tsibosp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, kostasgpa είπε Όλοι οι φίλοι σου στο facebook είναι όντως φίλοι; Δεν ξερω για το φιλο αλλα εγω προσωπικα ναι. Ολους. Εναν προς εναν. Ισως να μην ειναι φιλοι-κολλητοι αλλα εχω σαν κανονα οτι αν δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα δεν τον προσθετω. Για ποιο λογο κανουν αγνωστους add δεν το πιανω (με εξαιρεση αν το εχεις για δουλεια φυσικα).Οποιος-α με κανει και δεν τον γνωριζω τον δεχομαι του στελνω τι , πως και γτ και αν δεν συντρεχει λογος τον σβηνω.
GoMaR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Ενας λόγος να κανεις add εναν που να μην τον ξέρεις προσωπικά, είναι ο κύκλος της δουλειάς σου.
george1807 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, Alex_kekos είπε Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί να γράψουν στην εκκίνηση του ινσταγκραμ "Instagram with Facebook"! Υποχρεώθηκαν από τις αρμόδιες αρχές ώστε να γνωρίζει ο χρήστης ότι το fb έχει τον έλεγχο και σε αυτά.
duende Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 ξερω αρκετο κοσμο που δεν εχει fb αλλα χρησιμοποιει messenger..ολοι αυτοι προφανως θα πανε σε αλλη πλατφορμα, ευτυχως υπαρχουν μπολικες 58 λεπτά πριν, GoMaR είπε Ενας λόγος να κανεις add εναν που να μην τον ξέρεις προσωπικά, είναι ο κύκλος της δουλειάς σου. πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν εχω κανεναν της δουλειας μου στο fb, για αυτους, υπαρχει το Linkedin
GoMaR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, duende είπε ξερω αρκετο κοσμο που δεν εχει fb αλλα χρησιμοποιει messenger..ολοι αυτοι προφανως θα πανε σε αλλη πλατφορμα, ευτυχως υπαρχουν μπολικες πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν εχω κανεναν της δουλειας μου στο fb, για αυτους, υπαρχει το Linkedin Εμείς δε χρησιμοποιούμε linkedin και η προβολή της δουλειάς γίνεται μεσω τηλεόρασης και εννοείται φβ και Instagram. Οπότε είναι ένα μέσο για να παρουσιάσεις την δουλειά σου. Ανάλογα τον κλάδο πάντα. Στον τομέα μου, λειτουργεί πολύ το φβ και δεν αναφέρομαι μόνο για συνεργάτες αλλά για άτομα του χώρου μας.
keysmith Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, duende είπε ξερω αρκετο κοσμο που δεν εχει fb αλλα χρησιμοποιει messenger..ολοι αυτοι προφανως θα πανε σε αλλη πλατφορμα, ευτυχως υπαρχουν μπολικες πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν εχω κανεναν της δουλειας μου στο fb, για αυτους, υπαρχει το Linkedin Μα νομίζω το άρθρο λέει καθαρά ότι ΔΕΝ αφορά παλαιούς χρήστες. Δεν επιρρεάζονται αυτοί, απλά (τες πα απλά) οι νέοι χρήστες θα πρέπει να έχουν FB. Το οποίο προφανώς θα κάνει 2 πράγματα θα σπρώξει κάποιους για "ιδιεολογικούς" (και μάλλον όχι τόσο ουσιαστικούς) λόγους σε άλλες πλατφόρμες (πχ viber) θα αυξήσει παροδικά αλλά με αμφιβόλου δυναμικότητας αποτελέσματα τους χρήστες του FB δίνοντάς του μία πνοή καθώς δεν τα πάει όσο καλά στο παρελθόν. Επί της ουσίας και άμα φτιάξει ένας χρήστης ΦΒ λογαριασμό που όμως δεν χρησιμοποιεί ούτε φώτο έχει και με τις δυνατότητες που δίνει (πχ να μην μπορούν ούτε να το ψάξουν) τι αλήθεια πειράζει; Ακόμα ένα "φαντασμα" λογαριασμός για να είναι εκεί και αυτό με κάποια δυναμική στο "μέλλον" να καρποφορίσει (και οκ κάτι λίγοι θα τσιμπήσουν αλλά οι περισσότεροι που δεν είχαν λογαριασμό ΦΒ ούτε τώρα θα έχουν ουσιαστικά). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, keysmith είπε Μα νομίζω το άρθρο λέει καθαρά ότι ΔΕΝ αφορά παλαιούς χρήστες. Είναι και αυτός και κάποιοι άλλοι που μπήκαν να σχολιάσουν διαβάζοντας μόνο τον τίτλο χωρίς να διαβάσουν το άρθρο. Συμβαίνει γενικά και εδώ και αλλού
georgepppo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, kostasgpa είπε Όλοι οι φίλοι σου στο facebook είναι όντως φίλοι; μπορεί όχι κολλητοί αλλά φίλοι-γνωστοί όχι ξέμπαρκοι ότι να ναι και άγνωστους να είχα ποιος θα καθόταν να μου κάνει report ? γιατί εσύ κάθεσαι και κάνεις report η ξέρεις κάποιον να κάθεται να κάνει αυτή την δουλειά προσωπικά πρώτη φορά ακούω για report για ψευδές όνομα. αν μου έλεγες για αγγλία που ρουφιανεύουν και την κλανιά σου μπορεί να είχαμε θέμα αλλά εδώ δεν παίζουν τέτοια κομπλεξάκια και αν παίζουν σίγουρα δεν θα τους μιλάω πόσο να τους έχω και φίλους στο φβ. 17 ώρες πριν, Kate84 είπε Εμένα δεν θα μου απαντήσει κανείς.......;;;;;; κοιτάξου για αλλού πχ viber , αν εξακολουθείς να θες να έχεις επαφές με κορίτσια απο το messenger φτιάξε έναν κανονικό λογαριασμό με όνομα και φωτό ότι να ναι , δεν θα το διασταυρώσει ποτέ κανένας, είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των λογαριασμών παγκοσμίως που και παράνομο να μην ήταν να σου ζητήσουν ταυτότητα η κάτι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν απο άποψη φόρτου εργασίας ,κάπου διάβασα για 2.5 δις λογαριασμούς ότι υπάρχουν (όχι απαραίτητα όλοι ενεργοί αλλά θα πέρναγαν απο κόσκινο σε έλεγχο) , σκέψου τώρα 2.5 δις να κάτσουν να ζητάνε ταυτότητες και χαρτιά Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από georgepppo
AntiCambeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Οσοι έχουν ήδη FB και messenger, αν σβήσουν το FB θα μπορούν να έχουν μόνο το messenger;Χλωμό το βλέπω.
korakios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Viber forever , ευτυχώς στην Ελλάδα σχεδόν όλοι έχουν ) (όχι μόνο λόγο ιδιωτικότητας αλλά κυρίως δε στραγγίζει τη μπαταρία &στο παρασκήνιο είναι σαν να μην υπάρχει) 1
georgepppo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Kate84 είπε Εννοείται ότι έχω και Viber, πριν το Messenger. Αλλά κάποιοι συγγενείς, φίλοι και το αγόρι μου, είχαν φαγωθεί, fb δε θες κάνε Messenger. Ε, έκανα και η αλήθεια είναι ότι το χρησιμοποιώ περισσότερο και έχει και καλύτερη ποιότητα βιντεοκλήσεων. Αλλά όπως έγραψα στο πρώτο μήνυμα, πρέπει κάθε φορά που αλλάζω συσκευή ή κάνω επισκευή, να κάνω νέο λογαριασμό. Ρώτησα λοιπόν αν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω κάποιον κωδικό για να μπορώ κατεβάζοντας την εφαρμογή να τον βάζω, ειδικά τώρα που δε θα μπορούμε εμείς εκτός fb να κάνουμε λογαριασμό Messenger. κάνε φβ με ότι να ναι στοιχεία και μην το χρησιμοποιείς καν και μην δίνεις πληροφορίες και εγώ έτσι το έχω χωρίς πολλά πολλά για να μιλάω μόνο στο Messenger το έχω το φβ είναι μια αρώστια για μένα βλέπω φίλους μου να ανεβάζουν συνέχεια και τον καφέ με το στιγάρο το πρωί που κάνουν σε στορια κλπ , βλέπω την δικιά μου όποτε βγαίνουμε στάνταρ τραβάει και ανεβάζει και επειδή μια φίλη της παίρνει 200 like απο λιγούρια ζηλεύει και μου λέει γιατί εγω 15 και προσπαθώ να την πείσω πόσο χαζομάρες είναι αυτά , χώρια το κουτσομπολιό του φβ που ανεβάζουν όλοι την ζωή τους όλη μέσα και μπαίνεις και μέσα σε 5 λεπτά ξέρεις τα πάντα για τον άλλο, συγνώμη εγώ δεν θα πάρω έβαλα ένα όνομα ότι να ναι , φωτό του σκύλου μου και τέλος απλά μιλάω και χρησιμοποιώ το φβ για αγγελίες,ομάδες που έχω νταραβέρια και τίποτα άλλο.
georgepppo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Kate84 είπε Έχω την εντύπωση ότι πλέον και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις, ένας γνωστός μας ήθελε να ψάξει κάτι για κάποιον και δημιούργησε ψεύτικο προφίλ, σαν το δικό σου, εκτός του ότι ζητούσε τηλέφωνα και χίλια δυο στοιχεία για να του επιτρέψουν την εγγραφή, ή την άλλη ή την παρ' άλλη μέρα τον μπλοκάραν ως ψεύτικο προφίλ. Αν θέλεις την άποψη μου καλά κάνανε. ακόμα έχω όνομα στο φβ ψευδόνυμο , φωτογραφία του σκύλου μου απο το 2011 δεν έχει γίνει τίποτα και έχω αλλάξει και κάμπωσες φορές όνομα , αν δηλώσεις ένα κινητό και ένα email δεν σε μπλοκάρουν, αν ο γνωστός σου ενόχλησε κάποιον και τον έκανε report λογικό αλλά έτσι δεν σε μπλοκάρου και γιατί καλά κάνανε ? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από georgepppo
d4mage Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Ως χρήστης που ουδέποτε είχα instagram, facebook κλπ πέρα του viber & watchapp είχε επιχειρήσει να χρησιμοποιήσω το messenger με αριθμό για να μπορώ να επικοινωνώ με τις 9/10 επαφές μου τις οποίες έβρισκα εκεί διότι ή δεν είχαν κάρτα ή ενημέρωση στο viber τους ήταν "πριν από πολύ καιρό"... πλέον την έχω κάνει απεγκατάσταση αφού έχω διαγράψει το λογαριασμό μου και σώθηκα. Αν εξαιρέσεις την ζήτηση σε όλα τα υπόλοιπα ήταν μακράν η χειρότερη υπηρεσία τόσο σε βίντεο κλήση, όσα σε γραπτά μηνύματα και κλήσεις γενικότερα. Υπήρχε πάντοτε κόλλημα στη χρήση, στο άνοιγμα μέχρι και σε συνδέσεις με χρήση από windows. Χίλιες φορές να μην μπορώ να βρω κάποιον παρά να χρησιμοποιώ ηλίθια apps που πάντα είναι προβληματικά και βαριά χωρίς λόγο. Στο καλό λοιπόν δεν θα μας λείψει!
emilianos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μπορεί ένας ανήλικος ( <13 ετών) να έχει μόνο Messenger;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα