Προς το περιεχόμενο

Με εφαγε η Cosmote 100+ ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

Παρατήρησα πως απο τον Απρίλιο η cosmote παίρνει 10 ευρω απο τον λογαριασμό μου μεσω PayPal και καλα για αυτοματη ανανεωση. Το θεμα ειναι οτι εγω παλια πηγα να την ενεργοποιησω, αλλα οταν εφτασε η ημερομηνια να τραβηξει τα λεφτα εβγαλε ενα μηνυμα λαθους και δεν τραβηξε τα λεφτα και ετσι εβαζα εγω απο το καταστημα χειροκινητα.

ΕΛα ομως οπως ειδα πως το paypal τραβουσε τα λεφτα και σε εμενα δεν εμπαιναν. Πηρα το 13888 και λεει οτι βλεπει οτι εγινε η συναλλαγη κτλ και τους λεω πως τα λεφτα ομως δεν μπαινουν. Δεν μπορουν να κανουν τπτ κτλ μου ειπε και δεν υπαρχει περιπτωση να τα παιρνει το paypal και να μην μπαινουν. 

Επισης ειδα πως τον Αυγουστο εχει 22-23-25 Αυγουστου απανωτες χρεωσεις 10ευρα με αυτοματη ενεργοποιηση (πραγμα που δεν στεκει). 

Τι να κανω; Μπορω να κανω καπου καταγγελια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πω οτι οταν εγω ενεργοποίησα την αυτόματη ανανέωση μου πηρε 12 ευρω τα οποια δεν ειδα πουθενά. Περίμενα 3 μερες, λεω στα παίρνει τωρα στα βαζει τη μερα που επελεξες. 

Μετά απο 3 μέρες τσουπ, ξανα τσιμπάει ακόμα 12 ευρώ γιατι ηταν η μερα που ειχα επιλέξει για αυτόματη ανανέωση. 

Άκρη δεν εβγαλα με το τηλεφωνικο support. Έκοψα την ανανέωση και δεν ενεργοποιώ τίποτα "αυτόματο" απο Cosmote. 

να παρεις τηλεφωνω την paypal   2103002172   και να τους πει το προβλημα οτι πληρωσες και δεν πηρες αυτο που επρεπε και θα σου δωσουν τα χρηματα πισω. τον αριθμο των βρηκα απο την σελιδα τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...