jkidd13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα την Samsung UE43RU7102, και σημέρα που πήγα να βάλω μια ταινία απο usb σε μορφή .avi , δεν μπορούσε να την αναπαράξει. Είναι η πρώτη απόπειρα να παίξω ταινία μέσω usb ,δεν ξέρω σε άλλες μορφές αρχείων αν υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα. Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα?
trib Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Σύμφωνα με την παρακάτω σελίδα η τηλεόραση μπορεί να αναπαράγει αρχεία *.avi. https://www.displayspecifications.com/en/model/b2361857 Υποθέτω δεν έχει να κάνει με την κατάληξη, αλλά με τον codec. Αν έβαζες ένα screenshot από τις πληροφορίες του αρχείου, όπως φαίνονται μέσα από τα Windows, ίσως να είχαμε καλύτερη εικόνα γιατί δεν παίζει.
trib Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @jkidd13 Αν έχεις VLC μπορείς να ανοίξεις το αρχείο να παίζει και έπειτα από το Αναφορά σε κείμενο Εργαλεία > Πληροφορίες Πολυμέσου > Codec μπορείς να δεις τις πληροφορίες του αρχείου. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από trib
trib Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @jkidd13 Ενδεχομένως λοιπόν να μην μπορεί να αναπαράγει αρχεία με codec XVID. Αν έχεις άλλα αντίστοιχα αρχεία τα οποία όμως παίζουν, τράβηξε ένα αντίστοιχο screenshot να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Έπίσης, ακούγεται ο ήχος ή δεν ξεκινάει καθόλου η αναπαραγωγή; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από trib
jkidd13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ξεκιναέι καθόλου, εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να αναπαράξει το συγκεκριμένο αρχείο. Άλλο avi δεν έχω προς το παρον,αλλά θα κοιτάξω αν έχω αποθηκευμένο αλλού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Κάτι μου λέει ότι δεν καταδέχτηκε η ίδια η τηλεόραση (4K) να παίξει αρχείο που δεν ήταν καν 720p. 😛 Πέρα από την πλάκα καταλαβαίνω ότι ήταν απλά για δοκιμή, δοκίμασε αν βρεις και .mkv αρχεία 720/1080/2160p.
jkidd13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, ThReSh είπε Κάτι μου λέει ότι δεν καταδέχτηκε η ίδια η τηλεόραση (4K) να παίξει αρχείο που δεν ήταν καν 720p. 😛 Πέρα από την πλάκα καταλαβαίνω ότι ήταν απλά για δοκιμή, δοκίμασε αν βρεις και .mkv αρχεία 720/1080/2160p. Λες να έπεσα σε τόσο εκλεπτισμένη τηλεόραση??😂 Θα δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο και θα ποστάρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα