαρξης ΑΛΛΑ οχι για τα 2 ευρω.Για αυτα προτιμαω να ζητω αποδείξη απλα το συμπληρωσα μετα 5 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε ναι, και αμα καταργηθει κανενας δε θα κατεβασει τιμες, στη τσεπη τους θα παει. αρα εμεις σα καταναλωτες πληρωνουμε ηδη το δικαιωμα να χρησιμοποιησουμε καρτα Δεκτο και σεβαστο να κανει οτι θελει ο καθενας Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007
Ntinaras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Έχεις δικιο οι περισσοτεροι ειναι ανεργοι και υπολοιποι δουλευουν τζαμπα Οι μισοι δουλευουν μαυρα. 1
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 ΔΕΝ το κανουν απο επιλογη αλλα απο ανάγκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις