Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δρόμος στον οποίο μένω είναι κάπως στενός κ κάνει δύσκολη την είσοδο κ έξοδο στο parking, σε συνδυασμό με τον περίεργο τρόπο που παρκάρουν στο δρομο. Οι λυσεις που έχω σκεφτεί είναι ή η τοποθέτηση μιας πλαστικής πορτοκαλί κολώνας μέχρι 40-50 πόντους από την είσοδο του parking (σημειώνω ότι σε αυτά τα εκατοστά δεν "κλέβω θέση στάθμευσης του δρόμου) ή να μπει σήμανση απαγόρευσης μονους-ζυγους μήνες.

Ποιο είναι προτιμότερο να κάνω? 

Επειδή η λύση της σημανσης με κερδίζει περισσότερο, που πρέπει να απευθυνθώ? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilias78 είπε

Ο δρόμος στον οποίο μένω είναι κάπως στενός κ κάνει δύσκολη την είσοδο κ έξοδο στο parking, σε συνδυασμό με τον περίεργο τρόπο που παρκάρουν στο δρομο. Οι λυσεις που έχω σκεφτεί είναι ή η τοποθέτηση μιας πλαστικής πορτοκαλί κολώνας μέχρι 40-50 πόντους από την είσοδο του parking (σημειώνω ότι σε αυτά τα εκατοστά δεν "κλέβω θέση στάθμευσης του δρόμου) ή να μπει σήμανση απαγόρευσης μονους-ζυγους μήνες.

δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τιποτα απο τα δυο. τουλάχιστον το πρωτο δεν γινετε νομιμα. είχα το ίδιο θεμα, ειχα παρκινγκ αλλα βασικα δεν ειχα, ηταν αδυνατον να μπει και να βγει κατι μεγαλύτερο απο punto η βαριά ενα golf. Η έυκολη λύση ειναι να πάρεις μερικά σακιά χώμα και να τα παρατήσεις στην μια πλευρά να έχεις λίγο χωρο παραπάνω. Μάλλον δεν θα τα πειράξει κανένας.

Δημοσ.

Δεν αναφέρεις τι πάρκινγκ ειναι

Εχεις πάντως δικαίωμα να βαλεις διαγραμμιση με κολωνάκια 40-50 πόντους αριστερα και δεξια της εισόδου του πάρκινγκ που νόμιμα δεν πρεπει να υπερβαίνει τα διόμιση μετρα(η εισοδος).

Δηλαδη μπορεις να εχεις συνολο ~ τρεισημιση μετρα ανοιγμα στον δρόμο

• Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, ilias78 said:

Μπορείς να πας στην Τροχαία/Σηματοδότηση/Whatever και να τους πεις «βάλτε εδώ μια πινακίδα γιατί δεν μπορώ να βγω από παρκινγκ μου».

Αλλά να το τραβήξεις βίντεο. Και να το μοιραστείς μαζί μας μετά.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν αναφέρεις τι πάρκινγκ ειναι

Εχεις πάντως δικαίωμα να βαλεις διαγραμμιση με κολωνάκια 40-50 πόντους αριστερα και δεξια της εισόδου του πάρκινγκ που νόμιμα δεν πρεπει να υπερβαίνει τα διόμιση μετρα(η εισοδος).

Δηλαδη μπορεις να εχεις συνολο ~ τρεισημιση μετρα ανοιγμα στον δρόμο

Είναι υπόγειο parking. Στο οποίο η εισοδος-εξοδος είναι περίπου 2 μέτρα.

Αυτό το λέει κάποιος νόμος? 

Δημοσ.

Δυο μετρα δεν υπαρχει εισοδος δεν χωραει αυτοκινητο πως μπαίνεις, εμενα ειναι 2,40(το μικρότερο υποχρεωτικό απο την πολεοδομία) και αν δεν προσέξεις βρίσκουν οι καθρέφτες.

Σαφως και υπάρχει νομος ρωτα τον μηχανικό σου

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilias78 είπε

Τι πάει να πει αυτό? κι εγώ θέλω να βάλω απαγορευτικό στάθμευσης σε όλο τον δρόμο γιατί δε θέλω να βλέπω αυτοκίνητα και εξαίρεση μόνο για το δικό μου για να παρκάρω ακριβώς απ' έξω. 

Μόνο αυτό εδώ σε καλύπτει (αν σε καλύπτει) γιατί σκέφτομαι και την πιθανότητα να μην είσαι καλός οδηγός και παρόλο που υπάρχει χώρος να μην μπορείς εσύ να παρκάρεις.

Αν είναι όμως όπως τα λες τότε ότι λέει ο ΚΟΚ

3. Η στάθμευση οχήματος στο οδόστρωμα απαγορεύεται και: 

β) Μπροστά από την είσοδο και έξοδο οχημάτων παραδίου ιδιοκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η οδός είναι στενή και παρεμποδίζεται η είσοδος - έξοδος οχημάτων εξ αυτής. 

Δημοσ.

Θα πρέπει να απευθυνθείς στον δήμο / περιφέρεια σου. Εφόσον το Parking έχει άδεια, μπορούν να βάλουν κορίνες / κολωνάκια για να δευκολύνεται η πρόσβαση. Παρόμοια περίπτωση στην πόλη μου, σε νόμιμο υπόγειο γκαράζ (μακροχρόνιας μίσθωσης) όπου ο δήμος έβαλε κορίνες απέναντι από την είσοδο...

Parking.jpg.c74064a369111e9c82e7ac401a5b767a.jpg

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...