johnythedirector Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα , και Χρόνια πολλά!!! Έχω σύνδεση Vdsl wind 50. Με το ρουτερ της εταιρείας δεν είχα ούτε την εμβέλεια που ήθελα, κολλούσαν κάποιες συσκευές, και η ταχύτητα δεν είναι αυτή που θέλω δηλαδή ποτέ είναι 15 ποτέ είναι 35. Πήρα το tp link vr600 που είχα διαβάσει καλές κριτικές, πήρα και την wind να μου δώσει τους κωδικούς. Μου έδωσε κωδικούς αλλά μου είπε ότι δεν θα συνδεθεί. Και όντως τους έβαλα και δεν συνδέεται στο Ίντερνετ. Τι κάνουμε; Είδα πως υπήρχε παρόμοιο θέμα πιο κάτω και έγινε αλλαγή ISP από nova σε ore και δούλεψε. Σε μένα δυστυχώς δεν δουλεύει. Έκανα αλλαγή στις ρυθμίσεις του to link από wind σε ote αλλά τζίφος. Ελπίζω να μην έδωσα 90 ευρώ για πλάκα.. Υπαρχει λέτε κάτι που δεν έχω κάνει; Ευχαριστω εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από johnythedirector
bill2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα Δεν συχρονιζει Δεν παιρνει ip ποιο απο τα 2; 1
johnythedirector Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 To router της wind ειναι το technicolor 788 v3. Συνδέεται κανονικά στο ιντερνετ. Το νέο ειναι το tp link vr600. Δεν συνδέεται στο internet, δεν παιρνει ip.
johnythedirector Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, bill2015 είπε Δες υπαρχει ενα παρομοιο θέμα με nova Το έχω δει και άλλαξα τον isp από wind σε ote αλλά συνεχίζει να μην συνδέεται.😞
teo_3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μήπως η γραμμή σου είναι VoIP? Αν ναι, δεν θα δουλέψει παρά μόνο ως ρούτερ μαζί με το μόντεμ της Wind.
johnythedirector Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, teo_3 είπε Μήπως η γραμμή σου είναι VoIP? Αν ναι, δεν θα δουλέψει παρά μόνο ως ρούτερ μαζί με το μόντεμ της Wind. 30 λεπτά πριν, teo_3 είπε Μήπως η γραμμή σου είναι VoIP? Αν ναι, δεν θα δουλέψει παρά μόνο ως ρούτερ μαζί με το μόντεμ της Wind. Πως θα ελέγξω αν είναι voip? Σορρυ αλλά είμαι άσχετος από δίκτυα. Το τηλέφωνο από την άλλη πρίζα το έχω βγάλει τελείως , και επίσης το tp link το έχω συνδέσει απευθείας στην γραμμή τηλεφώνου με splutter. Ξαναμπήκα με το παλιό ρουτερ, και στo πεδίο internet access, βλέπω ότι το password (κρυμμένο) έχει 8 ψηφία. Όμως στην wind μου ειπανε ότι ο κωδικός ειναι το τηλεφωνο μου που προφανως ειναι 10 ψηφία. Λέτε να έχει σχέση αυτό;
johnythedirector Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Επιτέλους συνδέθηκε!!!!! Τελικά μετά το 3ο τηλεφωνημα στην wind και αφού ρώτησα για 5000η φορά ποιος ειναι ο κωδικός μου, και μου λενε το τηλέφωνο, τους ρώτησα γιατί έχει σε μένα 8ψηφιο κωδικό;;;;;; Έκανε ο supervisor reset τον κωδικό, έβαλε το τηλ. νουμερο μου σαν κωδικό, και όλα οκ. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Δυστυχώς στην χώρα μας θέλει τεράστια υπομονή για τα αυτονόητα.... 1
DanielRGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, johnythedirector είπε Επιτέλους συνδέθηκε!!!!! Τελικά μετά το 3ο τηλεφωνημα στην wind και αφού ρώτησα για 5000η φορά ποιος ειναι ο κωδικός μου, και μου λενε το τηλέφωνο, τους ρώτησα γιατί έχει σε μένα 8ψηφιο κωδικό;;;;;; Έκανε ο supervisor reset τον κωδικό, έβαλε το τηλ. νουμερο μου σαν κωδικό, και όλα οκ. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Δυστυχώς στην χώρα μας θέλει τεράστια υπομονή για τα αυτονόητα.... Το θεμα ησουν εσυ και οχι η Wind σε αυτη τη περιπτωση. Απο μεριας της σου εδωσε οτι χρειαζοσουν για να υλοποιησεις αυτο που θες αλλα δεν ειναι υποχρεωμενη να σου το ρυθμισει κι ολας οταν εχεις after market εξοπλισμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα