Fjdjdj Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται ένας μαθητής, ο οποίος είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ να εγγραφεί σε εσπερινό ΓΕΛ. Ενδιαφέρεται η μητέρα μου η οποία είναι συνταξιούχος και θέλει να σπουδάσει Ψυχολογία. Ξέρετε αν γίνεται κάτι τέτοιο;
Lumini Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Fjdjdj είπε Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται ένας μαθητής, ο οποίος είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ να εγγραφεί σε εσπερινό ΓΕΛ. Ενδιαφέρεται η μητέρα μου η οποία είναι συνταξιούχος και θέλει να σπουδάσει Ψυχολογία. Ξέρετε αν γίνεται κάτι τέτοιο; ολα γινοντε, και στο πανεπιστήμιο μπαίνει αμα προσπαθησει
vasilis1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Νομίζω πως δεν γίνεται,αφού ως απόφοιτος ΕΠΑΛ έχει και απολυτήριο ( ότι δηλαδή θα πάρει από το ΓΕΛ) και πτυχίο .απλά πηγαίνει και δίνει πανελλαδικές.τωρα βέβαια έχω την εντύπωση ότι στην συγκεκριμένη σχολή μπορεί να περάσει αν δώσει εξετάσεις από τον τομέα υγείας,πρόνοιας και ευεξίας.
Fjdjdj Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, vasilis1 είπε Νομίζω πως δεν γίνεται,αφού ως απόφοιτος ΕΠΑΛ έχει και απολυτήριο ( ότι δηλαδή θα πάρει από το ΓΕΛ) και πτυχίο .απλά πηγαίνει και δίνει πανελλαδικές.τωρα βέβαια έχω την εντύπωση ότι στην συγκεκριμένη σχολή μπορεί να περάσει αν δώσει εξετάσεις από τον τομέα υγείας,πρόνοιας και ευεξίας. Και εγώ αυτό σκέφτηκα, όμως θέλω να σιγουρευτώ γιατί είχα ακούσει πώς κάποιοι συγγενείς μου το είχαν κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα