Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kostasgpa είπε

Μέχρι να φας report είναι.

Απο ποιον δηλαδη τοσους που ξερω πχ ονοματα οτι να ναι τυπου τακης ελενη,μητσος typer ,μαρια γουτστου γουτσου κλπ τι θα τους κανει κανενας report απο τους φιλους τους ,αλλο να μπαινει καποιος σε ομαδες και να κανει ιστοριες σε ανθρωπους η να βγαινει σε σαιτ αγγελιων και να ανεβαζει οτι μακακια θελεις και να του κανουν report

• Like 2
Δημοσ.

Ελάχιστοι δυστυχώς καταλαβαίνουν την πραγματική παγίδα του απορρήτου, που τόσο έντεχνα οι εταιρείες προωθούν και για το οποίο όλες κόπτονται, κατηγορώντας αυτές που το καταπάτησαν ώστε να το ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο.

Ελάχιστοι δυστυχώς καταλαβαίνουν πως το απόρρητο βολεύει τους ισχυρούς και οχι τους ανίσχυρους, καθώς οι πρώτοι έχουν πολλά να κρύψουν ενώ οι δεύτεροι τίποτα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nero55 είπε

Μια ακόμη προσπάθεια ενδυνάμωσης του Facebook που αρχίζει να πεθαίνει 

καλα κοιμησου ακομα εσυ που αρχιζει να πεθαινει !!!αχαχαχαχ κλαιω. το οτι επεσαν οι εγγραφες δεν σημαινει κ οτι πεθαινει , 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgepppo είπε

Απο ποιον δηλαδη τοσους που ξερω πχ ονοματα οτι να ναι τυπου τακης ελενη,μητσος typer ,μαρια γουτστου γουτσου κλπ τι θα τους κανει κανενας report απο τους φιλους τους ,αλλο να μπαινει καποιος σε ομαδες και να κανει ιστοριες σε ανθρωπους η να βγαινει σε σαιτ αγγελιων και να ανεβαζει οτι μακακια θελεις και να του κανουν report

Όλοι οι φίλοι σου στο facebook είναι όντως φίλοι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giorgos20177 είπε

καλα κοιμησου ακομα εσυ που αρχιζει να πεθαινει !!!αχαχαχαχ κλαιω. το οτι επεσαν οι εγγραφες δεν σημαινει κ οτι πεθαινει , 

Μην ξεχνάς ότι άρχισαν και οι πολλές διαγραφές! 

Δημοσ.

"Εντωμεταξύ πολλοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν το WhatsApp συγκεκριμένα για το επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας που παρέχει."

Ναι, μιας και το facebook στο οποίο ανήκει το Whatsapp είναι παγκοσμίως γνωστό για την ιδιωτικότητα

και την ασφάλεια που παρέχει

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι οι ανιψιά μου 15χρονών έχει κάνει messenger για να μιλάει με τις φίλες της και οι γονείς της απαγορεύει να έχει fb. Οπότε αν εφαρμοστεί αυτό ούτε messenger δε θα χρησιμοποιεί και θα πάει για άλλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε

το οτι επεσαν οι γεννησεις στην ελλαδα δε σημαινει οτι οι ελληνες στο μελλον θα ειναι λιγοτεροι αν δεν ανεβουν ...ε?

επισης δεν ειναι μονο οι εγγραφες, δημογραφικα οι νεοι χρησιμοποιουν ινσταγκραμ περισσοτερο π.χ. και γενικα παρατηρησε ποσο ποσταρει ο κοσμος/αλλαζει φωτογραφια συγκριτικα με παλιοτερα... το messenger ειναι ενα απο τα πραγματα που θα το κρατησει ζωντανο

Επεξ/σία από Nero55
Δημοσ.

Άντε και με ταυτοποίηση για τον κάθε χρήστη.. εχω βαρεθεί να βλέπω ψεύτικα προφίλ να βρίζουν να απειλούν... 

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kostasgpa είπε

Μέχρι να φας report είναι.

Ναι ρε απο ποιον θα φας;;; Δεν παιζουν αυτα!! Πχ αν εγω βαλω spiros the king ποιος θα μου πει τι;;;

11 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε

Εχει ηδη πεθανει! Εδω και χρονια σταματησαν πολλοι να το χρησιμοποιουν! Νουμερο ενα ειναι το ινστα και ανεβηκαν αλλες εφαρμογες! 

11 ώρες πριν, Kate84 είπε

Να ρωτήσω, εγώ δεν έχω facebook γιατί δεν θέλω να έχω. Έχω όμως messenger. Όποτε αλλάζω συσκευή ή έχω πάει την συσκευή για επισκευή αναγκάζομαι να φτιάξω νέο λογαριασμό στο messenger. Σε λιγότερο από 2 χρόνια, έχω κάνει 4 λογαριασμούς. Με αυτήν την εξέλιξη αυτό δεν θα ξαναγίνει. Υπάρχει τρόπος να προστατέψω τον λογαριασμό μου και να μην επηρεάζεται από την αλλαγή συσκευής;

Εχω το ιδιο προβλημα 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Playstationik είπε

Ναι ρε απο ποιον θα φας;;; Δεν παιζουν αυτα!! Πχ αν εγω βαλω spiros the king ποιος θα μου πει τι;;;

Εχει ηδη πεθανει! Εδω και χρονια σταματησαν πολλοι να το χρησιμοποιουν! Νουμερο ενα ειναι το ινστα και ανεβηκαν αλλες εφαρμογες! 

Εχω το ιδιο προβλημα 

Ο ναι το insta δίνει πόνο καθος 90% από αυτούς που είχαν φβ ήταν να αυτό προωουνται (φώτο) και υπόλοιποι να βλέπουν κωλος ένα και λίγο messenging το υπόλοιπο 5 το είχε για messenging και καμία είδηση και αυτό κόβεται ποια.

Χαμένοι δεν είναι Πάντος συνεχίζει και έχει τα παλιά data και τραβάει τα καινούργια από insta και what's και είναι πάρα πολλά αυτά τα data

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...