BELL Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Ξέρουμε κάποια εφαρμογή που να μπορώ να επιλέγω εκτύπωση μονών ή ζυγών σελίδων; Ότι έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα μου δίνει επιλογή σελίδων, το οποίο είναι κουραστικό όταν πρόκειται για πολλές
dimitris_sal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Τι αρχεία θέλεις να εκτυπώσεις? O adobe acrobat πχ σου την δινει αυτη την επιλογή.
BELL Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Σκαναρω σελίδες από το κινητό με εφαρμογή κ στη συνέχεια τις εκτυπώνω. Τον τελευταίο λόγω στην εκτύπωση έχει η εφαρμογή Samsung print και εκεί δεν μπορείς να επιλέξεις αυτό που ζητάω. Τώρα αυτό που λες για το acrobat reader δεν το βρίσκω
dimitris_sal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δεν αναφερομαι στον reader αλλα στο adobe acrobat (νομιζω λεει advanced ή κατι τετοιο και εκει επιλεγεις αν θα τυπωσεις μονες ή ζυγες.) Για το samsung print ομως δυστυχως δεν γνωριζω. Μηπως να τα στειλεις στον υπολογιστη και να τα τυπωσεις απο εκει; Εξαρταται και σε τι μορφη αποθηκευονται οταν τα σκαναρεις
BELL Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δε νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες από άλλη εφαρμογή κινητού πέρα από αυτή της εκτύπωσης Σκοπός μου είναι να αποφύγω να τα στέλνω κάθε φορά στο pc. Ναι από εκεί όντως γίνεται πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα